... Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 Казахстански хеви/пауер бенд који ме одушевио. Вероватно ништа што већ није виђено, али на мене су оставили јак утисак. Ранији радови су на енглеском од којих чух само одличну баладу Sorry, mama, док су новији на руском (То ме чуди као и за још један казахстански бенд, што не певају и на матерњем. Вероватно велик утицај Русије.) где ме мало подсете због тога на Ария бенд. Певач има квалитетан глас, музика доста добра. Све у свему вреди почути. Скинуо сам све песме (које су понуђене) са албума Судный День од којих је јако занимљива Робин Гуд . Углавном ја скинух 45 минута њихове музике и не жалим нимало. Кога занима ево сајта на енглеском (имена песама преведена) и руском (имена песама у оригиналу): http://www.holydragons.org/ Quote
Fantomni Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 Slusao sam ih...Pitao sam se bash koji je ono jezik Ovaj..pjevach nije losh ali sam negdje prochitao da bassista ima 15-16 god tako neshto... I josh neki vrlo mlad clan cini mi se... Dobra je muzika samo je jezik sere ! Quote
RNA Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 Ja sam skoro dobio zadnji album 'Сумерки богов', ali još nisam stigao da ga čujem. Kad budem presalušao, javiću šta mislim. Quote
... Posted April 13, 2004 Author Report Posted April 13, 2004 Би ли то некако могло да стигне до мене, јер сам се баш загрејао за тај бенд? Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 Kad sam josh hteo da radim fanzin ovi likovi su me kontaktirali ... i cak sam poskidao neka sranja... odjebao sam ih Quote
Crusader Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 Jel se vi salite za pevaca da je dobar? Quote
Kai Hansen Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Veommmaaaaa originaaaaalno imeee....... Quote
... Posted April 14, 2004 Author Report Posted April 14, 2004 Jel se vi salite za pevaca da je dobar? Не. Имам чудан укус, шта да се ради. Волим свакакво ђубре да слушам, али озбиљно то кажем. Quote
Crusader Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Не. Имам чудан укус, шта да се ради. Волим свакакво ђубре да слушам, али озбиљно то кажем. e pa tako kazi Quote
Eternal Flame Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 E kad likovi iz Kazahstana pošnu da sviraju Power Metal i izbace 3 albuma ja se pitam gde smo tu mi?? Quote
RNA Posted April 26, 2004 Report Posted April 26, 2004 Углавном нигде, ако мене питаш, али пре свега због нас самих. Quote
... Posted September 23, 2004 Author Report Posted September 23, 2004 Интервју на www.hardandheavy.net Quote
RNA Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Није лош интервју, али дај мало занимљивија питања, као оно зашто не раде на казахстанском језику (мислим да се каже казашки). Quote
Angelystor Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 "Wolves Of Odin" je sin "Wall Of Jericho"a. Znachi Quote
Angelystor Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Izashao ove godine "Voskhod Chernoi Luny", standardno predobar headbangerski materijal Svoboda! Quote
sheeeenk Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Ма, супер је вокал! Мени се вокал свиђа највише од свега! Quote
RNA Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Jebiga, pogubio sam sve partnere za trampu u rusiji, ne javljaju se vise, pa ne mogu da nadjem nove stvari. Cim budem nasao nekoga, nabavljam njih i novu Ariju. Quote
Prisoner of Dreams Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 mozda su rusi pa pevaju na ruskom. u kazahstanu ima petnaestak miliona rusa. Quote
RNA Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Po imenima bih rekao da su svi Rusi. Ne samo to, nego su Rusi u Kazahstanu vecina i gotovo u svim sportovima su im timovi skoro skroz od Rusa sastavljeni, pa sto ne bi i bendovi. Quote
Prisoner of Dreams Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 ma rusi su zakon! u stvari, samo je pitanje vremena kada ce se kazahstan ponovo pripojiti rusiji. posle vise nece biti dileme ciji su HD Quote
Grob Bez Dna Posted February 19, 2008 Report Posted February 19, 2008 imam neku saku jada pesama HD-a i... :rockdevil: Quote
EnKi Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Novi album sam preslusao par puta kada se pojavio, dobar je...Secam se da su me u nekim stvarima po brzini podsetili na DragonForce, vokal na Grave Digger fazon... Quote
Angelystor Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Novi http://www.mediaboom.org/416433-holy-dragons-dragon-inferno-2014.html Prosli me bas prijatno iznenadio, tako da se nadam da nastavili dobrom rutom. Quote
Recommended Posts