°°Džoca°° Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Zapisi Iz Mrtvog Doma - F.M. Dostojevski Ne verujem koliko je dobra!
Peti.Maj Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Ja sam citao zapisi iz podzemlja - to je vjerovatno ista stvar...
°°Džoca°° Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Jeste, nego je ovo neko izdanje iz 1959. I dalje je vrh...
Nenja Posted June 20, 2006 Report Posted June 20, 2006 Stiven Donaldson "Kob poglavara kletnika" *hronike Tomasa Kovenanta, nevernika Zanimljivo, upitanju je triologija, epska fantastika
Mephistophilus Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Viktor Igo - Bogorodicina crkva u Parizu Jedna od najboljih knjiga koje sam citao..
forever*autumn Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Viktor Igo - Bogorodicina crkva u Parizu Jedna od najboljih knjiga koje sam citao.. francuska prefinjenost na najvisem nivou.
blondie Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 (edited) ja juce nasla zanimljivu knjigu u sekciji za knjige o ratovima, smatrala sam to kao znak da je kupim. i kupila sam je, i bilo me malo stid da budem iskrena, ali mi bilo i drago... p.s. dobije se gratis poster gole pamele Edited July 2, 2006 by blondie
Giga Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Darren Shan - Lord Loss. Knjiga je, so far, THUMBS UP
Lucio Holocausto Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 pokusavam da citam Paradise Lost na staroengleskom, ali kuja je malo teza zbog onih staroengleskih reci. Recimo Thee je u svakoj recenici sa drugim smislom i znacenjem... annoying little cunt...
Angelystor Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 (edited) Andjeli i Demoni - Den Braun Edited July 4, 2006 by Vanish To Perfection
Novaliis Posted July 4, 2006 Report Posted July 4, 2006 Teri Brooks - Mac od Shanare Jel to prvi deo, ili Vilovnjacko Kamenje..?
Angelystor Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Andjeli i Demoni - Den Braun i ne mi se svidela..
Guest 10 dinara Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Ja sam malopre zavrsio "Nazivio" od Deja Ognjanovica.. Jel citao neko?
Dark Sonja Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 (edited) Dzulijan Barns - "Istorija sveta u 10 1/2 poglavlja" Edited July 9, 2006 by Dark Sonja
michelle Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 (edited) Ja sam malopre zavrsio "Nazivio" od Deja Ognjanovica.. Jel citao neko? Citala ja, jos kad je izasla. Dobra knjiga, drugacija od klacicnog horor romana. Ja citam Provinciju od Nelsona De Mila Edited July 9, 2006 by michelle
SL Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Jel to prvi deo, ili Vilovnjacko Kamenje..? Mach od Shanare je prvi deo trilogije, Kamenje drugi, i Pesma treci deo I First King of Shannara koji je naknadno izdat a u kome se pricha o deshvanjima koja su prethodila ovim u trilogiji... Za vishe informacija o Brooks-ovim knjigama -> http://www.terrybrooks.net/novels/index.html Za sve sotalo poseti zvanichan sayt T.Brooks-a
Novaliis Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Treci deo jos nisam pronasao..pogledacu opet. Nisam ni znao da postoji, u stvari. Hvala!
MissionVao Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Citam MamiHlapiNataPei jer mi se svidja i kratka prica a i narocito sto su pisali nasi mladi Ima cool stvari, npr: " Pozivam te i mi plivamo morem mojih tajni. Onda te ubijam. Ja strashno cuvam svoju privatnost. " " Cuti. Ja sam kao klupce vune. Razmotas li ga saznaces gde je pocetak a gde kraj, ali vise neces moci da se igras njime. " " Odvescu je u sobu i zatvoricu vrata. Ugasicu cigaretu. Poljubicu je. Svuci cu je, mozda malo prebrzo. Gurnucu je na krevet, ugasicu svetlo. I izgubicu je zauvek. " te su kao pozerske, al me mrzi da kucam one dubokoumnije, a i valjda jos ima ta knjiga da se nadje, koga zanima
SL Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 Treci deo jos nisam pronasao..pogledacu opet. Nisam ni znao da postoji, u stvari. Hvala! Nisam znao ni ja, dok nisam pogledao Alnarijev katalog izdanja za ovu godinu... Imaju sva tri dela, po 500 din svaki... Nema na chemu
neiskvarena Posted July 9, 2006 Report Posted July 9, 2006 extra knjige su kao sto su vec neki spominjali autostoperski vodic kroz galaksiju,nesto od dostojevskog(dobra su i braca karamazov),takodje filozofske knjige(bilo da je platon ili hegel ili nice.......ili ko god....)) ali ono sto ne smem da izostavim jeste ono sto ce me pokopati-harry potter!!znam sta sad mislite...mala je ..za njene godine sto da ne....verujte mi nacitana sam ali ne mogu a da ne prokomentarisem da su svi delovi extra:))) i sad slobodno vredjajte ali duboko u sebi znate da je dobro:)))
Jabba the Hutt Posted July 12, 2006 Report Posted July 12, 2006 Nikolaj Gogoljev-Mrtve Dushe. Odlicno, preporucujem!
Recommended Posts