Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 7/5/2019 at 3:34 PM, Koroviev said:

Gustav Majrink - Golem

Piši utiske kad završiš. Meni je to mnogo gotivna knjiga, verovatno u top 10 omiljenih. 

• 3 weeks later...
Posted
On 7/7/2019 at 2:33 PM, metal guru said:

Piši utiske kad završiš. Meni je to mnogo gotivna knjiga, verovatno u top 10 omiljenih. 

Odlična stvar, ranije sam čitao neke druge njegove knjige, ovde me pogodilo dosta toga, epoha, eksperiment, legenda, i meni najdraži evropski grad.

Sad idemo s Majlerom, Dželatova pesma, novi prvevod. Pa da vidimo kako stvari  stoje.

Posted

@Koroviev U Golemu je mislim postigao najbolji balans između dobre naracije, kombinacije žanrova i mističnih učenja(kojima se i sam bavio).

Ta ravnoteža nije toliko potpuna u drugim delima (valpurgijska noć,  zeleno lice) iako su i to vrlo dobri romani.

[Anđeo sa zapadnog prozora nisam čitao]

Posted

Да ли неко можда продаје књигу Долазак Сенке (други део) из серијала Точак времена?
Или зна где може да се купи, пошто колико видим по свим књижарама је распродата.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Mario Puzo - Sicilijanac
Odlična, možda i bolja od Kuma. Film iz 1987 ne gledati ni slučajno. Knjiga je takva da je nemoguće snimiti verodostojan film, ali nisam očekivao da bude baš onako loše.

Posted

Sergej Dovlatov - Kofer / Strankinja

Za sada sjajna autobiografska vožnja iz života ovog pisca. Piše sa lakoćom i imao je sjajne dogodovštine tokom vremena komunizma u Rusiji, sve dok nije prebegao u Ameriku.

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...