Jump to content

Recommended Posts

Posted
meni je ta knjiga bila divna. sve vreme sam tog glavnog lika zamishljala kao hju granta wub.gif

jao i ja ga tako nekako zamishljam... icon_smile.gif ne mogu josh da kazhem da je divna, na 40. strani sam...

Posted

pa dok ima hju granta, dobra je wub.gif

fora je u tome shto je prethodno bio onaj film, pricha o dechaku, shto sam ja nekako povezala i onda tako..

imam josh jednu od njega knjigu, valjda za moju malu ili tako neshto, samo taj lik je suvishe opisan da bi bio hju grant sad.gif

Posted
pa dok ima hju granta, dobra je wub.gif

fora je u tome shto je prethodno bio onaj film, pricha o dechaku, shto sam ja nekako povezala i onda tako..

imam josh jednu od njega knjigu, valjda za moju malu ili tako neshto, samo taj lik je suvishe opisan da bi bio hju grant sad.gif

sve o dechaku... to je hornbijevo, mnogo slatka knjizhica! icon_da.gif

ja hocju od parsonsa nashe nezaboravljene priche... wub.gif

Posted
to je ona mala? chitala sam. al nije bash da je klasifikujem pod 'knjiga' vishe kao priruchnik icon_smile.gif

Ma to mi je izborna lektira za filozofiju pa moram da čitam.

Posted

sve o dechaku... to je hornbijevo, mnogo slatka knjizhica! 

ja hocju od parsonsa nashe nezaboravljene priche... 

da, bila je i knjiga. samo ne mogu da se setim da li je po filmu ili obrnuto, film po knjizi. u svakom sluchaju, ne chita mi se ako mogu da gledam granta icon_smile.gif haha

Ma to mi je izborna lektira za filozofiju pa moram da čitam.

ma, umetnost masturbacije. icon_cool.gif

http://www.newfrontier.com/nepal/sacred4.htm#body

Posted

wow..... umetnost.... \m/

hkm, trenutno pauziram u citanju "zanimljivih vremena" terija praceta....

Posted

a sledeca je vec u toku i to The Tristan Betrayal, ono sto ce da usledi posle toga je nesto sto iscekujem sa odusevljenjem (a jos moram dodatno da citam neku feministicku knjigu! ja!!!-kakav uzas!) u svakom slucaju RL je car icon_rockdevil.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...