Natasha! Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 videćeš ako upišeš filološki i to grupu 01 koliko je to lepo... i treba da vas teraju da čitate , ja sam išla u ekonomsku i profesorka mi je bila tard tako da ništa nisam naučila....
Mephistophilus Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Majstora i Margaritu, zaniljiva knjiga Uz to, i dalje citam Seobe (ostale 3 strane)...
Kali Agna Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 trenutno citam knjigu u kojoj su samo note
blondie Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Ja preziveh....Blondie - hvala! nema na cemu.. sad sam vas pomjesala, zar nije Veronika imala neku frku?!
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 e.l. doctorow - ragtime (knjiga je predivna.. ako volite postmodernizam)
Peti.Maj Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Citam nesto od Tomasa Mana. Ko voli Hesea zavoljece i njega, s'obzirom da su bili bliski prijatelji, imali slicne poglede na svijet i slicno...
Mjaua Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 @Maja - pa nemam pojma sta da ti kazem, tek sam pocela da je citam... kao rekose mi da je dobra, al' to mi nije rek'o niko puno nacitan hahahahah tacno znam na sta mislis kad kazes to kad dodje ortakinja da hvali neki film koji ja nisam gledala samo se setim da je njoj Pravna plavusa najfenomenalnije ostvarenje i iskuliram... istorija u 9 1/2 poglavlja super knjiga!
Jaymz Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Jedan jedini neponovljiviji i jednostavno najbolji - The Materese Circle
*Annie* Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 danas sam pochela da chitam Dervish i smrt .....za sad smara....
zile_kondic Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Klajv Barker - Igra Prokletstva ...gde god i kod koga god da odem, vidim tu knjigu, pa sam morao da je uzmem od jednog lika i da vidimu chemu je tolika fama oko te knjige Kim Stenli Robinson - Crveni Mars To chitam u PDF formatu oshto imam gomilu beletristike na par CD-ova...pa da ne stoji dzaba
Rüzgar /değişik/ Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Klajv Barker - Igra Prokletstva extra knjiga
Ω Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Integrativno Upravljanje Kvalitetom - Zivko Mitrovic (spremam ispit )
Natasha! Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 uh, ako ćemo tako onda: Uvod u opštu lingvistiku - Ranko Bugarski Jezici - Ranko Bugarski Zbirka testova iz opšte lingvistike - Vesna Polovina i Jasmina Moskovljević Gramatika za srednju školu - Bogdan Popović
Álvaro Recoba Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Електромагнетизам - Драгутин Н. Митић Мислим, требало би да читам ...
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Uvod u opštu lingvistiku - Ranko Bugarski uh kako mi je drago shto vishe ne moram da se bakcem sa ovom knjigom.. pre dve godine mi je doshla glave
Natasha! Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 uh kako mi je drago shto vishe ne moram da se bakcem sa ovom knjigom.. pre dve godine mi je doshla glave što????
PsychoGroupieCocaineCrazy Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 i'm not a very linguistic orientated type of person.. zato sam i odabrala smer: knjizevnost..
Natasha! Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 i ja sam na grupi 01 al moram i lingvistiku da dam
Recommended Posts