Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trazio sam ovu temu po forumu i nisam je nasao.... Avaj, mislim da im je ovde mesto, jer uvek sviraju sa nekim Nu bendom (Slipkbot, Chimaira, Mudvayne..), pa da vidim: misljenja, komentari??

Ja mislim da razbijaju i da su veoma zabavni!! icon_wink.gifmusik29.gifmusik19.gifmusic.gifmusik20.gifzuba.gif

• 2 weeks later...
Posted

To sto sviraju sa Slipknotom i slicnim bendovima, uopste ne mora da ih svrstava u Nu....cak sta vise oni uopste nemaju veze sa nu-om...ali uopste...

Oni su gotovo cist Thrash, bar po onome sto sam ja cuo, tako da ova tema ovde nebi ni trebala da stoji...ali ocigledno da neki moderatori iako zive u inostranstvu gde im je muzika ovog tipa mnogo pristupacnija, ipak nisu nikad culi za odredjene grupe pa u datim slucajevima ne znaju ni da treba da odrejaguju, a kamoli kako da odrejaguju.... smesno...

Posted
To sto sviraju sa Slipknotom i slicnim bendovima, uopste ne mora da ih svrstava u Nu....cak sta vise oni uopste nemaju veze sa nu-om...ali uopste...

Oni su gotovo cist Thrash, bar po onome sto sam ja cuo, tako da ova tema ovde nebi ni trebala da stoji...ali ocigledno da neki moderatori iako zive u inostranstvu gde im je muzika ovog tipa mnogo pristupacnija, ipak nisu nikad culi za odredjene grupe pa u datim slucajevima ne znaju ni da treba da odrejaguju, a kamoli kako da odrejaguju.... smesno...

*ebiga sad... icon_rolleyes.gif

Ipak, vise volim da ih vidim ovde.... icon_da.gif

• 4 months later...
Posted

nisam neshto zadovoljan sa njima... nekako su ravni... bem li ga...

videcemo novi album...

mozda ordadim intervju sa njima, pa, ako neko ima koje interesantno pitanje neka ga dobaci na pp... zivi bili...

Posted

Sta je? Sta places koj moj? Kao zao ti je sto ih malo ljudi slusa?

Pa jebes ga ljudi su ne upuceni....mada mnogo njih je i tvrdoglavo sa stavom... ma nista novo me ne interesuje...i ovo sto sad slusam mi je sasvim dosta, a kad ga pitas slusa maximum 10 grupa....

Skino ja sa neta spot Lamb Of God - Laid To Rest biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

• 9 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

JA biggrin.gif

1691. Lamb Of God - As The Palaces Burn

1692. Lamb Of God - Ashes of the Wake

1693. Lamb Of God - Burn The Priest

1694. Lamb Of God - New American Gospel