Jump to content

Recommended Posts

Posted

cula sam da "Bunt" Stojic Danka rastura mozak....

meni mozak osta citav...ali, ruku na srce, moze se naci zanimljivih filozofija i psihologija...

kombinovala sam je sa "Vecnim muzem"(Dostojevski)...mozda joj je to pokvarilo utisak...

sada citam HANIBAL

ej, ima knjiga koja se zove "picke", ne znam ko je autor, a ne smem da trazim u bibioteci-bojim se da ce pomisliti zena da je zajebavam icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

-

--OK, ZA POCETAK , DRAGO MI JE DA VECINA LjUDI KOJI ZAISTA ČITAJU IMA U POTPISU "RESIST OR SERVE"- TO JE DOBAR ZNAK!!!

-

--DOBRA KNJIGA by the way NE MORA DA BUDE SKUPA !

-

--ZA 300 din KUPIO SAM DVE VRLO DOBRE (to znači 150din each!)

-

---Pekić-Novi Jerusalem i EKO-Tajanstveni Plamen Kraljice Loane

-

--Treba i UMETI a ne samo IMATI.

-

--

---Brate, R E C I- T R I J U M F - N.I.T.R.A!!! icon_rockdevil.gifpivopije.gificon_rockdevil.gif

Posted (edited)

lucijus shepard - zlatna krv (vamp)

The Golden je okej, mada malo isprazna...

Trenutno čitam Andersena (icon_biggrin.gif) i prokletinju od Ostrogorskog (Istorija Vizantije, za ispit naravno; da nije za ispit, bila bi mi okej icon_smile.gif).

Edited by Hérétique
Guest 10 dinara
Posted
icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

E, kakva je knjiga?

Koga opisuje?

I nije nesto npr.Hitlera je bas onako ispljuvala i potpuno bezveze napisala text o njemu dok je o Idi Aminu do jaja napisala..

O Hileru gotovo da nema nikakvih informacija sem onih koje se uce i u osnovnoj skoli.Uglavnom je pisala kako je bio bolestan,impotentan i neke gluposti...

O ostalima i nije tako lose...

Guest 10 dinara
Posted

Sem Hitlera i Idi Amina ima jos:

Herod Veliki

Dzingis Kan

Saka Zulu

Staljin

Mao Cedung

Somoza

Duvalje

Kim Li Sung

Avgusto Pinoce

Causesku

Pol Pot

Sadam Husein

Mugabe

Posted
I nije nesto npr.Hitlera je bas onako ispljuvala i potpuno bezveze napisala text o njemu dok je o Idi Aminu do jaja napisala..

O Hileru gotovo da nema nikakvih informacija sem onih koje se uce i u osnovnoj skoli.Uglavnom je pisala kako je bio bolestan,impotentan i neke gluposti...

O ostalima i nije tako lose...

icon_smile.gificon_smile.gif

A Causesku?

Posted
---Pekić-Novi Jerusalem

To je extra knjiga, bas sam je procitala juce.

Inace, trenutno citam...Davidovu caricu, da proverim da li je na isti kalup kao Crveni sator. icon_da.gif

Posted
Sem Hitlera i Idi Amina ima jos:

Herod Veliki

Dzingis Kan

Saka Zulu

Staljin

Mao Cedung

Somoza

Duvalje

Kim Li Sung

Avgusto Pinoce

Causesku

Pol Pot

Sadam Husein

Mugabe

Ej, ala su pogodili ljude... Lista je slicna sa pesmom od Заклане чељади - дробићутикичму... icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Guest 10 dinara
Posted

Gvozdeni Rov-Milorad Ulemek Legija icon_mrgreen.gificon_mrgreen.gif

Dobra je knjiga icon_da.gificon_da.gif

Guest 10 dinara
Posted

Ja sam je procitao za par sati,(postovao sam jedan mali deo na temi srpski patriotizam)

Posted
viktor peljevin - zaboravio sam ime, sad sam je uzeo

i

lucijus shepard - zlatna krv (vamp)

peljevin - chapejev i praznina... skrooooooz ok knjiga, josh ne provaljujem radnju, mozhda zato shto sam je otegao, ali mi se dopada... skroz...

Guest 10 dinara
Posted

Do jaja otvorila mi se biblioteka 200 metra od gajbe icon_rockdevil.gif

Posted

"Pelagićev Narodnji Učitelj"-vanserijsko štivo mhihi.gif

Druga knjiga ili Jevanđelje lečenja,strana 349 : "Ko ne može po 2-3 dana da sere,onda je čovek zatvoren.Ima ponekvih naravi kod ljudi i žena da je posve prirodna sraćka kad preko dan-dva balega,dakle..."

"Zadržavanje prdeža-vetrova,opasno je.Kod nas Srba,kao i kod mnogih drugih naroda,stidno je prdnuti i pusiti vetar,pa ma kako te mučilo to...ko od vetrova pati,neka izbegava sva jela koja donose vetrove,i neka im pusti na volju,pa makar se kako puvalo i "pucalo"..."

Oh,kakav vocabularius icon_mrtav.gif

A interesantnih knjiga nikad dosta...

"Politički isprvne bajke za laku noć"-Džejms Fin Garner

"Udžbenik nonsensa"-Dragoslav Andrić

Posted

Trenutno chitam "Djavo i gospodjica Prim"Paula Koelja.Vrlo interesantna zapazanja o ljudskoj prirodi.Inace,obozavam "Orkanske visove"Emili Bronte.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...