KazimKazim Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 Imaš možda PDF? Ima na scribd...ako nisi clan, skinucu, pa podici na neki server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 PA bilo bi medeno da to uradiš, nisam član, skidam sad na torrentu, ali ide 10 Kb/s Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 Za doktora igre zvane sport, uuvek http://www79.zippyshare.com/v/C6rQBiD9/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 Hvala,ali glup sam, ne znam da skinem, 4 download linka, svaki traži neku registraciju. Snaću se valjda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 Ovih dana se zanimam sf antologijom Andromeda 1-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted July 7, 2015 Report Share Posted July 7, 2015 Braca Karamazovi.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted July 8, 2015 Report Share Posted July 8, 2015 Za Poa je najbolje da juriš sabrana dela, što u knjižarama, što na Kupindu i sličnim sajtovima, jer mogu da se nađu baš dobra izdanja koja imaju doslovno sve živo što je napisao. Ne znam koliko si vičan čitanju na engleskom, meni je uživanje čitati jezik tog doba, pa sam svojevremeno pronašao neko staro izdanje sa svim njegovim radovima, u tvrdom povezu, a za nekih smešnih hiljadu kinti. Od stvari koje sam iščačkao na brzinu, ovo izdanje mi deluje zanimljivo, pogotovo zbog poveza (mislim da Wordsworth to, u stvari, radi dvobojno, belo ili srebrno na plavom), a cena je skroz korektna za tako nešto. Imaš i izdanje na srpskom, mada nisam siguran da li su tu, npr. uključene i pesme, a cena je malo jača, pogotovo za izdanje sa greškom na koricama (možda je ispravljeno u nekom novom tiražu). Svakako je potrebno da malo pronjuškaš, kao i sa svime, je li. Imam u PDF sabrane pripovetke,odštampam po koju na poslu pa kući čita pesme svakako ne čitam, nemam naviku, lepo piše, lako se čita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 Selimovic - Tvrdjava 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 Čitam "Kralj u žutom", zbirku pripovedaka koja je bila inspiracija za True detective, ovo mi je kao neki prvi horor koji čitam, nahvalili ga neverovatno, za sada ništa epohalno, svidele su mi se samo dve priče... ali sačekajmo kraj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 (edited) "Marsovac" - odlična knjiga za sada http://www.delfi.rs/...i_knjizare.html Edited July 13, 2015 by Dead Man Drinking Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh87 Posted July 14, 2015 Report Share Posted July 14, 2015 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skulhead Posted July 21, 2015 Report Share Posted July 21, 2015 Dž.G. Balard - Pokolj Vrlo dobro. Samo mi nije jasno zašto je ovo objavljeno u nekoj ediciji knjiga za decu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted July 22, 2015 Report Share Posted July 22, 2015 Naslov je baš lepršav. Konačno sam se i ja uhvatio nečeg novog. Bekim Sejranović - Nigdje, niotkuda Tek počeo, deluje odlično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal guru Posted July 23, 2015 Report Share Posted July 23, 2015 Džozef Konrad - Srce tame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 Batalio Kralja u žutom, sem uvodnih pričica nezanimljivo. Čitam neki triler "Sneško" od Ju Nesbe-a, drugar nahvalio baš puno, deluje za sad dobro, lako se čita. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 26, 2015 Report Share Posted July 26, 2015 Uzivaces u Nesbeu... sve se brzo desava i drzi paznju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bo88gdan Posted July 27, 2015 Report Share Posted July 27, 2015 (edited) Vladeta Jerotic - Misticka stanja Edited July 27, 2015 by bo88gdan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Žan Pol Sartr- Portreti Dugo nisam citala stivo ovog tipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted August 6, 2015 Report Share Posted August 6, 2015 Dobar "Sneško", nikad nisam čitao taj žanr knjiga, gledaću da još nešto od Nesbea pročitam, sad me čekaju "Plodovi Gneva" od Stajnbeka i "Mrtve duše" . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted August 12, 2015 Report Share Posted August 12, 2015 Гинтер Грас - Плодови маште и размишљања или Немци изумиру Одавно хоћу да узмем нешто од њега да читам, а ово сам имао кући. Прочитао 40 страна, делује одлично, вероватно ћу се касније бацити на данциншку триологију. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted August 16, 2015 Report Share Posted August 16, 2015 "Plodovi gneva" odlična knjiga, možda i najbolja od Stajnbeka koju sam pročitao, sve preporuke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Šta čitati, "Proces" ili "Stranac"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Na mene je jaci utisak ostavio Proces, mada mislim da ti je bolje da citas prvo Stranca pa onda Proces, jer svakako treba oba procitati.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Мене је Процес баш одушевио, а Странац ми није легао, планирам то опет да прочитам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 Uh, Stranac je genijalan skroz. Posle pravo na Mucninu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts