Rehabilitovani Bagrem Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Tony Campos here i come to suck you off,my mexican friend!!! Quote
darthmoog Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Mene ne brine nishta realno...ocu samo da odgledam ovo sranje...da navatam josh 2-3 benda posle toga koja josh nisam pogledao i ne moram vishe na certove da idem sto me se tiche...samo da ne propadne ovaj ministry... Quote
VoivodBG Posted November 19, 2007 Report Posted November 19, 2007 Nego ajde proveri da li ce im se Burton pridruziti na turneji kao dodatni vokal.Nadajmo se da nece,nadajmo se.... Quote
Metalpirat Posted November 20, 2007 Report Posted November 20, 2007 koliko je to tacno da Ministry dolazi u bg. Pa ljudi to da cujem pa mogu da umrem Quote
LordDahaka Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Da li je to istina da ce Ministry uskoro biti proslost ? Da je ce ovo biti njihova poslednja turneja ? Quote
LordDahaka Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Posto je Meshuggah najavila turneju sa Ministryem kao njihovu poslednju svetsku turneju ( Ministrijeva ) a josh sam i od devojke cuo da je Al rekao da vishe nece raditi sa Ministrijem nego oce da bude DJ. E ovo je sa Meshuggah Official Myspace : "MESHUGGAH WILL RETURN TO NORTH AMERICA IN 2008 IN SUPPORT OF THEIR UPCOMING RELEASE, obZen Meshuggah will be on Ministry's FINAL world tour." I kada dolaze u BG ? Quote
darthmoog Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Jeste ovo je poslednja ministry turneja...zavrshavaju posle ovoga..u evropi su 2008 nishta ti ne brini...meshuggah je ionako planirana samo za par nastupa sa ministryjem u americi... Quote
VoivodBG Posted November 29, 2007 Report Posted November 29, 2007 Nego jel ima nekih novih vesti u vezi koncerta? Quote
cuni djeko Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Industrial se ponekad zna pribliziti death metalu i mislim da je to veoma zahvalna kombinacija... napokon da netko kuži da ima nešto deatha u industrialu, jer svaki put kad netko od pjevača priozvede grim voice to je djelić death metala, a da ne govorim o karakterističnim rifovima death metala koji se ponekad koriste u industrialu... Nema baš nešto novo samo da najbliži grad u kojme pjevaju je New York, pa kome se ide... Quote
oNe Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 napokon da netko kuži da ima nešto deatha u industrialu, jer svaki put kad netko od pjevača priozvede grim voice to je djelić death metala, a da ne govorim o karakterističnim rifovima death metala koji se ponekad koriste u industrialu... Nema baš nešto novo samo da najbliži grad u kojme pjevaju je New York, pa kome se ide... ne lupaj. Industrial postoji od 1975. godine i uvek je bilo neljudskih krika a rifovi u Nu-industrial vodama vise lice na hardcore rifove sa pocetka osamdesetih. Death metal nema dodirnih tacaka sa industrialom. Ima, ali samo ljudima koji pod industrialom smatraju Rammstein i Rob Zombija. Quote
Сталкер Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 Ili ko pomesa takozvani "death industrial" sa necim sto bi imalo uticaja s' death metal zvukom. Quote
cuni djeko Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 pa da i govorim za općenito da se zna desit u nekim industrial bendovima da ima nešto malo deatha,i ne zvuči loše, al to ne vrijedi baš za Ministry. Quote
Defunctus Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 (edited) Na b92 forumu se prica da je Ministry bukiran za Exit,13.jula!!! Edited January 29, 2008 by Defunctus Quote
oNe Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 dok ih ne vidim na bini - ne verujem! Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Dok im ne vidim potvrdu na sajtu da nastupaju ovde ne verujem... Quote
oNe Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 ma lako se zakazuju koncerti, ali jos lakse otkazuju. Dok ih ne vidim na bini, nista..... Quote
darthmoog Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Evo ga i poslednje ministry izadnje...ovaj cover je fake btw pravi ima sliku JFK-a... http://mediaportal.ru/mp3/41820-ministry-c...promo-2008.html Quote
oNe Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 ovaj...a kako se skida sa tog Ruskog sajta?? Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 http://rapidshare.com/files/91355189/Minis...008-rH.rar.html Quote
darthmoog Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Mhm..razocarenje zajebano ovo..moram priznati poslednjih mesec dana mi je mnogo drago sto ministry zavrshava sa radom..postaje previshe ovo..ne lichi vishe na ministry vec na neku putujucu metal atrakciju al peva na 3-4 pesme sve ostalo drugi likovi...wonderful world mi se dopao... Quote
Ultimate Bastich V.2. Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 http://www.ultimate-guitar.com/news/press_..._fools_day.html sve pise o albumu ko gostuje itd. Mene samo zanimaju ove obrade koje nisam imao prilike da cujem, ove sto su se vec nasle na albumima me ne interesuju... Quote
oNe Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 @UB: Hvala na rapidshare linku. Upravo sam skinuo fajl i sad cu da preslusam album. Quote
Recommended Posts