Manga Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 ma jest to do jaja hc mozda najsvosjstveniji hc bend, ako ne ikada(da ne idem bas toliko daleko), ali u novijem nyhc-u...i jos sa mosh-metalom... ma a tool mi skinuo mrak po pitanju mnogo stvari. Obozavam ga. a i bubnjardzija sam pa se od mene valjda i ocekuje da prepoznam najboljeg bubnjara danasnjice u toj nekoj orijentaciji... Tool stvarno skida mrak. A Danny stvarno jebe mater za bubnjem. U a Hatebreed je stvarno najaci da kazemo hc. Najaci bend hc metala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 "The rise of brutality" je nesto najbrutalnije sto sam cuo u poslednjih par godina.To je jebena energija!!!!AAAAAAAA!!! Pa bas ne bih mogao da se slozim da je najbrutalniji... ustvari mozda tebi jeste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted March 14, 2005 Report Share Posted March 14, 2005 Hatebreed je stvarno najaci da kazemo hc. Najaci bend hc metala. Mada nije nesto originalan... (moje misljenje) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Pa bas ne bih mogao da se slozim da je najbrutalniji... ustvari mozda tebi jeste... Nisam rekao da je najbrutalniji,vec da je najbrutalniji album koji sam cuo u poslednjih par godina.Naravno da sam cuo kojekakve Cannibal Corpse,Deicide i gomiletine black/death bendova,ali oni po brutalnosti nisu ni blizu Hatebreed-u.Sirova energija,zvuk koji te tera da polomis sve oko sebe,adreanalin do krajnjih granica - to je brutalnost.Meni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lhabia Posted April 19, 2005 Report Share Posted April 19, 2005 Nisam rekao da je najbrutalniji,vec da je najbrutalniji album koji sam cuo u poslednjih par godina.Naravno da sam cuo kojekakve Cannibal Corpse,Deicide i gomiletine black/death bendova,ali oni po brutalnosti nisu ni blizu Hatebreed-u.Sirova energija,zvuk koji te tera da polomis sve oko sebe,adreanalin do krajnjih granica - to je brutalnost.Meni. ???? Malcice preterujes.... Evo,npr.Malevolent Creation sa albumom Warkult je 3x brutalniji...po mom misljenju! Ja obozavam Hatebreed...Nisam bas odusevljena Rise-om,malo se ponavljaju,no ne kazem da je los...ali je vec cuto!Nisu bog-zna-kako agresivniji u odnosu na prethodni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatebreeder Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 (edited) Ma Hatebreed je extra ali daleko od toga da je najbolji HC.. Uzmite da chujete Throwdown,Raised Fist.... kako god jedan od mojih omiljenih bandova! Edited June 6, 2005 by Hatebreeder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasta Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Throwdown je extra jedan od meni najboljih bandova jedva cekam da cujem novi album. Poslusajte Full Blown Chaos to je band Wake the Demons je album godine. I icepick (projekat Jamey i Denny Diabl-a iz Scarhead-a) hard core sa duplim vokalom extraaaaaaaa band,album izlazi u sredinom ovoga mjeseca. Ima jos buno dobrih bandova,ali mi se neda nabrajati.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mR. MiNJa SuBBotta Posted June 6, 2005 Report Share Posted June 6, 2005 Hatebreeder - respect za Unearth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 jos nisam preslusao novi throwdown, ali mi se cini da nije bas "jebanje keve".... Zvukom (produkcijom) su malo pokusali da se priblize ranijim radovima, ali im bas nije uspelo, koliko mi se ucinilo na blic preslusavanje...al'videcemo.... ....dok se ponovo ne zamene vokal i gitarista nema prevelike vajde od njih.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 ???? Malcice preterujes.... Evo,npr.Malevolent Creation sa albumom Warkult je 3x brutalniji...po mom misljenju! Ja obozavam Hatebreed...Nisam bas odusevljena Rise-om,malo se ponavljaju,no ne kazem da je los...ali je vec cuto!Nisu bog-zna-kako agresivniji u odnosu na prethodni... Poenta je u tome da je za mene pojam brutalnosti muzika koja te tera da eksplodiras od zestine koja izlece iz zvucnika i energije koju ti prenosi bend.Kod mene to Hatebreed cini,a Malevolent Creation cini da ugasim muzicki uredjaj.Brutalno nije samo ekstra brzo odsvirano a da su podloga growl vokali,vec nesto drugo. Ponavljaju se?Pa naravno.A zasto bi se menjali?Nema potrebe.Isto kao i npr. malopre pomenuti Malevolent Creation."Warcult" je tipicni milion puta prezvakani death metal album.Nista novo,nista inovativno,nista sto do sada nismo culi...ali zasto bi se menjali?Ako ljudi rade svoj posao odlicno,i ne zele nista da menjaju,neka rokaju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 slazem se... ako je neshto dobro, zasho menjati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasta Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Skoro je neki lik umro na nastupu Hatebreeda u Njemackoj,neko ga je udario za vreme wall of death-a. Inace nikada jece sutke nego na Hateebredu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fadelow Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Skoro je neki lik umro na nastupu Hatebreeda u Njemackoj,neko ga je udario za vreme wall of death-a. Inace nikada jece sutke nego na Hateebredu. www.nork.co.sr www.outofmelodyfest.cjb.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasta Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 ja stvarno ne vidim sta je tu tako pohvalno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted August 4, 2005 Author Report Share Posted August 4, 2005 Poenta je u tome da je za mene pojam brutalnosti muzika koja te tera da eksplodiras od zestine koja izlece iz zvucnika i energije koju ti prenosi bend.Kod mene to Hatebreed cini,a Malevolent Creation cini da ugasim muzicki uredjaj.Brutalno nije samo ekstra brzo odsvirano a da su podloga growl vokali,vec nesto drugo. Ponavljaju se?Pa naravno.A zasto bi se menjali?Nema potrebe.Isto kao i npr. malopre pomenuti Malevolent Creation."Warcult" je tipicni milion puta prezvakani death metal album.Nista novo,nista inovativno,nista sto do sada nismo culi...ali zasto bi se menjali?Ako ljudi rade svoj posao odlicno,i ne zele nista da menjaju,neka rokaju! Tako je... plus, meni nabubri nesto dole i digne mi se... Aj em hepi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Ma Hatebreed je extra ali daleko od toga da je najbolji HC.. Uzmite da chujete Throwdown,Raised Fist.... Hatebreed i Throwdown mrtva trka Trece mesto Chimaira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pufnica Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Sirova energija,zvuk koji te tera da polomis sve oko sebe,adreanalin do krajnjih granica - to je brutalnost.Meni. Moram da se slozim sa svakom reci ovde. 100% energija... Ma,decko je sve rekao.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasta Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 Ma Throwdown su pukli sa novim albumom Slazem se na prvom mestu Hatebreed drugi definitivno Full Blown Chaos ljudi razvaljuju jako su brutalni i mocni meni trenutno omiljeni band. Evo jos malo bandova ko voli hatebreed i throwdown... Knuckledust,Clenched Fist,Strenght for A Reason,Cast Aside,100 Demons,Death Before Dishonor, Terror,Icepick(novi band Jamey Jaste).. Ima toga jos punooo ali neda mi se pisati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Hatebreed i Throwdown mrtva trka Trece mesto Chimaira Chimaira HC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4] Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 hatebreed nu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pufnica Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 ' date='6. 9. 2005, 13:05'] hatebreed nu? Pa,na pocetnim stranama je razjasnjeno da ce ova tema biti ovde dok ne bude pogodnijeg mesta!!! U svakom slucaju,lepo je videti tvoja slova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr NIK@ Posted September 17, 2005 Report Share Posted September 17, 2005 Hatebreed i Throwdown mrtva trka Trece mesto Chimaira samo sto Chimaira nije HC, al ajde.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hatebreeder Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Hatebreed i Throwdown mrtva trka Trece mesto Chimaira Nisam znao da slushash HC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Pesma "This Is Now" je odlicna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts