Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sada naporedo citam Reci o Svecoveku od Vladike Nikolaja (na neki nacin to je Nikolajevo potkopavanje Niceovog Natcoveka) i Veliki Lov od Roberta Dzordana. Lov i nije nesto, mislim, klasicna knjizica od Dzordana al' mi greota da je ne procitam kad sam vec procitao prvi deo.

Posted

pa LORDS OF CHAOS (rise of black metal underground) citam vec drugi put.....

jedina knjiga o istoriji black metala objasnjava u detaljima unistene zapaljene crkve, ubijenog pedera, samoubistvo Dead-a i naravno glupe avanture naseg prijatelja Varg-a, preporucujem ovu knjigu svim ljudima koji oce da nauce o lepoj istoriji nase omiljene muzike......Hail Norway

Posted
pa LORDS OF CHAOS (rise of black metal underground) citam vec drugi put.....

jedina knjiga o istoriji black metala objasnjava u detaljima unistene zapaljene crkve, ubijenog pedera, samoubistvo Dead-a i naravno glupe avanture naseg prijatelja Varg-a, preporucujem ovu knjigu svim ljudima koji oce da nauce o lepoj istoriji nase omiljene muzike......Hail Norway

Koliko sam ja citala...dosta ljudi koji se pojavljuju u toj knjizi su kasnije opovrgli dosta delova...Recimo Varg,Snorre,Samoth itd...

Ali u svakom slucaju treba je procitati...Sto da ne.

Posted

Luis Spens- Istorija Atlantide

veoma zanimljiva knjizica, posmatrana sa naucne strane, ali zasnovana na spisima i pricama nastalih za vreme i posle Platona...

Posted
Koliko sam ja citala...dosta ljudi koji se pojavljuju u toj knjizi su kasnije opovrgli dosta delova...Recimo Varg,Snorre,Samoth itd...

Ali u svakom slucaju treba je procitati...Sto da ne.

to je verovatno zato sto se svi boje da nisu nesto pogresno rekli zato sto ih moze kostati kasnije, i moraju da gledaju iza leda do kraja zivota.....

Posted
Juce sam procitala "Parfem". Nisam ga citala do sada icon_redface.gif i juce nisam mogla da ga spustim dok nisam zarsila

Ja obozavam tu knjigu..... icon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Trenutno citam Markesovu autobiografiju na spanskom i malo se mucim sa tim icon_uhoh.gif

Posted

Hronike Ambera, Zelazny, zavrsio sam prve dve po drugi put. Sta cu kad nemam nista drugo pri ruci, ovo je bar veliko, tako da ce potrajati bar nedelju dana ako ne budem zurio.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...