Giga Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Ja sada naporedo citam Reci o Svecoveku od Vladike Nikolaja (na neki nacin to je Nikolajevo potkopavanje Niceovog Natcoveka) i Veliki Lov od Roberta Dzordana. Lov i nije nesto, mislim, klasicna knjizica od Dzordana al' mi greota da je ne procitam kad sam vec procitao prvi deo.
Vlaja Buraz Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Konto sam, ali odustah... No ipak. Ali možda.
Iz Pakla Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 pa LORDS OF CHAOS (rise of black metal underground) citam vec drugi put..... jedina knjiga o istoriji black metala objasnjava u detaljima unistene zapaljene crkve, ubijenog pedera, samoubistvo Dead-a i naravno glupe avanture naseg prijatelja Varg-a, preporucujem ovu knjigu svim ljudima koji oce da nauce o lepoj istoriji nase omiljene muzike......Hail Norway
Alchemy Rose Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 pa LORDS OF CHAOS (rise of black metal underground) citam vec drugi put..... jedina knjiga o istoriji black metala objasnjava u detaljima unistene zapaljene crkve, ubijenog pedera, samoubistvo Dead-a i naravno glupe avanture naseg prijatelja Varg-a, preporucujem ovu knjigu svim ljudima koji oce da nauce o lepoj istoriji nase omiljene muzike......Hail Norway Koliko sam ja citala...dosta ljudi koji se pojavljuju u toj knjizi su kasnije opovrgli dosta delova...Recimo Varg,Snorre,Samoth itd... Ali u svakom slucaju treba je procitati...Sto da ne.
Killiana Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 Luis Spens- Istorija Atlantide veoma zanimljiva knjizica, posmatrana sa naucne strane, ali zasnovana na spisima i pricama nastalih za vreme i posle Platona...
Iz Pakla Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 Koliko sam ja citala...dosta ljudi koji se pojavljuju u toj knjizi su kasnije opovrgli dosta delova...Recimo Varg,Snorre,Samoth itd... Ali u svakom slucaju treba je procitati...Sto da ne. to je verovatno zato sto se svi boje da nisu nesto pogresno rekli zato sto ih moze kostati kasnije, i moraju da gledaju iza leda do kraja zivota.....
Dark Princess Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 E.A.Po - Ukradeno pismo i druge priche again,and again...
Anabella Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 E.A.Po - Ukradeno pismo i druge priche again,and again... Citala sam. Ludilo!
Gothic Angel Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Djordje Balasevic - Jedan Od Onih Zivota
Gothic Angel Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 "Testovi i prirucnik za vozacki ispit" sto je to dooobra knjiiga
Sinstrel Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Uffff nemas pojma koliko je dobra... pravo remek delo
Sinstrel Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Sto nisi je skapirao iz posle prvog citanja?
Jackie Brown Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Juce sam procitala "Parfem". Nisam ga citala do sada i juce nisam mogla da ga spustim dok nisam zarsila Ja obozavam tu knjigu..... Trenutno citam Markesovu autobiografiju na spanskom i malo se mucim sa tim
Fiery Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Hronike Ambera, Zelazny, zavrsio sam prve dve po drugi put. Sta cu kad nemam nista drugo pri ruci, ovo je bar veliko, tako da ce potrajati bar nedelju dana ako ne budem zurio.
Gothic Angel Posted April 25, 2004 Report Posted April 25, 2004 Sto nisi je skapirao iz posle prvog citanja? nisam mogao da verujem da je sve tako snobovski....pa sdam odlucio da je ne postujem
Recommended Posts