Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nazalost ne moze u venu.....ali bash ako hocesh tako postoji jedan otvor u koji moze da udje : mrred.gifmrred.gifmrred.gifmrred.gif

Posted (edited)

upravo sam zavrsila "Karmilu" ( J.Sheridan Le Fanu) :

Kada je pisana ta knjiga i na koju je foru.

Edited by Denethor
Posted

upravo chitam "poslednje hitlerove dane" na koje sam sasvim sluchajno naleteo dok sam chekao u gradskoj biblioteci.

volim da chitam knjige o njemu, u svakom sluchaju chini mi se da je ova ponajvishe zasnovana na proverenim chinjenicama a ne na rekla - kazala prichama iz 58e ruke...

'el chitao neko?

Posted

sad sam zavrshio sa "starac i more" koja mi se bash dopala i sad cu da pochnem "bludni sin" - Bukowski, obozavam njegov stil uvek me nasmeje icon_da.gif

Posted
Analiza 1 od Zorana Kadelburga i Dushana Adnadjevica....kakvo delo,sidu leci....

pukeface.gif Znam o cemu pricas, i potpuno se saosecam sa tobom...

Posted
pukeface.gif Znam o cemu pricas, i potpuno se saosecam sa tobom...

Hvala,hvala....jesi imao prilike da vidish to remek-delo?????

Posted

Uzela sam "Izabrane pesme" Disa! Do sad sam imala priliku da procitam samo nekoliko njegovih pesama, ali sam odlucila da se mnogo bolje uputim u stvaralastvo svog omiljenog pesnika! Obozavam njegovu tematiku! Naravno, NIRVANA mi je omiljena pesma! icon_da.gif

Posted

Naravno, i odmah sam se potrudio da zaboravim... Ali, moracu do septembra da je prostudiram... Za sada je i analiticka dovoljna...

Posted
Uzela sam "Izabrane pesme" Disa! Do sad sam imala priliku da procitam samo nekoliko njegovih pesama, ali sam odlucila da se mnogo bolje uputim u stvaralastvo svog omiljenog pesnika! Obozavam njegovu tematiku! Naravno, NIRVANA mi je omiljena pesma! icon_da.gif

Meni je NIRVANA omiljen sladoled... icon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Posted

Danas sam uzeo malu antologiju horora „Strah”... gomila kratkih prica ili odlomaka iz poznatih romana od kinga, poa, barkera, den simonsa, lavkrafta itd itd.... idealno za ubijanje vremena u busu na kratkim relacijama....

moze da se kupic u skcu... 486din....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...