Jump to content

Recommended Posts

Posted

malo od Froda malo od Harija,a? icon_smile.gificon_smile.gif

neeee, OBOJICA (obojca? ph34r.gif ) su imali nevidljive ogrtache!!!

e meni je genijalno kad kojot uzme 2 epruvete, u jednu sipa crvenu boju, presipa ih jedno 5 puta i od toga boja postane nevidljiva i time se ofarba i nema ga icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

• 3 weeks later...
Posted

mhhmm... ne znam vishe ni shta chitam... pochela 'tri metra iznad neba' - neki italijan... onda onu biografiju kurta kobejna zavrshavam i isto sam na pochetku HP-a... blah...

Posted

tolio su mi preporucivali a i ne-preporucivali,NIka Hornbija,tako da sam najzad uzela da citam pomenutog ciku..citam High Fidelity,pa idem redom...svidja mi se stil pisanja, i blebetanja o muzici su isto kul,iako postoje trenuci koji me malo nerviraju..ali ,fino fino...

Posted

"Toliko je prijatna stvar ziveti bez razuma da se ljudi vise mole za oslobodjenje od svega drugog samo ne od Ludosti."

(nr) Erazmo Roterdamski, Pohvala ludosti

..konza icon_mrgreen.gificon_biggrin.gificon_mrgreen.gificon_biggrin.gificon_mrgreen.gificon_biggrin.gif

Posted

Hanif Kureishi-Love in a Blue Time sjajna knjige, 10 kratkih modern life pricha.Vech prepoznatljiv Hanifov smisao za humor i inteligencija...

Posted

Trenutno ne chitam nishta...chekam da cimer prochita Autostoperski Vodich Kroz Galaksiju...pa da pochnem malo...

Nedavno sam prochitao Crnu Kucu od Stevena Kinga...i bash je OK

Posted
Trenutno ne chitam nishta...chekam da cimer prochita Autostoperski Vodich Kroz Galaksiju...pa da pochnem malo...

uh,sto ja nesto ne mogu da zavrsim knjige stivena kinga..ne znam koj mi je...ne osporavam njegovu vrednost,ali nesto nece...

Posted

joj,ja nikako ne mogu da zavrsim sa citanjem knjiga stivena kinda...ne osporavam njegovu vrednost,ali nesto ne ide... icon_rolleyes.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...