Lady in Black Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Ser Lanselin Grin - Kralj Artur i vitezovi okrulog stola + Dzon Stajnbek - Kralj Artur I
ALEXIE_AIC Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 "Put za Los Andjeles"- Dzon Fante! Preporucujem! Mnogo je dobra knjiga(inace je ne bih preporucila, jel` te ).
Shelly Webster Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 (edited) rodzer zelazni "stvorenja svetlosti i tame".... j***e u zdrav mozak... Edited September 1, 2005 by Shelly Webster
Zagrivuk Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Ej ovaj "Bjuik 8" od Stivena Kinga je stvarno zanimljiv
negative creep Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Ja trenutno citam Hessea - Sidarta.Ovaj Hesse je bio nadaren da smara o spirituelnim stvarima do bola. Alisa u zemlji chuda rules Meni se ta knjiga svidja. A sad citam Dostojevskog - Vecni muz.
шмизла Posted September 1, 2005 Report Posted September 1, 2005 Ana Vuckovic - Lust 'n' Dust... leci depresiju.
ALEXIE_AIC Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 (edited) Eeeee...Znam je i to dobro... Super pise, ona je dobitnica NIN-ove nagrade... Jedino sto u njenim knjigama ima ponegde zamornih, detaljnih opisa(tipa hrane i sl., mislim, kao i ostatak drustva, da je opterecena time malo)... Inace, pohvale... Edited September 2, 2005 by ALEXIE_AIC
Lady Jane Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 rodzer zelazni "stvorenja svetlosti i tame".... j***e u zdrav mozak... Juce sam pocela da je citam. A onda sledi "Gospodar svetlosti". Poklonio mi ih je decko, posto nisam prestajala da pricam o "Hronikama Ambera".
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Ana Vuckovic - Lust 'n' Dust... leci depresiju. dacesh mi kad zavrshish.... ja iskreno josh prouchavam Aristotela
Goxy Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 (edited) Poceo Hitlerovu biografiju,veoma opsirnu i detaljnu. Ne znam zasto mi se uvek desava da pred ispit gutam knjige. Edited September 2, 2005 by Goxy
ALEXIE_AIC Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Meni isto! Verovatno zato sto bi sve radio samo da ne ucis, kao i ja...(k`o da slusam rodjenu kevu )...
nemam pojma Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Hm... Bjuik 8, jedna od najgorih Kingovih knjiga, ocaj blagi.. trenutno citam, Kisona - Sreckovica, posle toga Palahnjuka - Preziveli, pre toga Palahnjuk - Zagrcnut, pre toga hm.... Bukovski, Zene I Faktotum, pre toga Pilgrim, pre toga Zlatna krv... Ponekad imam trip da pocnem da citam vise knjiga odjednom... I sto je najlepse, danas posle posla idem na mali sajam knjiga koji je tek otvoren u Domu Sindikata. Odusevilo me sto su ga otvorili bey najave, znaci sledeci mali sajam u DS je trebao da bude tek za Bozic, a ovo je valjda neka uvertira za veliki Oktobarski salon knjiga. Imam druga koji radi u jednoj izdavackoj kuci, i ponekad mu se uvalim na jedan dan da odradim smenu na tom malom sajmu knjiga, i uvek uzmem knjige umesto dnevnice, i moji me doma tako cudno gledaju.. ali nije bitno.. meni knjige znace mnogooooooooo.. Knjige i snovi su nasa utocista.
negative creep Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Knjige i snovi su nasa utocista. Slazem se! Jedva cekam Sajam knjiga u oktobru!
Zagrivuk Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Slazem se! Jedva cekam Sajam knjiga u oktobru! Definitivno jedan od mojih omiljenih dana u godini, nadam se da cu ove godine imati vise strpljenja, da se necu nervirati zbog guzve i da cu naci knjige koje mi trebaju.
negative creep Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Definitivno jedan od mojih omiljenih dana u godini, nadam se da cu ove godine imati vise strpljenja I vise para!
Slaytanic_sisteR Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 jao jedva cekam kad je bese negde oko 15.? i stand kreativnog centra wooohooo
ALEXIE_AIC Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 I vise para! Para nikad dosta za knjige...
negative creep Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Para nikad dosta za knjige... Slazem se...knjige su jedna od stvarno retkih stvari za koje mi nikad nije zao da dam novac, i uvek hocu jos vise i vise...
ALEXIE_AIC Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Me too! Najbolje mi je kad otkrijem nekog do jaja pisca, pa se ne zaustavljam dok ne kupim sve njegove knjige koje mogu da se nadju...
Some_girl Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Konachno se dokopah tog famoznog Da Vinchijevog koda ... Yupiiiiiiiiiiii
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 Definitivno jedan od mojih omiljenih dana u godini, nadam se da cu ove godine imati vise strpljenja, da se necu nervirati zbog guzve i da cu naci knjige koje mi trebaju. e,to...kao krenem,planiram da uzmem oko 3 knjige...naravno da ne dojdem sa ispod 8 knjiga..
Zagrivuk Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 e,to...kao krenem,planiram da uzmem oko 3 knjige...naravno da ne dojdem sa ispod 8 knjiga.. Takodje, samo treba imati zivaca i taj dan se posvetuti tome, ja nemam zivce zato svake godine ( zbog guzve ) jedva i da nadjem sto mi treba, neke knjige je stvarno tesko naci. Jedino sajam moze pomoci
Kali Agna Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 knjige su jedna od stvarno retkih stvari za koje mi nikad nije zao da dam novac, i uvek hocu jos vise i vise... Odmah posle diskova Inace ne volim da kupujem bestselere i ostale IN knjige... za to postoji biblioteka Uvek cu radije dati pare za neku dobru enciklopediju, recnik ili eventualno muzicku literaturu
Recommended Posts