Jump to content

Recommended Posts

Posted

Izasla je kompilacija Headbangers Ball: The Revenge, gde i Hatebreed ima svoju pesmu To the Threshold, koja je stvarno ''mocna mnogo''...skinite spot na http://www.hdpvidz.com koji je stvarno fenomenalan...kratko ali ubitacno (u stili reci kratko i jasno sta imas da mi kazes).

Na tom sajtu ima dosta spotova i svi su uglavnom novi, pa uzivajte.

Kompilacija The Revenge nije losa, predstavlja neku retrospektivu proslogodisnjih singlova i onoga sto se stalno vrtelo na MTV. Pa ko voli nu metal [ima Slipknot, Korn, Mudvayne etc.] ...mada ima i drugih pravaca.

Posted

Aj,kad vec spominjete tu kompilaciju treba spomenuti i projekat Jasta-Windstein pod nazivom Kingdom Of Sorrow...

Pesmu mozete cuti na www.myspace.com/kingdomofsorrow

Ja sam apsolutno odusevljena i jedva cekam album!

Poz

• 2 weeks later...
Posted

:Mej_Rezalt_je_najkvalitetniji_bend_kod_nas_bre!:

:Emperor_i_DimmuBorgir_ljube_papke_Mej_Rezultata_aman:

Okej nigga, sada ces dobiti ban... ph34r.gif mis'im, po filozofiji JD Seven-a... ph34r.gif

:nigga_ba: :ba: :nigga:

Posted

Glupiram se aman BA! Zato sto on misli da ko god se ne slaze samnom dobija warn/ban!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif :bethore_cujes_li_ovo: :ba:

Tu je on pod drugim pseudonijumom... ali nemojmo skretati sa ove hejterske tJeme... dajte neki hejt... ph34r.gif

Posted

ja mrzim hatebreed i sve koji ga slusaju, zateo jer je hatebreed sranje jer ne pevaju nego se samo deru, jerbo ni ne znaju pevati kao ljudi!

na!

• 3 weeks later...
Posted
paz sad: HATEBREED u Sofiji !

09.jun2006

Ko oce nek izvoli!

Ko ce se cimati do Sofije. Zar je moguce da niko nece da ih dovede u Srbiju?

No mozda i bolje, verovatno bi umro od srece ili bi ubio nekog na koncertu biggrin.gif

• 1 month later...
Posted

Sirimo hejt sa hejtbridom! icon_rockdevil.gif

Ja sam ih bas nesto slusao u zadnje vrIJeme, i napalio sam se, bas sam se napalio... i upro sam u nju ko u vola... ph34r.gif

Dzn dzn dzn dzn..... dzn dnz dnz.... rgaaaaaaaaaaaaaaaa.... aaaaaaaaarrgghhhhhhh........ raaaaaaaaaaa..... dzn dzn dzn... dznnnnnnnn..........

icon_rockdevil.gif

:Bjethore_javi_se_vise: :ba: :dzn_dzn:

Posted
If you dont't live for something you'll die for nothing!

Jedan od najboljih stihova ikad. icon_rockdevil.gif

Bravo, to sam spomenuo tj. citirao na mnogim temama.

Uskoro novi album, mislim u avgustu. Ocekujem da bude predrkan!