*lyllaby* Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 zavrsavam DZIM KREJS-POSLE SMRTI...A POCINJEM EN RAJS-VAMPIR LESTAT
Peti.Maj Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Dostojevski - Zapisi iz podzemlja. @*drunken_butterfly* Citao sam majstor i margarita od bulgakova i svidio mi se, a kakva je ta knjiga morfijum?
Баба_Јага Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 procitala platona - odbranu sokratovu sad skoro pocela od dzona stjuarta mila - utilitarizam
шмизла Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Dostojevski - Zapisi iz podzemlja. @*drunken_butterfly* Citao sam majstor i margarita od bulgakova i svidio mi se, a kakva je ta knjiga morfijum? pa to je ustvari zbirka nekih njegovih prica... ima sjajnih, a ima i nekih ubi-boze dosadnih (uglavnom one vezane za politicku situaciju tada ili sta vec) sve u svemu svidja mi se, zaista ima genijalnih stvari
Peti.Maj Posted May 23, 2006 Report Posted May 23, 2006 Trazio sam Severnu Svetlost ali glupa biblioteka ciji sam clan se veoma sporo azurira tako da neka knjiga treba da bude starija od 5 godina da bi je oni nabavili ili da bude ultra-mega-giga bestseler (sto cesto znaci beletristika) kao npr. Da Vincijev Kod.
Wise Owl Posted May 27, 2006 Report Posted May 27, 2006 Dusan Kopcalic - "Lazareva groznica" Knjiga o razlicitostima ljudske prirode pri sagledavanju smrti
CTPAX Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Kim Stenli Robinson - Zeleni Mars Filip K. Dik - Covek u visokom dvorcu Erich Von Daniken - Bogovi su bili astronauti!
Azizam Posted May 30, 2006 Report Posted May 30, 2006 Filip K. Dik - Covek u visokom dvorcu Bogovska knjiga. Trenutno "An outline history of China" - Bai Shouyi
niking Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Maja i zalutalo mace Razgovor Sa Andjelom - Nik Hornbi
priestess Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 (edited) vampir lestat a skoro sam zavrshila alhemichara i iz dnevnika gospoda boga Edited June 1, 2006 by priestess
шмизла Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 "Башта, пепео" ... Опет ... monah kalist - zaboravila sam ime pisca, mrzi me da pogledam...
Баба_Јага Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 niche-s one strane dobra i zla/genealogija morala antoni de melo-damari I-II
Natasha! Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 antoni de melo-damari I-II Antoni De Melo je car! Nabavi od njega Budjenje
Wise Owl Posted June 4, 2006 Report Posted June 4, 2006 (edited) Benzoni - Tajne renesansnih dvorova Stilski odlicno odradjena knjiga, potkrepljena istorijskim cinjenicama, sa posebnim akcentom na Vatikan i na sve bolesno u i oko njega. Ukljucene su najznacajnije porodice - Bordzije, D'Este, Medici, Sforce... Koga interesuje ovaj period, naci ce obilje pikantno zacinjenih informacija... Edited June 4, 2006 by Wise Owl
Recommended Posts