Jump to content

Recommended Posts

Posted

Elem Dorijan Grej je do jaja knjiga (posebno obratiti na definiciju umetnika i umetnosti u predgovoru! icon_wink.gif

Inace citam Tolstojevskog icon_smile.gif Zlocin i Kazna majko mila ta knjiga odishe pomalo Kafkinom atmosferom (ko je citao Proces razumece), ali jako analiticno delo u kome student ubija babu otima joj lovu i na kraju odlazi u Sibir.

Posted
Elem Dorijan Grej je do jaja knjiga (posebno obratiti na definiciju umetnika i umetnosti u predgovoru! icon_wink.gif

Inace citam Tolstojevskog icon_smile.gif Zlocin i Kazna majko mila ta knjiga odishe pomalo Kafkinom atmosferom (ko je citao Proces razumece), ali jako analiticno delo u kome student ubija babu otima joj lovu i na kraju odlazi u Sibir.

ja sve hocu da procitam zlocin i kaznu ali mi se neshto neda! Inace ocarana sam ruskim piscima i samom Rusijom!

Posted (edited)
les fleures du mal & spleen de paris (2 u 1 zuba.gif ), bodler, iliti baudlaire, ako cemo po francuski zuba.gif, odusevljena sam sto sam nasla dvojezicno izdanje wub.gif Edited by Courtney
Posted
100 godina samoce-Markes....super trip..... icon_da.gif

Obozavam tu knjigu, jedna mi je od omiljenih.

A trenutno citam analitiku lekova pukeface.gif

I Roger Zelazny-ja "Hronike Ambera". Jaaako mi se svidja.

Posted
les fleures du mal & spleen de paris (2 u 1 zuba.gif ), bodler, iliti baudlaire, ako cemo po francuski zuba.gif, odusevljena sam sto sam nasla dvojezicno izdanje wub.gif

Bodler je ql. icon_da.gif

Bukowski-Post Office

ovu knjizicu sam procitala kod drugarice na rodjendanu icon_smile.gif tolko je bilo zanimljivo icon_smile.gif

Posted
ma ne....ja cu na arhitekturu, ali mnogo gotivim taj fax..... icon_smile.gificon_biggrin.gificon_smile.gif

biggrin.gif hm...

mnogo ljudi u poslednje vreme hoce to da upise...

icon_uhoh.gif plasim se da ne prodjem...

ma ima da prodjem biggreens.gif

trenutno citam virdzinija vulf - talasi icon_biggrin.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...