Ivan_Creed Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 Trazio sam ovu temu po forumu i nisam je nasao.... Avaj, mislim da im je ovde mesto, jer uvek sviraju sa nekim Nu bendom (Slipkbot, Chimaira, Mudvayne..), pa da vidim: misljenja, komentari?? Ja mislim da razbijaju i da su veoma zabavni!! Quote
dr NIK@ Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 To sto sviraju sa Slipknotom i slicnim bendovima, uopste ne mora da ih svrstava u Nu....cak sta vise oni uopste nemaju veze sa nu-om...ali uopste... Oni su gotovo cist Thrash, bar po onome sto sam ja cuo, tako da ova tema ovde nebi ni trebala da stoji...ali ocigledno da neki moderatori iako zive u inostranstvu gde im je muzika ovog tipa mnogo pristupacnija, ipak nisu nikad culi za odredjene grupe pa u datim slucajevima ne znaju ni da treba da odrejaguju, a kamoli kako da odrejaguju.... smesno... Quote
Ivan_Creed Posted April 21, 2004 Author Report Posted April 21, 2004 To sto sviraju sa Slipknotom i slicnim bendovima, uopste ne mora da ih svrstava u Nu....cak sta vise oni uopste nemaju veze sa nu-om...ali uopste... Oni su gotovo cist Thrash, bar po onome sto sam ja cuo, tako da ova tema ovde nebi ni trebala da stoji...ali ocigledno da neki moderatori iako zive u inostranstvu gde im je muzika ovog tipa mnogo pristupacnija, ipak nisu nikad culi za odredjene grupe pa u datim slucajevima ne znaju ni da treba da odrejaguju, a kamoli kako da odrejaguju.... smesno... *ebiga sad... Ipak, vise volim da ih vidim ovde.... Quote
BodyRemover Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 na thrash s ovim! odlican bend! poz Quote
Ivan_Creed Posted September 8, 2004 Author Report Posted September 8, 2004 Mnogo ih ljudi zna... Quote
Out Of Time Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 nisam neshto zadovoljan sa njima... nekako su ravni... bem li ga... videcemo novi album... mozda ordadim intervju sa njima, pa, ako neko ima koje interesantno pitanje neka ga dobaci na pp... zivi bili... Quote
azal Posted September 14, 2004 Report Posted September 14, 2004 kazu da je novi album brooka.... pojavio se 20 na americkoj billboard top listi. Quote
deftonerrrr Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 kazu da je novi album brooka.... pojavio se 20 na americkoj billboard top listi. ma ti si bruka Quote
dr NIK@ Posted September 15, 2004 Report Posted September 15, 2004 Mnogo ih ljudi zna... Ma jok... Quote
dr NIK@ Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Sta je? Sta places koj moj? Kao zao ti je sto ih malo ljudi slusa? Pa jebes ga ljudi su ne upuceni....mada mnogo njih je i tvrdoglavo sa stavom... ma nista novo me ne interesuje...i ovo sto sad slusam mi je sasvim dosta, a kad ga pitas slusa maximum 10 grupa.... Skino ja sa neta spot Lamb Of God - Laid To Rest Quote
azal Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Devin Townsend je producirao prethodni album, zato sam i kupio. PS: odlicni su uzivo. Quote
dr NIK@ Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 Jebem ti bre.....pa ti si sve bendove gledao uzivo Quote
Vintersorg Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 novi album je stvarno cool Quote
deftonerrrr Posted September 18, 2004 Report Posted September 18, 2004 jebu keeeeeeve....idemo na konc ? Quote
dr NIK@ Posted July 29, 2005 Report Posted July 29, 2005 jos kako.... samo sto su ¨¨¨malo¨¨¨ ¨napaljotke¨.... Quote
Garrgghharrr... Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 ubice...ne preteruju, a jako dobro sviraju. Svaki potez je maksimalno osmisljen. Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 ovih dana redovno gledam spotove As The Palaces Burn i Laid To Rest... Lamb of God jebe mrtvo sunce! Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 ocu i ja ali nemam nijedan album, samo spotove Quote
dr NIK@ Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 evo jedno lako pitanje... ko ima sve???? Quote
Jeremy Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 JA 1691. Lamb Of God - As The Palaces Burn 1692. Lamb Of God - Ashes of the Wake 1693. Lamb Of God - Burn The Priest 1694. Lamb Of God - New American Gospel Quote
Recommended Posts