Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja trenutno citam Hessea - Sidarta.Ovaj Hesse je bio nadaren da smara o spirituelnim stvarima do bola.

Alisa u zemlji chuda rules icon_wink.gif

Meni se ta knjiga svidja.

A sad citam Dostojevskog - Vecni muz.

Posted (edited)

Eeeee...Znam je i to dobro...

Super pise, ona je dobitnica NIN-ove nagrade... icon_da.gif

Jedino sto u njenim knjigama ima ponegde zamornih, detaljnih opisa(tipa hrane i sl., mislim, kao i ostatak drustva, da je opterecena time malo)... Inace, pohvale...

Edited by ALEXIE_AIC
Posted
rodzer zelazni "stvorenja svetlosti i tame".... j***e u zdrav mozak... ph34r.gif

Juce sam pocela da je citam.

A onda sledi "Gospodar svetlosti". Poklonio mi ih je decko, posto nisam prestajala da pricam o "Hronikama Ambera".

Posted (edited)

Poceo Hitlerovu biografiju,veoma opsirnu i detaljnu.

Ne znam zasto mi se uvek desava da pred ispit gutam knjige. ph34r.gifwallbash.gif

Edited by Goxy
Posted

Hm... Bjuik 8, jedna od najgorih Kingovih knjiga, ocaj blagi..

trenutno citam, Kisona - Sreckovica, posle toga Palahnjuka - Preziveli, pre toga Palahnjuk - Zagrcnut, pre toga hm.... Bukovski, Zene I Faktotum, pre toga Pilgrim, pre toga Zlatna krv... Ponekad imam trip da pocnem da citam vise knjiga odjednom... I sto je najlepse, danas posle posla idem na mali sajam knjiga koji je tek otvoren u Domu Sindikata. Odusevilo me sto su ga otvorili bey najave, znaci sledeci mali sajam u DS je trebao da bude tek za Bozic, a ovo je valjda neka uvertira za veliki Oktobarski salon knjiga.

Imam druga koji radi u jednoj izdavackoj kuci, i ponekad mu se uvalim na jedan dan da odradim smenu na tom malom sajmu knjiga, i uvek uzmem knjige umesto dnevnice, i moji me doma tako cudno gledaju.. ali nije bitno.. meni knjige znace mnogooooooooo.. Knjige i snovi su nasa utocista.

Posted
Slazem se! icon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Jedva cekam Sajam knjiga u oktobru! biggreens.gif

icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Definitivno jedan od mojih omiljenih dana u godini, nadam se da cu ove godine imati vise strpljenja, da se necu nervirati zbog guzve i da cu naci knjige koje mi trebaju.

Posted
e,to...kao krenem,planiram da uzmem oko 3 knjige...naravno da ne dojdem sa ispod 8 knjiga.. laugh.gifbiggrin.gif

Takodje, samo treba imati zivaca i taj dan se posvetuti tome, ja nemam zivce zato svake godine ( zbog guzve ) jedva i da nadjem sto mi treba, neke knjige je stvarno tesko naci.

Jedino sajam moze pomoci

Posted
knjige su jedna od stvarno retkih stvari za koje mi nikad nije zao da dam novac, i uvek hocu jos vise i vise...

Odmah posle diskova icon_wink.gif

Inace ne volim da kupujem bestselere i ostale IN knjige... za to postoji biblioteka icon_smile.gif Uvek cu radije dati pare za neku dobru enciklopediju, recnik ili eventualno muzicku literaturu icon_da.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...