Joca Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Imate novog clana... jos samo i prvi post da nabavimo, i..
stivi Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Ja bih sve to spalio Kao i ovu celu temu,a pogotovo Sajam knjiga P.S.-Napokon nisam vise "apprentice" Sad sam "master of metal" Jos malo pa cu biti administrator
Joca Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 lol, pa sretno vam bilo Same time next day: Our users have posted a total of 9 articles We have 6 registered users fino za pocetak
шмизла Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 parfem-patrik ziskind i hari poter i poluvkrvni princ...
... Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Ништа што сам хтео, из разлога што кад сам се исцимао до локалне библиотеке, била је затворена, а после сео на трамвај и отишао до градске где су ми одобрили локалну чланску карту само да нешто среде уз моји личну карту коју сам заборавио са све новчаником.
Buba :) Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 danas sam izmedju ostalog procitala i pricu 'zrtva' od singera i mnogo mi se svidela tako je apsolutno tuzna
Novaliis Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Poslednje knjige su mi bile-"Vatra sa neba" i 'Persijanac"-o Aleksandru Velikom,"Kapije Rima" i "Smrt kraljeva"-o Juliju Cezaru i "Ognjena kapija"-nenormalno dobra knjiga o bici kod Termopila. Trenutno citam "Vilenjacko kamenje Sanare"(drugi deo).Prvi je "Mac od Sanare",Terija Bruksa.
Lady in Black Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Joj, citam Hamleta. Iako volim Sekspira, tesko mi ide Hamlet jer mi se, u ovom trenutku, cita novi Hari Poter (za kog sam pukla 1.460 kinti ). A i ceka me novi kralj Artur...
Giga Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 (edited) Citam Omnibus 1:At the Mountains of Maddness od Lovecrafta i ono... prilicno je dobro, natprosecno svakako, ali nista posebno. Covek se previse hvata na jeftinu foru nepoznatog, a opet daje previse informacija pa se sve lako provali. U svakom slucaju, kvalitetna zbirka prica. Queen of the damned To je ubedljivo jedna od najkomercijalnijih, najdosadnijih i najbesmislenijih knjiga koje sam u zivotu procitao. U momentima zabavna i pomalo originalna, ali toliko banalna, stupidna i prepunjena beskorisnim chapterima i likovima da sam nekoliko puta pomisljao da Rajsin honorar zavisi od broja reci. Mislim, Khayman? Beskorisan lik. Santino? Onaj drugi vampircic? Cela prica sa Maharetinom pra pra pra pra pra etc. unukom? Gomila beskorisnosti. A i kraj je ubi boze. Bolji je cak i u filmu. Mislim, 6000 godina staru, vampirusu-boginju ubiju tako sto je gurnu u prozor? Ja sam to mogao da uradim. Edited October 6, 2005 by Giga
Joca Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 (edited) ja sam se registrovala na onaj sajt ajde da bude 15 clanova do 15og, pa da krenemo i da pricamo nesto tamo btw chita se A. Torgashev - Matematika 2 - spit pocinje za 2 i po sata.. Edited October 7, 2005 by Joca
lunja Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Same time next day: Our users have posted a total of 9 articles We have 6 registered users fino za pocetak ajde kad dogurate do 100 i ja vam se pridruzhujem... ipak imam najvishe postova na ovoj temi trenutno kleopatru chitam, znachi prvi tom
Joca Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 ajde kad dogurate do 100 i ja vam se pridruzhujem... ipak imam najvishe postova na ovoj temi pfffffffff.. tek sad vidim koliko ljudi kapiraju forume kao nesto sto po difoltu ima oko 100tinak clanova.. razmazeno sve to.. nr Li Strobel - Isusov zlocin
Millosh_024 Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Stiven Hoking - Kratka povest vremena.
Elizabeth Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 'Istorija filozofije' Milan Uzelac. On mi je profesor.
-Abraxas- Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Ja sam zavrsila.... Hamleta?I nesto ti se nije svideo hamlet?
Helena Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 nadam se da nece reci da joj se Hamlet nije svideo... Phillip K. Dick A SCANNER DARKLY
Novaliis Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 nadam se da nece reci da joj se Hamlet nije svideo... Phillip K. Dick A SCANNER DARKLY Pa ukusi se razlikuju.To sto je Hamlet toliko poznat,priznat u svetu kao kvalitetno delo,ne znaci da se mora svakom svideti.
Joca Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 ..a ima i ljudi koji ne vole Virdziniju Vulf, ali se tu ne moze reci 'ukusi su razliciti' - to je neshvatljivo.. jelte..
Recommended Posts