oNe Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ispalih se i ja za Sziget...... Gotovo je, necu vise nikad moci da vidim Ministry uzivooooooo.........bjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... (udarac prave glave o zid).... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ispalih se i ja za Sziget...... Gotovo je, necu vise nikad moci da vidim Ministry uzivooooooo.........bjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... (udarac prave glave o zid).... Delim tvoju tugu... Elem, nadam se da cje da prave oproshtajnu turneju pa da ih vidim... A mozhda budu pravili josh 2 turneje poshto je ova proshla bila posvecjena Houses of the Mole... ps. ovako se udara glavom o zid na forumu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wise Owl Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 @duruman @Ol' Scratch Sapatnici moji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Жвакић Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Nabavio sam nesto od njih skoro i najvise mi se dopao Houses of the Mole (za sad). Izdvojio bih Warp city i Worm. A sa Psalm 69 mi odamh usla u uvo N.w.o. A za ostalo cemo videti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 jeste li sigurni da nece doci u evropu ponovo...znam da ce im ovo biti poslednji album...ali nigde nisam video da je rekao da nece doci u evropu na poslednju turneju...evo i intervjua ako mi ne verujete... http://www.billboard.com/bbcom/news/articl...t_id=1002576728 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 rekao je jos jedan album da ce da snimi.... a to inace govori svake 3 godine, tako da..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Nisam ga nikada cuo da je rekao da nece snimati nikada vise...uglavnom je odlagao ploce zbog narkomanije i samoubistva ali skoro 100% sam siguran da ce ovo biti poslednji album...ali ne brinite uvek cemo imati revolting cockse,lard....steta sto mi se nesvidja ni jedan side projecta Al-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 Cuo sam iz pouzdanog izvora da je Ministry mogao da bude i u BGu u oktobru, ali iz razloga koji glasi NE BI MOGLI DA NAPUNE HALU SPORTOVA nisu bili odobreni..... Nas narod je stvarno cudan..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 to vec zvuci previse nevjerovatno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Cena Ministryja je 20.000 Evra. To je dosta jeftino za bend takvog kalibra, zar ne? Sta je tu onda neverovatno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Znaci 20000 x 65 (toliko je dolar?) pa to podeli sa 1000...dobijes 1300 din po karti...pa promocija,iznajmljivanje itd...oko 1500 bi bila karta za ministry dao bi i duplo vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 i ja.....smrc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alice in Acidland Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 (edited) Cuo sam iz pouzdanog izvora da je Ministry mogao da bude i u BGu u oktobru, ali iz razloga koji glasi NE BI MOGLI DA NAPUNE HALU SPORTOVA nisu bili odobreni..... Nas narod je stvarno cudan..... Da se pridruzim sa udaranjem glavom u zid. : . Pa to je strashno. 1500 nije nishta, realno( to je manje od 20 evra). Da zahvalimo Mitrovicu &kompaniji za to shto ne bi napunili Halu Sportova. Ali zashto ne bi mogli negde drugde? Neki manji prostor,dakako... Edited October 19, 2006 by ExhaustedDoll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 jebi ga, sta god sada da kazhemo.... zakasnili smo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 kaze organizator da je 20000 previse i da im to nije sigurno cena...mozda za festivale...takodje mi je rekao da ce da poprica sa managmentom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 koji organizator??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 Frubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 da..da..da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Ma ima da ih dovedu Ministry rules Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Juce je bio prilicno cudan dan za mene...prilicno mi je zao sto sam nikada nisam spreman u ovakvim situacijama ali jebiga... Pricao sam juce sa paul ravenom preko neta...sigurno se pitate kako...pa lepo ima lik svoj myspace,dobro svako ovih dana ima myspace..ali on ga stvarno posecuje svakodnevno...pogledam mu profil kad ono moram da sam mu u prijateljima...posaljem mu request stize pm ko je ovo?...ja mu objasnim da sam fan bendova u kojima je on svirao i da ga veoma postujem kao basistu....kaze on hvala brate sto postuje sto ga postujem...posalje mi reklame za neke nove pedale koje on sponzorise i pozdravi me...pitam ga ja da li ima nesto novo u planovima...rece mi da radi na novom projektu...teska industrial metalcina sa versovima i refrenima...agresivna pop muzika od toga bolje ne moze...molim boga da mu uspe posto ce biti extra...pitam ga sta ima oko ministry-a kaze ide ovih dana u el paso da snima bass deonice...takodje mi je rekao da Al razmislja o ideji da ovo bude dupli cd posto ce ipak biti poslednji...sta je cool i Tommy Victor (prong,ministry) ima svoj myspace ali on se nije kacio par dana pa ne odgovara na request...valjda ce da se pojavi ovih dana...njega cu tek da smaram ipak mi je on jedan od omiljenih gitaristi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coil.worm Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Poslednji kao poslednji Ministry? Deda Al da odustane od muzike? I sta ce onda da radi u meksiku? Ma da, on ce bas da prestane . Veca je verovatnoca da ce narednih 50 godina konzumirati spidbol i nastaviti da rastura sa svakim novim albumom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 on je cist vec par godina...sto se ne moze reci za ravena koja je ja mislim najveca narkomancina danasnjice...ali on to radi umereno i drugo vest za poslednji album nije uopste nova...ali da ce to najverovatnije biti dupli cd jeste...jeste li znali da takodje objavljuje jos samo jedan revolting cocks album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 pa malo se usro sa ovim prethodnim Revolting Cocksom pa je i dobro sto ce ovaj biti poslednji.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthmoog Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 gde bre covece...poslendji revolting je ubedljivo najbolji do sada...bre jedan od najboljih albuma godine...starije nesto preterano i ne volim...i da novi cock ce da bude ko prosli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oNe Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 iju! Ogresio si se!! Mislim da je Al otkrio Slayera iz '86 sa zakasnjenjem od 20 godina. Pesme su ravne i zivo sranje sa nakucanim tupa-tupa idijotskim ritmom, skoro isto sranje ko i Rio Grande Blood. Zna se sta je Big Sexy Land kao i sta je The Land of Rape and Honey. Ne gresi dusu o ova MTV smetja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts