:Dea Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Ana Karenjina.... POludecu i bacicu se pod voz!!!!! To mi je omiljena knjiga! Do sada sam je procitala tri puta, cim budem imala vremena uzecu je ponovo!
шмизла Posted February 20, 2005 Report Posted February 20, 2005 Narcis i Zlatousti by Hesse zavrsila 'zitije sv cara Lazara',ne mogu da se setim ko je napisao
miss Penny Lane Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Narcis i Zlatousti by Hesse zavrsila 'zitije sv cara Lazara',ne mogu da se setim ko je napisao mmm...hese ...one of the best ones...
шмизла Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 nego sta obozavam ga... sad sam pocela uporedo s njim da citam i "Kljuc za Rebeku" ...mrzi me da pogledam ko je napisao :roll:
dark_lilith Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 hese je totalno istripovan ali super je!
la Perversion Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 '' Don Rigobertove beležnice'' - Mario Vargas Ljosa čudna knjiga
DollyTheBitch Posted February 23, 2005 Report Posted February 23, 2005 hese je totalno istripovan ali super je! Sta ti to znaci "totalno istripovan"?? Mislim da je prilicno jasan...
lunja Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 prochitao big fish - danijel valas (:uh0h:), lust n dust - ana vuchkovitj... i chitam hakeri - slobodan lazarevitj + i dalje 3ds max... i polozhio ekonomiju negde izmedju silnog chitanja
Chlan 787 Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 ja sam trenutno u "Da Vincijevom kodu"... inace, skontala sam da je nekada davno na mestu gde se nalazi moj fax (filozofski) bio hotel, sediste jedne simpaticne tajne organizacije...
miss Penny Lane Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 '' Don Rigobertove beležnice'' - Mario Vargas Ljosa čudna knjiga simpaticna knjizica. procitala sam je pre mesec dana.
la Perversion Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 simpaticna knjizica. procitala sam je pre mesec dana. pa zar nije sjajna knjiga! sviđa mi se što se radnja odvija kombinacijom sadašnjost i prošlost neizmenično, a da ne pominjem samo dešavanje koje je fenomen
Autumn_harmony Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 Hermann Hesse - Roshalde HESE RULES!!!!!!!!!
Creasy Posted February 25, 2005 Report Posted February 25, 2005 (edited) Douglas Clegg - Afterlife Edited February 25, 2005 by Creasy
Sour aPPle Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Najgotivnije knjige ikad su iskljucivo knjige Stivena Kinga.Brate ko nije procitao bar nesto od njega,zaista ga zalim!!
.alex. Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 slazem se da je stiven king jedan od po meni najboljih pisca ko shto rekoh meni je crna qca vrh... uzechu da chitam "it" od njega...
... Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Brate ko nije procitao bar nesto od njega,zaista ga zalim!! Иритирају ме овакве поруке. П.С. Нисам ништа прочитао, нити имам намеру. Мислим да ова реченица говори колико ценим овакве писце!
Denethor Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 STIVEN KING JE SKART. Inace trenutno citam oluju maceva- krv i zlato. Sinoc se desli u knjizi nwesto od cega nisam mogao da spavam. Ovakve knjige me ubijaju, previse se uzivim. Ima da prsnem uskoro.
.alex. Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 mozda te nervira bas zato shto nisi chitao,pa se osecas prozvanim
Sour aPPle Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 Иритирају ме овакве поруке. П.С. Нисам ништа прочитао, нити имам намеру. Мислим да ова реченица говори колико ценим овакве писце! Eh,..kako je to grubo!Ja mislim da Stiven King pruza jedno iskustvo koje se ne moze naci drugde.Prilikom citanja njegovih knjiga zaista se uzivim u taj svet tame,horora,i kao da mogu da osetim i da se uzivim u odredjeni lik.A ne ova danasnja sf sranja gde dodju mali zeleni pobiju sve i svakog i jebeno zauzmu svet,pa the end.Svidja mi se i sto mu nijedan lik nije onako ispao iz klisea,savsrseno los ili savsrseno dobar.Njegovi likovi imaju dozu covecnosti.Uzecu za primer knjigu "zamka za snove"(ko je procitao shvatice),gde on bas i kritikuje ljudsko postojanje i koliko je covek pun propusta,i potpuno neciste duse(to mislim na to kad Dzounzi postaje gosn.Sivi)i da covekove u sustini prizemne emocije i porivi mogu i da pokolebaju i savrseno bice,koje je deo komplekse svesti sa visim ciljevima.
lunja Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 (edited) nenad rackovitj - aspirin (ja samo neke lekove chitam...) i hakere i dalje... Edited March 1, 2005 by lunja
Doug Bradley Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Zar mora hiljadu puta da se ponovi da je King MAG i BOG horora i da nikada u tom zhanru nece biti prevazidjen? Nadjite mi josh nekog pisca modernog doba chiji su skoro svi romani filmovani
Morello Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Nadjite mi josh nekog pisca modernog doba chiji su skoro svi romani filmovani A to je prednost zasto?
Doug Bradley Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 A to je prednost zasto? Nije to prednost nego dokaz da je King najbolji posac danashnjice na polju horora
Recommended Posts