In The Flesh Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Pa da. Jednako nenormalno zvuci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Imas jednu dobru knjigu proverenog hriscanina. O da, to će se pročitati, sprelistao sam onako mestimično. Sad čitam Stepskog Vuka, juče bio u nekoj knjižari nisam našao ni Sabata, ni Hemingveja koje sam tražio.... moraću preko kupujemprodajemdotkoma da kupim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 ima po antikvarnicama tih knjiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 U jednoj od njih sam i tražio, imaju stvarno svašta ali eto konkretno nisu imali juče ni Markesa ni ovu drugu navedenu dvojicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Pa da. Jednako nenormalno zvuci. Knjige,filmovi,muzika,fudbal...najobicnija zabava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Sad čitam Stepskog Vuka, juče bio u nekoj knjižari nisam našao ni Sabata, ni Hemingveja koje sam tražio.... moraću preko kupujemprodajemdotkoma da kupim. Pa jbt. imas biblioteku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 25, 2015 Report Share Posted February 25, 2015 Знао сам да се ово спрема још кад сам видео да је Леми постовао на Науци пре годину дана. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Знао сам да се ово спрема још кад сам видео да је Леми постовао на Науци пре годину дана. :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Знао сам да се ово спрема још кад сам видео да је Леми постовао на Науци пре годину дана. Jebiga brate, nisam ja kriv sto su temu o svemiru i nlo stavili tamo. Neka je premeste, i nema me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Sad čitam Stepskog Vuka, juče bio u nekoj knjižari nisam našao ni Sabata, ni Hemingveja koje sam tražio.... moraću preko kupujemprodajemdotkoma da kupim. kupindo je tvoj drugar, inače, tunel sjajan. meni jedna od omiljenih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 (edited) Ernesto Sabato - Tunel Ernest Hemingvej - Za kim zvono zvoni Džon Štajnbek - Istočno od raja G.G. Markes - Ljubav u doba kolere Naručih ove na kupujemprodajemdotkomu, od istog čoveka sve, ukupno sa poštarinom biće 2ooo rsd. Edited February 26, 2015 by Hail Metal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Odlično si pazario. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Kume jebote, pa sto ne pogleda da li ima u Laguni pa da ti uzmem za dzabaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 26, 2015 Report Share Posted February 26, 2015 Pogledao sam, Tunel od Sabata nemaju, Hemingveja takodje, a Markes im je 1100 din, Završih sad Stepskog Vuka, uvrnut kraj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Pa jebote, nema veze koliko kosta, ima se moze se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Ribe se lože se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Pa jebote, nema veze koliko kosta, ima se moze se. Ma opušteno, biće prilike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Stigle knjige, ko nove su, nisu otvarane Sad čitam "Tunel" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schneider Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Svaka čast kad stižeš toliko, ja kad pročitam jednu za mesec, bomba (fax me ubi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 trenutno citam Makartija - svi ti lepi konji u skorije vreme protitah upitaj prah od Fantea, i Kralja u zutom od Cejmbersa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted February 27, 2015 Report Share Posted February 27, 2015 Stigle knjige, ko nove su, nisu otvarane Sad čitam "Tunel" Javi utiske pa da otvorimo diskusiju, luda knjiga skorz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kendall Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Džon Fante "Put za Los Anđeles" Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 ja čitah od njega samo upitaj prah i bio sam oduševljen, nekako sam iz nje dobio ono što sam tražio kod selindžera. Javi utiske pa da otvorimo diskusiju, luda knjiga skorz čitav taj momenat sa "beznačajnim" detaljem na slici je meni suština odnosa umetnika-dela-publike, ljubavi, zaljubljenosti, svega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted February 28, 2015 Report Share Posted February 28, 2015 Aham... samo što je u ovoj knjizi sve to dovedeno do takvog ekstrema (tzv tunelizacija), uostalom tako se i knjiga zavrsava... kada sagledaš bolje čovekov egotrip sagradi takve mentalne konstrukcije do tog nivoa da od najveće beznačajnosti pravi idealizaciju kojoj podređuje apsolutno sve i svja, na kraju sledi katarza i spoznaja, kod ovog čoveka nažalost na teži način... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 4, 2015 Report Share Posted March 4, 2015 Pročitah je, samo eto forum puko.. Veoma dobra knjiga, nekako mislim da ću je često čitati, kao na pimer "Zapise iz podzemlja". Slažem se sa Melindinom kratkom recenzijom, čitavog života misliš da ne postoji osoba koja te razume (slike), i odjednom se zaljubljuješ u osobu jer te razume, i samim tim idealizuješ da je osoba ista kao ti, u istom tunelu. Rezultat toga je paranoja, paranoična ljubav, a kad te istina tresne rezultat je neretko tragičan. Iskreno meni je proleteo tekst Black Sabbathovog "Paranoida" posle knjige . Sad čitam "Istočno od raja" od Štajnbeka, veoma se lako čita i baš mi se sviđa. Svaka čast kad stižeš toliko, ja kad pročitam jednu za mesec, bomba (fax me ubi). Inače malo čitam, ali to će se promeniti, samo zimi pročitam nekoliko knjiga, pa tokom godine ništa. Koliko brzo vi čitate, ja sam mislio da sporo čitam, oko 30 str za sat vremena, kad druge pitam obično i oni tako. Dobro zavisi od teksta mnogo, ali jer neko pokušavao one kurseve za brzo čitanje, koji garantuju 100 str. za sat vremena? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts