darthmoog Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 (edited) meni su super Watch Yourself,End Of Days Pt.1 i Pt.2,No Glory,The Dick Song i The Last Sucker...a roadhouse blues i die in a crash su definitivno najloshije na albumu...produkcija je isto mrshava i ne lichi na ministry...ali sam koliko toliko zadovoljan krajnjim rezultatom... Edited July 18, 2007 by darthmaul Quote
darthmoog Posted July 18, 2007 Report Posted July 18, 2007 (edited) http://www.sureshotworx.de/index.php?pg=86...90e9369cdfb7c9a ^ lirike I valjda cenzurisana verzija Edited July 18, 2007 by darthmaul Quote
CTPAX Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 Pa, od zadnja tri albuma definitivno najlosiji... Doduse, jos ne mogu da dajem neke komentare, preslusao sam ga samo dva puta... Let's go i Watch yourself su mi za sada favoriti, mozda zato sto sam njih i najvise cuo dosad... Quote
oNe Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 ja sve imam utisak da je ovo neka demo verzija albuma. Ne verujem da bi bas to sranje izbacili, pogotovo sa tim losim zvukom nakucanog bubnja. Quote
darthmoog Posted August 7, 2007 Report Posted August 7, 2007 voleo bih da jeste...ali je potvrdjeno da je leak Quote
CTPAX Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Ali, sto bi stavljali album za skidanje par meseci ranije? Quote
darthmoog Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 leakovan je...nije stavljen...ukraden je kao 90% posto muzike koje slushamo...ali je maznut iz studija gde se mixovalo..ili je ovo promo kopija... Quote
CTPAX Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 (edited) Ne znam da li rade PM-ovi, jel ti treba Tapes of wrath+Sphinctour? Edited August 9, 2007 by CTPAX Quote
oNe Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Ma ljudi, ovo ne moze biti finalna kopija. Ovo jeste album ali bez zivog bubnja. Verovatno bubanj tek treba da se miksa i ubacuje. OVo je cisto klik koji ce ici bubnjaru. PRevise je jadan bubanj, cak i za Ministry. Quote
darthmoog Posted August 9, 2007 Report Posted August 9, 2007 Ae da se pridruzim gajenju nade sa tobom...ali na ovom albumu nisu imali bubnjara ako pogledash postavu...tako sigurno ce biti ritam mashine samo da li ce ostati takve to vec ne znam... Quote
bezlichni Posted September 14, 2007 Report Posted September 14, 2007 Kako je keva ovaj novi ministri. ....... ......... .......... .......... ......... Da, jeste, ovo je jedan od onih "bild" postova eto tek da kazem nesto. Al sto jes jes, dobri su. Quote
darthmoog Posted October 21, 2007 Report Posted October 21, 2007 Umro Paul Raven http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...ewsitemID=83199 Quote
oNe Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 juli/avgust - Ministry u Beogradu. 100% Spremajte pare.... Quote
hah Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 ^^WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT??????????????????????????????? izvanredno Quote
darthmoog Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 (edited) @duruman Ti se zajebavash za ministry naravno poshto dobijesh kakav god hocesh "job" ako je to istina.. Uzeo sam last sucker kada sam bio u madjarskoj...najuvrnutiji disk koji sam video u zivotu...gomilu ne vidjenih fora tipa 3d hologramski cover i unutra razne shifre i neverovatan dizajn koji se prostire kroz ceo digipack... Edited November 10, 2007 by darthmaul Quote
oNe Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 informacija je proverena. Samo treba da se datum Sziget festivala i Beograda uskladi tj. da Sziget kaze tacno kad ce oni tamo nastupiti. Jedva cekam. Ko im sada svira bas?? JEBENO SAM SPREMAAAAAAN OVAJ PUT!!!!! Quote
darthmoog Posted November 10, 2007 Report Posted November 10, 2007 Ja cu ako bog da i sziget i beograd...jbte nenormalno...ovo mi je u top 3 must see before i die benda...svira ovaj mandril iz megadetha sada bas...nego ko radi ovaj cert? Quote
oNe Posted November 11, 2007 Report Posted November 11, 2007 uskoro cu imati sve informacije. Znam samo ovo ali je sve na mestu. Nadam se da nece mnogo daviti sa novim albumom i da ce otkrljati stare stvari u stilu. The Last Sucker tour bi trebao da bude orpostajni put oko sveta. Nadam se da ce onda i u svakom gradu svirati full repertoar. Quote
Wise Owl Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Pa ja OVO tek sad vidim!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A :srecasrecaradost: Quote
Жвакић Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Доћи ће "Министарство"? Нофи. На ово ћу и ја ићи ако будем имао "времена". Quote
darthmoog Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Seljaku...ne mozesh da skupish kesh a cert je najavljen tek za sredinu sledece godine...izdao si metal i ovo ti je drugi put u veoma kratkom periodu Quote
VoivodBG Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Ja sam vec unapred kesh spremio i to sve od onog jew gold-a koje sam godinama skupljao Quote
Жвакић Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Знам да има још времена, али ко зна шта све може да се деси до тад. :/ Quote
^Suicide_Pony^ Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 ^plus mozda dodje rammstein na exit pa ce trebati kinte i za to. Quote
VoivodBG Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Iskreno pre bih isao na Ministry,nego na Rammstein,jer ovo je poslednja sansa da se vide Jourgensen i kompanija.A Rammstein se posle moze gledati gde god hoces.... Mene samo brine playlista Ministry samo da ne udave sa novim albumom,mozda 5 stvari i ostatak svi oldy but goldy pesme. Quote
Recommended Posts