Dani Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Just One Fix, o yeaaa. Dobri su, dobri. Quote
KRANG Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 šta ovo traži ovde..? ministry i avantguarde metal imaju veze u pičku materinu.. terajte ovo na industrial!! ccc Quote
Dani Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 terajte ovo na industrial!! Dobro jutro... modovi su izgleda opet pijani. Quote
coil.worm Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 šta ovo traži ovde..? ministry i avantguarde metal imaju veze u pičku materinu.. terajte ovo na industrial!! ccc Nemam pojma otkud ovde, ja sam isao na search... Quote
marcoman Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 šta ovo traži ovde..? ministry i avantguarde metal imaju veze u pičku materinu.. terajte ovo na industrial!! ccc tacno nisu oni Tenhi Quote
coil.worm Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 Elem, jel gledao iko SPHINCHTOUR '96 ? Ono je zlo od koncerta, kakva energija, deda Jorgensen se drzi kao lud Quote
Ol' Scratch Posted February 10, 2005 Report Posted February 10, 2005 A ja zhiv'o u ubedjenju da je Ministry Industrial... Quote
Spiritchaser Posted February 12, 2005 Report Posted February 12, 2005 Elem, jel gledao iko SPHINCHTOUR '96 ? Ono je zlo od koncerta, kakva energija, deda Jorgensen se drzi kao lud deda Jourgensen NIJE NORMALAN!!! Taman kada je zashao u pedesete godine, treba da postepeno smeskshava zvuk i sve to... A ON PANK-ROCK ALBUM... HAHAHAHA... ne znam dal` ga drma mid-life crisis, no on je nikad produktivniji! Treba da izadje i novi Revolting Cocks album!!! Vec ga je zavrshio... U ishchekivanju sam... PS. nemogu da verujem da je bilo na avatnguard-u... Quote
COLD TRINITY 2 Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 ja sam ih gledao prosle jeseni u cincinnati-ju ... svirali su preko dva i po sata ... razbijanje ... svirali su sa Thrill Kill Kult a usput je Jourgensenu to vece bio rodjendan pa je bilo udri brigu na veselje ... imali su tipa koji je izasao u odelu sa maskom g. bush-a ... Alien ga je posteno izbubetao tokom prve pesme ... za treci bis su svirali So What kao i Jesus Built My Hot Rod 12" mix koji trajao nekih 9 minuta ... take a bow my son ! Quote
oh_well Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 ja sam ih gledao prosle jeseni u cincinnati-ju ... svirali su preko dva i po sata ... razbijanje ... svirali su sa Thrill Kill Kult a usput je Jourgensenu to vece bio rodjendan pa je bilo udri brigu na veselje ... imali su tipa koji je izasao u odelu sa maskom g. bush-a ... Alien ga je posteno izbubetao tokom prve pesme ... za treci bis su svirali So What kao i Jesus Built My Hot Rod 12" mix koji trajao nekih 9 minuta ... take a bow my son ! Sta reci... Blago tebi;) Sad ih treba videti posto je "W" dobio izbore osecam da ce AL da se maksimalno izd*ka... Inace poslednja dva albuma su ok...mada je Houses Of The Molé stvarno kidanje;) Ostaje samo da se zahvalimo familiji Bush sto su nam podarili takve albume kao sto su Psalm 69 i Houses Of The Molé...ako vec mora da bude smak sveta bar cemo imati uz sta da divljamo Quote
Face Of Melinda Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Ministry... elem prvo sto sam prslusala bio je Psalm 69 i tako dobro zvuci that it's hard to tell... inace jako gotivan text po meni ima pesmica TVII Quote
Ivan_Creed Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 Gde ima da se nadje mp3 od Ministry? Ne mogu da nadjem nesto mnogo u zadnje vreme... Quote
Misantrophil Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 imam psalm 69 i zadnji Houses of the mole i ovo je fenomenalno,mnogo mi se svidja Quote
Millosh_024 Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Odlični su! Prava udaračka cepačina bez pardona. Najbolji albumi su psalm i land i mind. Quote
Misantrophil Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 ma strava su,bas pravi industrial Quote
Millosh_024 Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 (edited) Zvučaću glupo,znam, ali....kako se zove stvar koja je semplovana na početku "Houses of the mole" albuma? Ok,ok....nije mi trebalo dugo da bi saznao....deo iz kantate "Karmina Burana" kompozitora Karl Orf-a. Edited September 18, 2005 by Millosh_024 Quote
Misantrophil Posted September 19, 2005 Report Posted September 19, 2005 ta stvar je stvarno odlicna Quote
FakDSistem Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 nevidjeno gotivni... like drugs Quote
oNe Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 Houses of the Mole je odlican ali ljudi Filthpig je neprejebiv. Ministry je jedan od retkih bendova koji ima svoju pricu, stav i originalnost. Quote
Guest Evil Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Filthpig je najjachi album koji sam cuo od njih.Ali volim i psalm 69,10-10,bad blood,bloodlines ... Quote
Guest حسين Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 Twitch je najbolji album, svakako. Filth Pig posle njega. Psalm69 je nekako oduvek bio komanski album... Houses of the mole je krajnje neukusan. (ono, Slipknot '89)... Quote
Ol' Scratch Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Dal' je iko slush'o album "With Symphaty" iz 1983 (?) ... Quote
coil.worm Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Dal' je iko slush'o album "With Symphaty" iz 1983 (?) ... To sam upravo hteo da pitam Quote
Guest حسين Posted May 9, 2006 Report Posted May 9, 2006 Nope. Ja se trujem sa "Rio Grande Blood". Brzo i antiglobalistički - ovaj bend se ne zajebava. Quote
Ω Posted May 10, 2006 Report Posted May 10, 2006 imam albume iz '89, '96, '99 i '04. nikad jaci bend. Quote
Recommended Posts