шмизла Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Momo Kapor - Una ja sentimentalno vaspitanje-momo kapor
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 (edited) Momo Kapor - Una Tako treba Ja evo danas kupila u Domu Sindikata,knjige su jeftinije iz za buqalno 200 kinti... Djavo i gospodjica Prim-KOeljo. U potpalublju-Vladimir Arsenijevic(on lichno mi je prodao knjigu,samo nisam htela da mi se potpisuje,vec iamm njegov potpis na "Ishmailu" ) Besede-Stanislavski Hajdi putuje Hajdi na imanju prodavachica me je chudno gledala,tj kad je moj cale rekao"Za moju malu cerku" sad ne znam koju cu pre da krenem. a josh razvlachim sa Ekom. Edited April 30, 2005 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre
шмизла Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 Tako treba Ja evo danas kupila u Domu Sindikata,knjige su jeftinije iz za buqalno 200 kinti... Djavo i gospodjica Prim-KOeljo. U potpalublju-Vladimir Arsenijevic(on lichno mi je prodao knjigu,samo nisam htela da mi se potpisuje,vec iamm njegov potpis na "Ishmailu" ) Besede-Stanislavski Hajdi putuje Hajdi na imanju prodavachica me je chudno gledala,tj kad je moj cale rekao"Za moju malu cerku" sad ne znam koju cu pre da krenem. a josh razvlachim sa Ekom. ooo maaaaajo... bi li bila dobra pa mi dala ishmaila?
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 ooo maaaaajo... bi li bila dobra pa mi dala ishmaila? Oh,da Tea...bial bih,samo ne ochekuj pre pochetka shkole...jer sam je dala nekom ...pa ochekujem da ce mi je taj neko vratiti. Tako da ....tek kad pochne agrh shkola[ ] btw...prochitala sam obe slikovnice Hajdi.... ovo su dve najbrzhe prochitane "knjige"
negative creep Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 @ the_sex_pistol - Imas najlepse ime na svetu! Tea je moje najomiljenije zensko ime!
шмизла Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 hvala a znas kako bih ja volela da se zovem Una...
negative creep Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 E sad...i ja bih mnogo toga volela... Budi prezadovoljna svojim imenom!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 1, 2005 Report Posted May 1, 2005 hvala a znas kako bih ja volela da se zovem Una... Moja najbolja ortakinja se zove Una dosta spama
Frankenchrist Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 "Da Vincijev Kod" sam juce zavrsio, sad se trujem knjigom "Najveci Zlotvori U Istoriji".
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 2, 2005 Report Posted May 2, 2005 btw...jel' chitao neko "Andjeli I Demoni"...samo me zanima kakva je?Jel' vredno da kupujem??!
Mikkah_Pickkah Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 (edited) Klajv Barker - Utkani svet 550 stranica nemogucih tripova Nisam neki ljubitelj fantastike ali Barker je BOG! Je l' citao neko Igru Prokletstva??? Najjaca horrorcina ever! edit: Moram samo da se nadovezem na diskusiju o Limunadi Koelju... Dakle, preterano i precenjeno! Ako nesto mrzim, to su pisci koji ocigledno ne pisu opusteno vec se trude da im svaka recenica bude neka ne znam ni ja kakva misao koja ce se generacijama i generacijama prenositi kao divna i alegoricna definicija ljubavi/zivota/srece/nebitno... a na kraju svaka zvuci kao "Zivot je reka koja tece neprekidno i neprestano..." Give me a break! Mrzim totalno providne metafore kakve on koristi. I necu da smaram vise Edited May 3, 2005 by bestia
CTPAX Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 meni je djavo i gosp.prim najbolja Peta gora... Jedina Koeljova knjiga koju sam procitao dva puta...
imaginos Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 btw...jel' chitao neko "Andjeli I Demoni"...samo me zanima kakva je?Jel' vredno da kupujem??! mozda je i bolja od davincijevog koda.. jel neko citao "davincijev kod - dekodiran". to je nesto kao odgovor crkve, reakcija..
шмизла Posted May 3, 2005 Report Posted May 3, 2005 Peta gora... Jedina Koeljova knjiga koju sam procitao dva puta... e, i ta.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 mozda je i bolja od davincijevog koda.. jel neko citao "davincijev kod - dekodiran". to je nesto kao odgovor crkve, reakcija.. Chula sam da su popljuvali ...i ta sranja...
Guest Harder_they_fall Posted May 5, 2005 Report Posted May 5, 2005 procitala sam,, da vincijev kod',sad citam ,,andjeli i demoni'', mogu za sad raci da mi se da vincijev kod cini zanimljiviji...ne znam,mada sam cula da je ex papa na tu knjigu bacio prokletstvo..hehehe a dekodirani da vincijev kod je gomila gluposti neke tamo ejmi velborn koja se niodQd pojavila i pocela da kenja,kad samo pomislim na mojih bacenih 300kinti
lunja Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 ana vuchkovitj - epoha lipsa juche, bret iston elis - americhki sajko i klut sa festa 72 ili 73...
negative creep Posted May 11, 2005 Report Posted May 11, 2005 Citam poeziju Silvije Plat. Posto nisam nigde mogla da nadjem 'Stakleno zvono' odlucila sam se za njene pesme...daj sta das...
Shelly Webster Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 upravo sam zavrsila "Karmilu" ( J.Sheridan Le Fanu) i sada poceh da citam "Iskonski strah".....
Vortodox Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Upravo procitao Mijamoto Musasi... Odlicno delo japanskog pisca... A sad nazad na stari dobri Fantasy...
Bla Posted May 12, 2005 Report Posted May 12, 2005 Analiza 1 od Zorana Kadelburga i Dushana Adnadjevica....kakvo delo,sidu leci....
Recommended Posts