Wise Owl Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 MasterBaTouR 2006 August 09 - Vienna (Austria) - Planet Music August 10 - Budapest (Hungary) - Sziget Festival Quote
Misantrophil Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 nabavio sam novi Rio grande blood,veoma agresivan album ima neki slayerovsli feeling meni je ono vise thrash punk nego industrial.Sve u semu ima stvarno ok pesama meni omiljene:Senor pelligro,Yellow cake,Rio grande blood... Quote
Ol' Scratch Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 ... meni je ono vise thrash punk nego industrial ... A kako se ono beshe definish industrial muzika (?) ... Quote
oNe Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 meni je album smeshan! Rifovi skinuti od Slayera, i to iz nekog perioda '86 godine. Ima jedna dobra spora pesma a ostalo je ravno, da ne moze ravnije.... Ne znam, to za mene vise nije Ministry nego Alova zajebancija podstaknuta Ministryjem. Ipak je Filthpig......Filthpig!!! Quote
Ol' Scratch Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Ne treba zamerati choveku shto se trudi da (dodushe po svaku cenu) popravi svoju finansisku situaciju... A i polu-retardirani trash savrsheno se uklapa u koncepciju albuma... Quote
Wise Owl Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Ne treba zamerati choveku shto se trudi da (dodushe po svaku cenu) popravi svoju finansisku situaciju... Ajde bre sta pricas. Rio Grande Blood im je, uz Houses Of The Mole, najbolji album. I, ako se dobro secam, tu smo se saglasili. Quote
Misantrophil Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 meni je ipak za nijansu bolji houses of the mole od novog Quote
Wise Owl Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 meni je ipak za nijansu bolji houses of the mole od novog Videla sam koje si pesme naveo sa Rio Grande Blood-a u nekom od predhodnih postova. Odslusaj i ostale vise puta, da ti legnu... Quote
Misantrophil Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 ma slusao sam ceo album i kazem odlican je vidi se da iz njega samog izlazi bes i agresija,nije to samo zbog para Quote
Wise Owl Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Naravno da nije. Ima mnogo dublju (globalno politicku) poruku... Quote
Wise Owl Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 da..da..da.... kao i Green Day.... Za toga zelenog - postoji tema Ekologija Quote
Ol' Scratch Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ajde bre sta pricas. Rio Grande Blood im je, uz Houses Of The Mole, najbolji album. I, ako se dobro secam, tu smo se saglasili. Istinu... Barem onu subjektivnu... Iz metalicharskog ugla da... Ol' Scratch slusha: Ministry - We Believe... Quote
Misantrophil Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ol' Scratch slusha: Ministry - We Believe... uh sto je dobra ta pesma Quote
Wise Owl Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Ol' Scratch slusha: Ministry - We Believe... Samo? Secam se... Quote
Herr_Wolf Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 E, jel bi is'o odavde neko na Ministry na Sziget? Quote
Wise Owl Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 E, jel bi is'o odavde neko na Ministry na Sziget? Rado batice, al' ne mozem ovaj put... Quote
Wise Owl Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 ja IDEM! Provedi se i za mene Spremi se da das detaljan izvestaj na forumu cim se vratis! Quote
oNe Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 naravno! Inace ovo im je poslednja Evropska turneja pa ljudi, ko moze nek ide da ih pogleda jer ih vise nikad nece gledati. Osim ako ima para da ode do Amerike, u sta cisto sumnjam.... Quote
Wise Owl Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Inace ovo im je poslednja Evropska turneja .... Quote
heroinchic Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 a kad su tacno, da ne trazim sad? Quote
oNe Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 10.tog avgusta u 18:30 na MAin Stage-u. Wise Owl? Imas problem? Ocigledno nisi gledao saopstenje Ala Yourgensona medijima gde govori kako je ova turneja posvecena pretposlednjem albumu Ministrija a da ce poslednji biti promovisan u slobodnoj Americi kada skinu Busha. Toliko o lupanju glave o zid. Budi malo u toku. Quote
Wise Owl Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Lupanje glave nije zbog neinformisanosti, vec zbog zaljenja sto ne mogu na koncert Quote
FromTheMIndOfASickPeople Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 (edited) "gorim nacisto" elem ovaj novi album je ubica , super artwork .. ona sliak razapetog busa !! Edited August 6, 2006 by FromTheMIndOfASickPeople Quote
Recommended Posts