SonataGirl Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 Tibetanska knjiga zivota i smrti.Fantasticna knjiga.
~ ت ~ Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 proces od franca kafke Jooooooooj...ogadice ti se zivot,kao sto je meni letos posle 'dubioze' koju doticna knjiga izaziva.Ipak je neko lepo rekao u predgovoru da je finalni cin ubistva glavnog junaka kazna za pasivnost...a pasivnost izjeda mnoge od nas.Hu-ha
шмизла Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 ples sitnih demona-marko vidojkovic super je
*nitro* Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 "Najveci zlotvori u istoriji" ne mogu sad da se setim autora. Sve u svemu grofica Batori je najbolesnije stvorenje koje je svet video...
Milkica Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Trenutno nis' ne citam..nema se vremena....
miss Penny Lane Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 "Never Mind Niravana " i uporedo sa tim "Moja ljubav Che"
Orbituated Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Chitam strucne slikarske i etnografske knjige uglavnom sada.. buduca profesija avejts
negative creep Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 "Never Mind Niravana " i uporedo sa tim "Moja ljubav Che" Koliko mi je poznato, tu se samo usput pominje NIRVANA, kao i gomila drugih bendova, a u stvari se radi o nekom advokatu (ili kome vec) koji je ziveo u tom periodu i u Seattle-u, izlazio na takva mesta i sl. Je l' to to?
Orbituated Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Koliko mi je poznato, tu se samo usput pominje NIRVANA, kao i gomila drugih bendova, a u stvari se radi o nekom advokatu (ili kome vec) koji je ziveo u tom periodu i u Seattle-u, izlazio na takva mesta i sl. Je l' to to? ma sve je ql ..samo da je nije napisao onaj Vird al Jankovic ..hahahahahhaha naziv me podseca na njegovu obradu :Smells like teen spirit : lik je lood
negative creep Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 "Well, we don't sound like Madonna Here we are now, we're NIRVANA'... Pesmica je zezov!
lunja Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Koliko mi je poznato, tu se samo usput pominje NIRVANA, kao i gomila drugih bendova, a u stvari se radi o nekom advokatu (ili kome vec) koji je ziveo u tom periodu i u Seattle-u, izlazio na takva mesta i sl. Je l' to to? uf, meni se knjiga uopshte ne dopada... svako ko ima malo mozga shvata da se u sijetlu i danas zhivi, izlazi itd... da je NIRVANA samo bend... ne mora chitavu knjiga da napravi o njihovim klubovima... i to prilichno loshu... ps. ne radi mi neshto tastatura posle pada na pod usled poplave grrrrrrrrrr
lunja Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 e ja sad chitam dom lordova... prochitao sam proshle nedelje prezhivelu by chuck palahniuk & extazi by irvin velsh (of trejnspoting)... prva je naravno odlichna, a druga je naravno sranje...
miss Penny Lane Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 e ja sad chitam dom lordova... prochitao sam proshle nedelje prezhivelu by chuck palahniuk & extazi by irvin velsh (of trejnspoting)... prva je naravno odlichna, a druga je naravno sranje... irvin je super.... a sto se tice never mind nirvana...lik se potrudio mada knjiga nije nista posebno...predstavlja neku vrstu vodica kroz to vreme mada nema dusu...gomila nabacanih informacija...mada sta sad...
miss Penny Lane Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 i da ima jedan deo koji je stvarno pegla... kad tip ribu ispituje o grunge bendovima...kao neka vrsta kviza...a inace tako je muva..bljuzg...
lunja Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 e pa da... oke negde ima dobrih delova, tipa kad se dvoumi da li da pusti hole ili pearl jam, to svakom padne na pamet u takvim situacijama... ali to puko nabrajanje bendova je jeftino, josh jedan koji hotje da zaradi na grungu i sijetlu... ali oke, niko nas nije terao da chitamo... o irvinu netju da komentarishem sretjna nova godina...
Froiibaad Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 oce to qme koga ne poznaje nego jel citao neko Mulen Ruz
miss Penny Lane Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 ja sam citala. bolji je od filma.
miss Penny Lane Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 (edited) e pa da... oke negde ima dobrih delova, tipa kad se dvoumi da li da pusti hole ili pearl jam, to svakom padne na pamet u takvim situacijama... ali to puko nabrajanje bendova je jeftino, josh jedan koji hotje da zaradi na grungu i sijetlu... ali oke, niko nas nije terao da chitamo... o irvinu netju da komentarishem sretjna nova godina... srecna nova godina i tebi!!! niko me nije terao da citam, ali ima nekih tako uzas delova da se to mora spomenuti...Danas sam otvorila onu stranu gde su on i Skot na brodu sa 2 ribe i kao pricaju o Kobejnu...I onda Pit kaze : STVAR SA KOBEJNOM JE TO STO JE MRTAV. O boze... Edited January 18, 2005 by moni-zvonchica
Leona Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Harry Potter and the Goblet of Fire(po ko zna koji put) i Smrt na Nilu od Agate Kristi.
scum Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 (edited) izgleda da se never mind nirvana samo meni dopala meni je bas to i dobro sto je knjiga zapravo skup nabacanih stvari koje maltene nisu ni povezane, a koje ustvari opisuju jedno vidjenje, odn. stanje kakvo je bilo u sijetlu u post-nirvana periodu... i ta gomila bendova... koliko ih samo ima... a pretpostavljam da su svi (ili bar vecina) zeleli da zvuce kao nirvana.... nice place to live.... Edited January 18, 2005 by scum
negative creep Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Meni je bilo bas simpaticno ono sto je Mark Arm (Mudhoney) jednom rekao - NIRVANA je njima bila predgrupa, a u vreme one Nevermind ludnice, svi su im trazili da sviraju Teen spirit, tako da su na kraju oni postali predgrupa NIRVANE! loodo, zar ne?!
Recommended Posts