Jeremy Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 sacrament mi stoji na repeatu vec par dana nije na prvo slushanje kao ashes of the wake ali je odlichan album... jel ima neko link za redneck spot? Quote
Possessed Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 E pa ljudi ovo je jedan od najboljih metal albuma u poslednje vreme koji je izashao,nema shta... Evo link za Seljachki spot hehe )) http://www.hdpvidz.com/cgi/getfile?action=...A0D31D82CEA5047 Uzhivaj te! Quote
Vuk Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 LOG SU RAZBILI SINOC!!!!!! jedan od najjachih koncerata ikada Quote
GEORGE_SOAD Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 mocno, mocno, mocno!!!! za album nemam komentara : Quote
THE WIZARD Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 meni je najjache kad su drugi put doshli u new england na neki valjda hc metal festival ili tako neshto, pa kad pricha rendi da su se proshli put napili i tukli i kao ovo ono i da se onda jedan od gitarista usrao u gace! ne secam se koji, e ali sve jedno onda je on skinuo pantalone i otishli su do shume i bacili te lone, znachi to je bilo prvi put kad su bili tu, a drugi put dolazi rendi i snima ga lik sa kamerom kao fora "bler shit project" ulaze u tu neku shumu i nadju te lone shto je lik bacio pre godinu-dve... :lol: sacrament je extra kao i skoro svi ostali albumi... Quote
The Trooper Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 (edited) Trazio sam ovu temu po forumu i nisam je nasao.... Avaj, mislim da im je ovde mesto, jer uvek sviraju sa nekim Nu bendom (Slipkbot, Chimaira, Mudvayne..), pa da vidim: misljenja, komentari?? Ja mislim da razbijaju i da su veoma zabavni!! ja ne mislim da su bash nu metal bend, ali nema veze... pre neki core Edited November 12, 2006 by The Trooper Quote
Vuk Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 meni je najjache kad su drugi put doshli u new england na neki valjda hc metal festival ili tako neshto, pa kad pricha rendi da su se proshli put napili i tukli i kao ovo ono i da se onda jedan od gitarista usrao u gace! ne secam se koji, e ali sve jedno onda je on skinuo pantalone i otishli su do shume i bacili te lone, znachi to je bilo prvi put kad su bili tu, a drugi put dolazi rendi i snima ga lik sa kamerom kao fora "bler shit project" ulaze u tu neku shumu i nadju te lone shto je lik bacio pre godinu-dve... :lol: sacrament je extra kao i skoro svi ostali albumi... to je sa prvog DVD-a, willie se usrao Quote
Гера Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 ako cemo realno, oni su new wave of thrash metal... znaci bend shuri... polako ali sigurno postaje moj novi omiljeni bend! ashes of the wake je najbolji album, mada i ostali su do jaja, a sacrament shuri! Quote
Гера Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 i da, zaboravih da napisem da me do jaja podsecaju na testament iz ovog novijeg perioda, tj, na pricu sa albuma THE GATHERING... totalno su do jaja! Quote
MudriPanj Posted December 7, 2006 Report Posted December 7, 2006 totalno nisu do jaja, totalno kopiraju i gay su(na jedan totalno despicable i ne-ok nacin ) i produkcija a svim albumima osim onog koji je devin odradio im je neopisivo odvratna glupi nalozeni ameri dnevna doza dobrocjudne pljuvacine s moje strane jebiga, i'm just not feeeeling it, y'know, nekako mi nisu real, i to vazi za ama bas sve nove metal bendove koji dolaze i amerike Quote
zak Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 (edited) mora da si retro Edited December 8, 2006 by zak Quote
Гера Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 (edited) brate, ovo je jedan od retkih novih bendova, uz strapping young lad, koji se po necemu razlikuje od ostalih, i za klasu je bolji od svih! Edited December 9, 2006 by Jaymz Doofy Neegroothin Quote
darthmoog Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 @doofy pa realno imas mnogo originalnije bendove trenutno...lamb of god mi zvuci ko mesavina pantere,fear factory-a i ministrya... Quote
Fiery Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 (edited) A gde nadje Fear Factory i Ministry? A i Panteru, van poslednjeg albuma? Podseti me to na Pissing Razors, ciji savrseni opis je stvarno bio da je tacno na pola puta izmedju Pantere i Fear Factory Edited December 9, 2006 by Fiery Quote
darthmoog Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 Ovako na ministry me podseca zbog vokala u nekim pesmama....Fear factory dupla i ovi cudni prekidi...a pantera za groove...mada dobro ne mora pantera...moze bilo koji drugi groove band...ali poenta je da nisu bas toliko originalni...inace ne mojte da mislite da ne volim ovaj bend sasvim suprutno.. ako vec hocete originalan metal bend (sa duplom )u danasnje vreme idite nabavite gojiru... Quote
MudriPanj Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 gojira nije nimalo originalan bend u stvari, danas ima tako malo originalnih bendova koji sviraju neke tradicionalne metal forme kad se kaze da je neki bend originalan, skoro uvijek se misli na to da imaju neke nestandardne uplive i kojekakve specijalne efekte u svojoj muzici, ali rijetko postoji neka prava inovacija u njihovom zvuku Quote
darthmoog Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 (edited) A sto nije gojira originalna... edit: naravno mislio sam od bendova koji masovno koriste duplu i prave koliko toliko slican zvuk... Edited December 9, 2006 by darthmaul Quote
Гера Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 preciznija lokacija ovog benda u muzici je mesavina pantere i testamenta (the gathering, demonic, low), sa koje cime jos po malo! Quote
zak Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 @darthmaul alo brate rekao si da nisu orginalni jer sviraju mesavinu pantere, fear factory-a i ministry-ja. koji drugi bned znas da svira takvu mesavinu?! Quote
darthmoog Posted December 10, 2006 Report Posted December 10, 2006 chimaira... opet je to mesavina...sta je tu originalno... Quote
zak Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 e bez uvrede, ali vidi se da nisi mnogo upucen u materiju, ako su tebi Lamb Of God i Chimaira slicni bendovi, ja se povlacim iz dalje rasprave Quote
Geozee Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 preciznija lokacija ovog benda u muzici je mesavina pantere i testamenta (the gathering, demonic, low), sa koje cime jos po malo! Quote
Recommended Posts