Jump to content

Recommended Posts

Posted

Казахстански хеви/пауер бенд који ме одушевио. Вероватно ништа што већ није виђено, али на мене су оставили јак утисак. Ранији радови су на енглеском од којих чух само одличну баладу Sorry, mama, док су новији на руском (То ме чуди као и за још један казахстански бенд, што не певају и на матерњем. Вероватно велик утицај Русије.) где ме мало подсете због тога на Ария бенд. Певач има квалитетан глас, музика доста добра. Све у свему вреди почути. Скинуо сам све песме (које су понуђене) са албума Судный День од којих је јако занимљива Робин Гуд . Углавном ја скинух 45 минута њихове музике и не жалим нимало.

Кога занима ево сајта на енглеском (имена песама преведена) и руском (имена песама у оригиналу):

http://www.holydragons.org/

Posted

Slusao sam ih...Pitao sam se bash koji je ono jezik biggrin.gif

Ovaj..pjevach nije losh ali sam negdje prochitao da bassista ima 15-16 god tako neshto...

I josh neki vrlo mlad clan cini mi se...

Dobra je muzika samo je jezik sere !

Posted

Ja sam skoro dobio zadnji album 'Сумерки богов', ali još nisam stigao da ga čujem. Kad budem presalušao, javiću šta mislim.

Posted

Би ли то некако могло да стигне до мене, јер сам се баш загрејао за тај бенд?

Posted
Jel se vi salite za pevaca da je dobar?

Не. Имам чудан укус, шта да се ради. Волим свакакво ђубре да слушам, али озбиљно то кажем.

Posted
Не. Имам чудан укус, шта да се ради. Волим свакакво ђубре да слушам, али озбиљно то кажем.

icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif e pa tako kazi

Posted

Углавном нигде, ако мене питаш, али пре свега због нас самих.

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Није лош интервју, али дај мало занимљивија питања, као оно зашто не раде на казахстанском језику (мислим да се каже казашки).

• 10 months later...
  • 11 months later...
  • 1 month later...
Posted

Jebiga, pogubio sam sve partnere za trampu u rusiji, ne javljaju se vise, pa ne mogu da nadjem nove stvari. Cim budem nasao nekoga, nabavljam njih i novu Ariju.

• 4 weeks later...
Posted

Po imenima bih rekao da su svi Rusi. Ne samo to, nego su Rusi u Kazahstanu vecina i gotovo u svim sportovima su im timovi skoro skroz od Rusa sastavljeni, pa sto ne bi i bendovi.

• 1 year later...
  • 1 month later...
Posted

Novi album sam preslusao par puta kada se pojavio, dobar je...Secam se da su me u nekim stvarima po brzini podsetili na DragonForce, vokal na Grave Digger fazon...

• 6 years later...