Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa kao što rekoh film sam jako davno gledao, i ne do kraja, ne znam da li su baš sve detalje uspeli iz knjige staviti u film, ali iskreno nikad nisam čuo da je neko rekao da film nije dobar.

• 2 weeks later...
Posted

"Mrki mrak..." odlična knjiga, mračnija od "Godišnjih doba" i nimalo ne zaostaje po zanimljivosti, tri priče su vrhunske i sigurno će kad tad biti ekranizovane. Kingov pogovor je isto priča za sebe, sve preporuke.

• Upvote 2
Posted

Читао Ca blues од Милана Оклопџића, солидна копија Буковског.

Хтео бих да кренем са Кундером, шта је по вашем мишљењу најбоље за почетак?

Posted

biće to teško probijanje

dok sam ga čitao osećao sam se kao najnepismenija osoba... a samo ne poznajem britansku književnost 19. veka u sitna crevca

Na stranu sto moram da se sluzim recnikom kod bukvalno svake recenice, non stop sam u tripu da nisam dobro skapirao uopste sta je napisano :D Mislim imam ja za sve svoja tumacenja, ali nisam bas siguran u to. Pogotovo me brine sto sam cuo da postoji gomila referenci u knjizi..

Posted

Odusevljen sam Kingovom knjigom, svaka preporuka, sigurno cu i seriju ispratiti ali sumnjam da moze parirati knjizi. Secanje na likove iz Derija, predstava " O misevima i ljudima", vracanje i podsecanje na proslost vraca nostalgiju, budi mastu i emocije. Kroz fenomenalnu pricu je predstavljena jedna istorisjka epoha, slicno kao u Forest Gampu. Knjiga bukvalno sadrzi sve.

Eto neki prvi utisci , uprvo sam zavrsio :)

• Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...