Millennium Posted July 10, 2001 Report Posted July 10, 2001 I sta je to sad trebalo da znaci!!!!!!! Quote
Razor Posted July 11, 2001 Report Posted July 11, 2001 Ok baki slazem se ,treba nam publika! Bez publike mi gubimo svrhu svoje price ,jer ovo sve zbog vas radimo tako nam naseg Altruizma! Nemoj da palis ,vec uskaci u nase redove! Nije kasno za spasenje jos uvek ima nade! Quote
Lorina Posted July 11, 2001 Author Report Posted July 11, 2001 Eto nase "religije", ko voli nek'izvoli...!! Quote
Razor Posted July 11, 2001 Report Posted July 11, 2001 Lilah Svaka Cast! Zasto da ne! Osim toga Filozofija INDUSTRIALA je "first you have to brake and then to Bild" Stari Dobri EINSTURZENDE NEUBAUTEN to pokazuje u Praxi! I TO UOPSTE NIJE NI MALO POVRSNO ILI NAIVNO! By the way...dali si maznula sa NEPSTERA dotican band!? Quote
Lorina Posted July 11, 2001 Author Report Posted July 11, 2001 nasla sam ih...treba ortak da mi donese nekolicinu cd-ova danas. bas sam radoznala?!??!??! Quote
Razor Posted July 11, 2001 Report Posted July 11, 2001 Kad ti donese zakaci INFO: koje si albume dobila! Pa da nastavimo Spiku!!!! Quote
Millennium Posted July 11, 2001 Report Posted July 11, 2001 Evo sad sam bio na site-u EINSTURZENDE NEUBAUTEN-a .Jedva cekam da cujem nesto od njih. Quote
Razor Posted July 11, 2001 Report Posted July 11, 2001 SA NEPSTERA : YU- GUNG ( a YU lep zvuci?) i Z.N.S. neka vam to bude pocetna INICIJACIJA! Uzivajte Quote
Lorina Posted July 11, 2001 Author Report Posted July 11, 2001 jeeeeee!!!!!!!!!!! klap-klap-klap-klap Quote
Lorina Posted July 13, 2001 Author Report Posted July 13, 2001 jos cekam...UZAS!!!!!!! (detalji na "PRIMUS"-u) Quote
Lorina Posted July 15, 2001 Author Report Posted July 15, 2001 Domogla sam se jdnog albuma i moram jos jednom da ga preslusam da bih dala svoje misljenje ... (Previse sam svega slusala pa mi se izmesalo.) Album je "Strategies Against Architecture". Koje je tvoje misljenje? Quote
Razor Posted July 15, 2001 Report Posted July 15, 2001 Pa ovako!!! "Strategium gegen architecturen" oni izdaju dva puta! postoji i "Strat. Gegen Archit II" ; e taj drugi je dupli CD i mnogo je bolji od prvog! E sad neznam koji si ti dobila!!!!? Kazi mi kada su ga izdali! Ili koja je prva pesma pa cu ti reci sta mislim o tom albumu! x-mass Quote
Lorina Posted July 16, 2001 Author Report Posted July 16, 2001 e ortak mi je dao narezan disk tako da ne znam dali je ovo pravi raspored pesama i da li cu uspeti uspesno da procitam njegov zvrakopis... No... Tanz Debi/ Schmerzen Horea/ Mikroben/ Krieg In Den Staden/ Zum Tier Machen/ Drauben Ist Fiendlich/ itd. (mrzim nemacki!!) Quote
Lorina Posted July 17, 2001 Author Report Posted July 17, 2001 ono ok su...no ocekujem bolje... potrazicu... sve u svemu imaju smisla... "histerija" dobar opis!!!!!!!!!! Quote
Razor Posted July 17, 2001 Report Posted July 17, 2001 Da,da, znam! Ali to i nije bas neki album! Imaju momci mlogo bolje stvari.. To je ona njihova prva faza... Ali OK za pocetak! Kako ti se cini? Buka i histerija? Quote
COLD TRINITY 2 Posted May 27, 2003 Report Posted May 27, 2003 Hail , napokon ... MINISTRY ... uvek uvek ...posebno obratiti paznju na sve side projekte : PTP , ACID HORSE , RevCo, PAILHEAD, LEAD INTO GOLD, LARD ( vec pomenuti ) ... propratna literatura SKINNY PUPPY , NUMB , PIG , KMFDM , .... nikako zaobici jos tone belgijanaca ( INSEKT , VOMITO NEGRO , KLINIK , SUICIDE COMMANDO , ... ) , engleza ( CLOCK DVA , CABARET VOLTAIRE , rani HUMAN LEAGUE , CLICK CLICK , NITZER EBB , .. ) i nemaca ( FOETUS , DIE KRUPPS , DAF , X MARX THE PEDWALK , ... ) ... slazem se da je FILTH PIG jedan od boljih albuma ... meni je on posebno drag iz vise razloga ... tu su se malo vise zakacili za GODFLESH / KILLING JOKE zvuk ... sjajna svirka ... ne znam jel' neko imao priliku cuti poslednji album ANIMOSITISOMNIA koji jebe mater kako je dobar ... sve u svemu MINISTRY je institucija ... sve je pocelo neke 81 kad je MINISTRY potpisao za WAX TRAX , heheh ... sjajno ... enjoy!!! ps - E. Neubauten je sjajna preporuka ! Quote
obmann Posted July 22, 2003 Report Posted July 22, 2003 Ljudi citajuci ovo osecam se odlicno.Zaista skidam kapu. Imam samo jednu impresiju:MINSTRY JE NEDOKUCIV U SVAKOM POGLEDU!!! I jednu molbu:da li iko moze da me uputi na bilo kakav tab za bad blood? POZDRAV smm Quote
Rob Swire Posted July 26, 2003 Report Posted July 26, 2003 Odusevila me je jedna izjava njihovog frontmena(bese Al Jorgensen, jel' tako?):" Razlika izmedju nas i ostalih bendova je u tome sto smo se mi prodali pre nego sto smo poceli da sviramo!" Cuo sam samo Psalm 69. Sta preporucujete kao sledece? Quote
COLD TRINITY 2 Posted July 29, 2003 Report Posted July 29, 2003 THE LAND OF RAPE AND HONEY MIND IS THE TERRIBLE THING TO TASTE IN CASE YOU DIDN'T FEEL LIKE SHOWING UP ( live ) FILTH PIG ........ sve je cool plus svi projekti ... Quote
michelle Posted July 29, 2003 Report Posted July 29, 2003 Mislim da TtuEd ima njihovu kasetu u kolima. Nisu po mom ukusu ali je muzika zanimljiva. Quote
coil.worm Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Elem, neko preslushavao Animositisomina album iz 2003-e? Ja sam nabavio ovaj Houses Of The Molé iz 2004 i preteran je! Zlo i naopako, ovo je Psalm 69 na kvadrat Quote
Recommended Posts