Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ana Karenjina.... icon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gificon_mad.gif

POludecu i bacicu se pod voz!!!!! violent.gif

no.gifno.gifno.gifno.gifno.gif

To mi je omiljena knjiga! icon_mrgreen.gif

Do sada sam je procitala tri puta, cim budem imala vremena uzecu je ponovo!

Posted

prochitao big fish - danijel valas (:uh0h:),

lust n dust - ana vuchkovitj...

i chitam hakeri - slobodan lazarevitj + i dalje 3ds max...

i polozhio ekonomiju negde izmedju silnog chitanja

Posted

ja sam trenutno u "Da Vincijevom kodu"... inace, skontala sam da je nekada davno na mestu gde se nalazi moj fax (filozofski) bio hotel, sediste jedne simpaticne tajne organizacije... icon_mrgreen.gif

Posted
icon_biggrin.gif simpaticna knjizica. procitala sam je pre mesec dana.

pa zar nije sjajna knjiga! icon_da.gificon_da.gificon_da.gif sviđa mi se što se radnja odvija kombinacijom sadašnjost i prošlost neizmenično, a da ne pominjem samo dešavanje koje je fenomen icon_da.gificon_biggrin.gif

Posted

slazem se da je stiven king jedan od po meni

najboljih pisca icon_da.gif

ko shto rekoh meni je crna qca vrh...

uzechu da chitam "it" od njega... biggreens.gif

Posted
Brate ko nije procitao bar nesto od njega,zaista ga zalim!!

Иритирају ме овакве поруке.

П.С.

Нисам ништа прочитао, нити имам намеру. Мислим да ова реченица говори колико ценим овакве писце!

Posted

STIVEN KING JE SKART.

Inace trenutno citam oluju maceva- krv i zlato. Sinoc se desli u knjizi nwesto od cega nisam mogao da spavam. Ovakve knjige me ubijaju, previse se uzivim. Ima da prsnem uskoro.

Posted
Иритирају ме овакве поруке.

П.С.

Нисам ништа прочитао, нити имам намеру. Мислим да ова реченица говори колико ценим овакве писце!

Eh,..kako je to grubo!Ja mislim da Stiven King pruza jedno iskustvo koje se ne moze naci drugde.Prilikom citanja njegovih knjiga zaista se uzivim u taj svet tame,horora,i kao da mogu da osetim i da se uzivim u odredjeni lik.A ne ova danasnja sf sranja gde dodju mali zeleni pobiju sve i svakog i jebeno zauzmu svet,pa the end.Svidja mi se i sto mu nijedan lik nije onako ispao iz klisea,savsrseno los ili savsrseno dobar.Njegovi likovi imaju dozu covecnosti.Uzecu za primer knjigu "zamka za snove"(ko je procitao shvatice),gde on bas i kritikuje ljudsko postojanje i koliko je covek pun propusta,i potpuno neciste duse(to mislim na to kad Dzounzi postaje gosn.Sivi)i da covekove u sustini prizemne emocije i porivi mogu i da pokolebaju i savrseno bice,koje je deo komplekse svesti sa visim ciljevima.

Posted (edited)

nenad rackovitj - aspirin (ja samo neke lekove chitam...)

i hakere i dalje...

Edited by lunja
Posted

Zar mora hiljadu puta da se ponovi da je King MAG i BOG horora i da nikada u tom zhanru nece biti prevazidjen?

Nadjite mi josh nekog pisca modernog doba chiji su skoro svi romani filmovani

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...