blackshadow Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 Trenutno citam Slika Dorijana Greja pa ako knjiga ne bude valjala do kraja,ubicu drugaricu koja mi je i dala da citam
The Eagle Nature Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Oskar Vajld-Slika Dorijana Greja Ne verujem bas sam je procitao i planiram ponovo.....genijalno ...Jedna od najboljih knjiga koje sam procitao u zivotu .....
mpmiha Posted May 5, 2004 Report Posted May 5, 2004 Trenutno citam nekoliko: kevin Grin - Uvod u arheologiju razni - praistorija jugoslovenskih zemalja M. Shanks - Classical Archaeology of Greece J. Bordman - The Greek Art i sve ovo sad za junski rok!!!!!!! a pored toga King i straub - Crna kuca
Мајор Гашпар Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 Trenutno obnavljam Bukovskog-Sund... ...mada, jutros mi je,cmer koji radi u trafici,doneo knjigu o Hitleru..Knjiga se kupuje uz "Nedeljni telegraf"..Kakva novina takva i knjiga, ali ne skodi da se procita
ZeeGerman Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 Trenutno obnavljam Bukovskog-Sund... ...mada, jutros mi je,cmer koji radi u trafici,doneo knjigu o Hitleru..Knjiga se kupuje uz "Nedeljni telegraf"..Kakva novina takva i knjiga, ali ne skodi da se procita Баш је неки дан бураз добио ту књигу за рођендан, а ја (као велики Хићин фан ) сам узео да читам ту књигу, мада сам скептик...
Council A Posted May 8, 2004 Report Posted May 8, 2004 (edited) Zavrsavam 9. deo Tocka vremena.. o, svasta, koliko sam ja samo vremena na to bacila/potrosila .. Edited May 8, 2004 by Council A
Ol' Scratch Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 (edited) Demon: The Fallen... Zaraza je zaraza... Edited May 9, 2004 by Ol Scratch
lunja Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 sajberstrip... josh moram da je pohvalim sajberpank... posle prelazim na krvavocrveni baron NADAM SE
Machka Naopachka Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 ova tema je neunishtiva oskar davicho radni naslov beskraja mnogo sitna slova...
Face Of Melinda Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Hm... Kafku- Proces Shakespear- The Complete Works (The Two Gentlemen Of Verona) mada tek sam pocela, malo mi teze ide s' obzirom da je u pitanju "onaj stari" engleski ali AVAJ
Dolly Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 pocinjem Dervis i SmrtSelimovic.. a bakcem se sa nekom modnom i perverznom knjigom "zbogom Zanet" koja mi se ne dopada..ali kako ne mogu da je ne docitam..citacu
deucalion Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 a, pospan sam, htio sam da kazem Filozofska pisma. Covjek je kralj, popljuvao je (nekako indirektno) svakog drugog poznatijeg filozofa... Lok nije htio da se zamara ucenjem matematike, Diogen je bio dobar ali je ponekad kovao lazni novac, Anaksagora je govorio kako je nebo napravljeno od kamenja itd.
marko.petrovic Posted May 10, 2004 Report Posted May 10, 2004 Zavrsavam 9. deo Tocka vremena.. o, svasta, koliko sam ja samo vremena na to bacila/potrosila .. dangubo!
lunja Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 prochitao sajberstrip, sada enigma... nije losha knjiga uopshte... josh pola mi ostalo, al dobro to sutra na poslu )
Fiery Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 Zavrsavam 9. deo Tocka vremena.. o, svasta, koliko sam ja samo vremena na to bacila/potrosila .. A inace imas te knjige u svom posedu, ili ih pozajmljujes odnekud? Sto se teme tice, trenutno citam Farenhajt 451 od Bradbury-a
lunja Posted May 12, 2004 Report Posted May 12, 2004 Ernesto Sabato-Tunel ohoj, to je fenomenalna knjiga ! pravo sektashka...
Recommended Posts