Ol' Scratch Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Chuh (trach) da Cje Joie Jordison da svira bubnjeve u Ministy-u... Quote
Ol' Scratch Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 @ Wise Owl: Dal' znate shta kazhe u naraciji za Jesus But My Hotrod (Update Mix) sa Rantology-a... Quote
Gwydion Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Molim te nemoj plakati... ...so there was only one thing that I could do: Jesus Built My Hotrod soon i discovered that this rock thing was true jerry lee lewis was the devil jesus was an architect previous to his career as a prophet all of a sudden, i found myself in love with the world so there was only one thing that i could do was ding a ding dang my dang a long ling long ding dang a dong bong bing bong ticky ticky thought of a gun everytime i try to do it all now baby am i on the run why why why why why baby if it's so evil then? give me my time, with all my power give it to me all again (wow) ding a ding a dang a dong dong ding dong every where i go everytime you tell me baby when i settle down got to get me a trailer park and hold my world around why why why why? ding ding donga dong dong ding dong dingy dingy son of a gun half my time i tell you baby never am I all for sure why why why why why baby sicky sicky from within everytime I stick my finger on in ya you're a wild wild little town bitch now how 'bout ding a dang dong dong dong ling long dingy a dingy dong a down everytime you tell me baby when i settle down got to get me a trailer park and hold my world around why why why why? in my dang a ding a ding a ding dong a sticky sticky son of a gun ding a danga danga dong dong ding dong why why never know why why wack a dong a dang ding dong then you take it on the bill ding dang dong don't dong whoa! i wanna love ya! why why why, why why darling do you do you tell me to play? half the time I talk about it all now baby you know what I'm talkin' about I said why why why it'll ticky ticky ticky ticky son of a gun ding ding dong a bong bong bing bong ticky ticky thought of a gun bing bing bang a bang a bang bing bong bing a bing bang a bong binga bing a bang a bong bong bing bong bing banga bong bing bing bang a bong bong bing bing binga binga banga bong bing bing bang a bang bang bing bong aarrrhhhh... ding dang a dang bong bing bong ticky ticky thought of a gun everytime I try to do it all now baby am I on the run why why why it'll ticky ticky ticky ticky ticky ticky dawn of a gun bing bing bang a bong a bong bing bang a ticky ticky thought of a gun bing bip bip a bop bop boom bam ticky ticky through the day if you got a doubt 'bout baby the memory is on the bed why why why why why darlin' uh it don't know when my time is on might tell me never do it on his own if my time was all as is yours make me burn a wish when my time with you is brutish no I'll never not ever why why why why why why baby heavy hell alone and it's here it's this thunder the thunder oh thunder oh! jesus built my car it's a love affair mainly jesus and my hot rod yeah, fuck it! Draga mudra sovo, molim te objasni m izasto vi fanaticni hriscani volite okultne bendove? Mislim da ti nisi ni najmanje shvatila taj tekst, kao ni onaj TOOL sto nije skapirao uopste ko su i sta su TOOL. Dakle wikipedia kaze o Ministry ponesto: http://en.wikipedia.org/wiki/Ministry_(band) U intervjuima Al Jourgensen je lepo objasnjavao vise puta da je Psalm 69 inastao kao ideja jos dok je ziveo u Londonu, pricao malo o tome kak oje inspiraciju dobio kroz masoneriju i sl. Dakle ... Quote
Wise Owl Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Gwydion Da si malo upuceniji mozda bismo i mogli diskutovati o Alovom opusu. Opet tvoj smisao za humor... Kada neko nazove album npr "The Dark Side Of The Spoon", sta ti padne na pamet? Mozda ti ova pesma malo vise pokaze sta Al misli o Isusu... Waiting I'm still waiting I'm still waiting Waiting for Christ in the USA Waiting for Christ in the USA Waiting for Christ in the USA Waiting til I die Waiting for the day Waiting for the day Waiting for the day He needs me I'm still waiting I'm still waiting Wasting my time in the USA Wasting my time in the USA Wasting my life in the USA Waiting til I die Waiting for the day Waiting for the day Waiting for the day He needs me I'm still waiting I'm still waiting Waiting for a life in the USA Waiting for a life in the USA Waiting for a life in the USA Quote
Gwydion Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Da si malo upuceniji mozda bismo i mogli diskutovati o Alovom opusu. Opet tvoj smisao za humor... Kada neko nazove album npr "The Dark Side Of The Spoon", sta ti padne na pamet? Mozda ti ova pesma malo vise pokaze sta Al misli o Isusu... Waiting I'm still waiting I'm still waiting Waiting for Christ in the USA Waiting for Christ in the USA Waiting for Christ in the USA Waiting til I die Waiting for the day Waiting for the day Waiting for the day He needs me I'm still waiting I'm still waiting Wasting my time in the USA Wasting my time in the USA Wasting my life in the USA Waiting til I die Waiting for the day Waiting for the day Waiting for the day He needs me I'm still waiting I'm still waiting Waiting for a life in the USA Waiting for a life in the USA Waiting for a life in the USA Jock, ti ces mi pricas o njemu i njegovom opusu. Da iole citas ono sto pisem shvatil abi o cemu pricam. Mislim, n emogu ti reci s akim je bio u ekipi i sto je to sve bas tako napravio, ali razumevanje njega, Fields of the Nephilim i slicnih bendova je nemoguce ako ne znas pricu koja je isla iza. a jedino je Rodney iz Cassandra Complex to javno rekao. Dakle, zao mi je ali jednostavno pricas o necemu sto ti ni najmanje nije poznato ... Quote
Wise Owl Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Gwydion Imas li ti svest o tome da je Al 9 puta pokusavao da se skine sa teskih droga. Pozdravljam njegov napor. Jer ko god pokusava, ima nade za njega. A sta sve ljudi mogu da urade i napisu u stanju pomracene svesti, mislim da nije ovde mesto da se o tome tupi. Muzika im je svakako odlicna, te stoga, dragi moj Quote
Gwydion Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 Imas li ti svest o tome da je Al 9 puta pokusavao da se skine sa teskih droga. Pozdravljam njegov napor. Jer ko god pokusava, ima nade za njega. A sta sve ljudi mogu da urade i napisu u stanju pomracene svesti, mislim da nije ovde mesto da se o tome tupi. Muzika im je svakako odlicna, te stoga, dragi moj Znam za njegove probleme sa stafom, ali ovde nije u pitanju to. U pitanju je to da je to veoma okultna muzika, inspirisana i tematski tako napisana. O tome smo vec pricali vezano za TOOL, samo na drugoj temi. To sto je on navucen je jedno, a to sto se pre toga interesovao za svasta drugo je nestro sasvim drugo. Od Throbbing Gristle, preko Psychic TV, Coil, The Sisters of Mercy i Ministry pa sve do TOOL, samo da pomenemo jaca imena, ista jeprica u pitanju i ne znam kako neko ko je hriscanin moze da slusa nesto sto je prilicno nehriscanski. Da se najblaze tako izrazim. Mislim, kakva je to nepricinpijelnost u tvom stavu i postiranje tekstova koje cak ni ne razumes? Quote
MudriPanj Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 jeste li slusali pailhead? projekat jourgensena i iana mackaye-a meni je to bolje od ministry albuma osim dark side of the spoon Quote
Wise Owl Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 @ Wise Owl: Dal' znate shta kazhe u naraciji za Jesus But My Hotrod (Update Mix) sa Rantology-a... 1. Tek sad videla tvoj post 2. Upalila na kurblu 3. Quote
Guest حسين Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Gwydion, pusti decu nek se pale na Ministry. Al se drogira....wooooow... Ministry - Reload ============= (Three... two... one... roll five.) You got something to say you better jump in my face Got something to hide you're scared as shit and should die Aim Aim Reload You say it's time to collect I'll kick your ass and eject Time to settle the score, throw your ass through the door Aim Aim Reload You wanna lie like a dog you're gonna wake up with fleas Inside a world full of shit you're still an asshole to me Aim Aim Reload Quote
Gwydion Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Gwydion, pusti decu nek se pale na Ministry. Al se drogira....wooooow... Ministry - Reload ============= (Three... two... one... roll five.) You got something to say you better jump in my face Got something to hide you're scared as shit and should die Aim Aim Reload You say it's time to collect I'll kick your ass and eject Time to settle the score, throw your ass through the door Aim Aim Reload You wanna lie like a dog you're gonna wake up with fleas Inside a world full of shit you're still an asshole to me Aim Aim Reload Ma nije u tome stvar, nek se loze. Samo mi je nekako nemoralno da nam ovde neki prosipaju ultra fundamentalisticku pravoslavnu pricu, pa se posle loze na Tool i Ministry, plussto ni ne shvataju o cemu je rec. Samo malo pojasnjavamo situaciju Quote
MudriPanj Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 jeste li slusali pailhead? projekat jourgensena i iana mackaye-a meni je to bolje od ministry albuma osim dark side of the spoon niste? preporucujem. Quote
Wise Owl Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 jeste li slusali pailhead? niste? preporucujem. Na kraju uvek prevlada glas mudrosti i razuma. Quote
Ol' Scratch Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 1. Tek sad videla tvoj post 2. Upalila na kurblu 3. I odgovor je (?) ... Quote
MudriPanj Posted July 2, 2006 Report Posted July 2, 2006 Na kraju uvek prevlada glas mudrosti i razuma. sve neki mudraci i starci na ovoj temi Quote
3vil Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Znam za njegove probleme sa stafom, ali ovde nije u pitanju to. U pitanju je to da je to veoma okultna muzika, inspirisana i tematski tako napisana. O tome smo vec pricali vezano za TOOL, samo na drugoj temi. To sto je on navucen je jedno, a to sto se pre toga interesovao za svasta drugo je nestro sasvim drugo. Od Throbbing Gristle, preko Psychic TV, Coil, The Sisters of Mercy i Ministry pa sve do TOOL, samo da pomenemo jaca imena, ista jeprica u pitanju i ne znam kako neko ko je hriscanin moze da slusa nesto sto je prilicno nehriscanski. Da se najblaze tako izrazim. Mislim, kakva je to nepricinpijelnost u tvom stavu i postiranje tekstova koje cak ni ne razumes? E,izvini prike,ali...Sta nas briga sta govori ako nam se swidja njegowa muzika,to sto on ima sa Bogom i Isusom je njegowa stwar,mislim da si celu stwar pokrenuo bezweze.Covek ima prawo da se izjasnjawa,razumes? I reci mi,molim te,da li si ti hriscanin?I ako jesi,i drzis se "principa" sto obracas paznju na njih? I KNOW!WITCHUNT!!!!!!!!! Mada,moze biti da sam skocio na pogresnu osobu,ovo je samo moje trenutno vidjenje Quote
3vil Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Ma nije u tome stvar, nek se loze. Samo mi je nekako nemoralno da nam ovde neki prosipaju ultra fundamentalisticku pravoslavnu pricu, pa se posle loze na Tool i Ministry, plussto ni ne shvataju o cemu je rec. Samo malo pojasnjavamo situaciju e,nemoj da se wredjas,ali...(bloodlines!jedna od omiljenih!) Bezweze se nerwiras,na kraju ti ispadas budala,ako obracas paznju na druge budale "prawoslawtze","catholixe",itd... Ako nemaju principe,ti ih imas,tako da...calm down...relax...AND LAUGh UR FACE OFF!!!!! Just drop it man...It ain't worth it. Quote
Gwydion Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 e,nemoj da se wredjas,ali...(bloodlines!jedna od omiljenih!) Bezweze se nerwiras,na kraju ti ispadas budala,ako obracas paznju na druge budale "prawoslawtze","catholixe",itd... Ako nemaju principe,ti ih imas,tako da...calm down...relax...AND LAUGh UR FACE OFF!!!!! Just drop it man...It ain't worth it. Ovo je zapravo unakrsno diskusija koja se vodi na nekoliko tema, a potaknuta je time sto jer mudra sova, koja zastupa ekstremno pravoslavlje po drugim temama, postirala jedan Al-ov tekst. Ne, nisam hriscanin, sto mi recimo ne smeta da slusam Pavla Aksentijevica kad sam raspolozen, ili pak katolicke horove. Ja sam ovde samo reagovao na postove sove mudrijasice koji mi se cine nedosledni ... Quote
Wise Owl Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Ovo je zapravo unakrsno diskusija koja se vodi na nekoliko tema, a potaknuta je time sto jer mudra sova, koja zastupa ekstremno pravoslavlje po drugim temama, postirala jedan Al-ov tekst. Ne, nisam hriscanin, sto mi recimo ne smeta da slusam Pavla Aksentijevica kad sam raspolozen, ili pak katolicke horove. Ja sam ovde samo reagovao na postove sove mudrijasice koji mi se cine nedosledni ... Sova mudrijasica je upravo kao dobra hriscanka, reagovala i pomenutim - uuuu, blasfemioznim tekstom - pokusala da na saljiv nacin utesi uplakanog decaka. Btw - znas li ti sta je Hotrod? Al se zeza ko zmaj u istoj pesmi, ali tebi je najverovatnije interesantnije da kao pas tragac dises za vratom neistomisljenicima. Gde da te ocekujem sledeci put? Mozda na kultnoj igri u poznavanju pesama, jer sam tamo najcesce. A da vidis sto sam tu tek Licno vise necu reagovati na tvoje provokacije. Izvinjavam se ljudima koji na ovu temu dolaze zbog grupe Ministry Quote
Gwydion Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Sova mudrijasica je upravo kao dobra hriscanka, reagovala i pomenutim - uuuu, blasfemioznim tekstom - pokusala da na saljiv nacin utesi uplakanog decaka. Btw - znas li ti sta je Hotrod? Al se zeza ko zmaj u istoj pesmi, ali tebi je najverovatnije interesantnije da kao pas tragac dises za vratom neistomisljenicima. Gde da te ocekujem sledeci put? Mozda na kultnoj igri u poznavanju pesama, jer sam tamo najcesce. A da vidis sto sam tu tek Licno vise necu reagovati na tvoje provokacije. Izvinjavam se ljudima koji na ovu temu dolaze zbog grupe Ministry Ti ono rece da ni sam ne zna sta je to govorio jer je bio an drogama - kako onda da se zeza? Dalje, ja nisam pas tragac. Ja sam pas eliminator. I konacno Ministry su bili najbolji u svojoj prvoj fazi. Kasnije kad su ubacili metalizirane gitare postali su nekako nezanimljivi. Quote
oNe Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 uuuuu.... Pailhead je zakon. Mislim da imam negde jos uvek njihov album "No Bunny".... svaka cast! Bash me lepo podseti na mladost.....pizdarija! Quote
3vil Posted July 6, 2006 Report Posted July 6, 2006 Ovo je zapravo unakrsno diskusija koja se vodi na nekoliko tema, a potaknuta je time sto jer mudra sova, koja zastupa ekstremno pravoslavlje po drugim temama, postirala jedan Al-ov tekst. Ne, nisam hriscanin, sto mi recimo ne smeta da slusam Pavla Aksentijevica kad sam raspolozen, ili pak katolicke horove. Ja sam ovde samo reagovao na postove sove mudrijasice koji mi se cine nedosledni ... Whoa! METAL POLICE! OK to i dalje ne objasnjawa zasto se ti jedini nerviras(ili se nerviraju i drugi,ali se ti najwishe cujes,nebitno...)I i dalje ne vidim razlog da "drzis zapisnik" sovinih uverenja(ne ztajem ja ni na chiju stranu) Na kraju ispada da si owde samo da vidis sta je Sova rekla i da je preispitujes,owde ssmo zato sto wolimo owaj bend. Uostalom,kao sto je Rage u jednoj pesmi poruchio : FUKK THA PO-LICE! Quote
Wise Owl Posted July 17, 2006 Report Posted July 17, 2006 Uh sto prija poslednjih 55 sec. Fear-a (Is Big Business) za dobro jutro! Quote
Gwydion Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 Whoa! METAL POLICE! OK to i dalje ne objasnjawa zasto se ti jedini nerviras(ili se nerviraju i drugi,ali se ti najwishe cujes,nebitno...)I i dalje ne vidim razlog da "drzis zapisnik" sovinih uverenja(ne ztajem ja ni na chiju stranu) Na kraju ispada da si owde samo da vidis sta je Sova rekla i da je preispitujes,owde ssmo zato sto wolimo owaj bend. Uostalom,kao sto je Rage u jednoj pesmi poruchio : FUKK THA PO-LICE! Zato st ose diskusije ne svode samo na izjave Ovo je super, ili ovo ne valja. Mislim mogu ... ali to je za glupe ljude. ... The way to succeed and the way to suck eggs ako ti to nesto znaci ... Quote
Recommended Posts