Grobodan Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Kriminal je sto nema nista sa drugog albuma, doduse... Jes da nije bas prava tema, ali meni je super momenat na CMass anniversary DVDu kad Rob izlazi i pocinje Demonia 6, vidi se da ga trema ubija, to mu je valjda prva svirka sa njima ili kad na kraju izlaze on, Langquist i Vikströmda odrade Solitude, a on se sklanja pozadi, pusta legende... bas se vidi da je fin cova. Quote
Sadomator Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Ime ovog benda me uvjek odbijalo, USAMLJENI PEDER Quote
Aces High Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 (edited) Da bre nema nista sa drugog: The Hourglass, Seeds Of Desolate, legendarna Beneath The Fading Sun cc Pa ima postovanje prema Epicusu (a ko ga jos nema ) Pa svi skracuju samo na Solitude, a i ne znam koj su moj stavljali to Aeturnus? Mozda to na nekom drugom jeziku nesto znaci? Edited July 4, 2009 by Aces High Quote
Grobodan Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Zvali su se oni Solitude ali su dodali jos to jer je vec postojao bend po tom imenu. Aeturnus, mozda nesto na foru "vecno", jebem ga... Quote
Aces High Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Moguce, ae bas cu istraziti malo. A inace kao sto "gay" moze da znaci: veseo a i peder, tako da... Quote
Aces High Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 (edited) Aeturnus koliko sam shvatio znaci "Eternal" tj vecno... Onda se slaze. Vecna samoca... A i oficijalni sajt im je eternalsolitude.com (mada im ne radi). Takodje nalog na you tube-u im je solitudeeternal... Eto objasnjenja Zanimljivost: Na latinskom Aeternus znaci "vecan" pa su mozda samo izmenili slovo... (mada ne verujem da je ovo, ono prvo je sigurno)... Edited July 4, 2009 by Aces High Quote
Sadomator Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 aeturnus - 1 definition - Something that is flagrantly homosexual or gay. Quote
Aces High Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 To moze da bude isto jebeno znacenje kao i za rec Gay: "veseo" "peder". Tako da... Vecna samoca je prevod Cheers!!! Quote
Sadomator Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Dobro, onda tebi ne smeta kad ti na ulici stalno govore : you are gay Quote
Angelystor Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Jes da nije bas prava tema, ali meni je super momenat na CMass anniversary DVDu kad Rob izlazi i pocinje Demonia 6, vidi se da ga trema ubija, to mu je valjda prva svirka sa njima ili kad na kraju izlaze on, Langquist i Vikströmda odrade Solitude, a on se sklanja pozadi, pusta legende... bas se vidi da je fin cova. Pa kad su ga oduvali tu obojica Al' dobro, sto rece trema, verovatno je do toga... Skida se live, no prednost cu dati pre svega Trouble live-u pa ovome kad dodje vreme :] Inace, sa trenutne turneje Cmassa (jos jedan svedski offtopic ) sam samo video snimak obrade "Kill The King", Robi b'ata je razvalio kako je otpevao A zasto trpaju tu obradu pored svih propustenih klasika is beyond me... Quote
Talvi Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 Zvali su se oni Solitude ali su dodali jos to jer je vec postojao bend po tom imenu. Aeturnus, mozda nesto na foru "vecno", jebem ga... Quote
Grobodan Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 (edited) Kapiram da je to Aeternus Edited July 5, 2009 by Grobodan Quote
Angelystor Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 Massacre Records has set a July 15 release date for a new compilation from Texas doom metal veterans SOLITUDE AETURNUS. Entitled "In Times Of Solitude", it features "demos, early days footage and rare tracks," according to a press release. A song from the collection, "It Came Upon One Night", is now available for streaming on the Massacre Records MySpace page. "In Times Of Solitude" track listing: 01. It Came Upon One Night 02. Transcending Sentinels 03. Into Battle 04. Sojourner 05. Where Angels Dare To Tread 06. Rememberance Of A Life 07. And Justice For All 08. Sojourner 09. Mirror Of Sorrow Quote
Aces High Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 I ja isto. Vidim vaskrsla tema, taman lepe vesti kad ono kompilacija. Red bi bio da snime novi album... Quote
azal Posted July 1, 2011 Report Posted July 1, 2011 verovatno mu je candlemass prioritet, jbg. ja bi licno voleo vise da cujem novi SA. Quote
Angelystor Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 Kakav prioritet kad ne rade nista? :] Imali tipa 10 koncerata u poslednjih godinu dana i vise. Kapiram da kada budu hteli naci ce vremena za novi album/nastupe... 1 Quote
Grobodan Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 In times of solitude (kompilacija) Quote
azal Posted September 7, 2011 Report Posted September 7, 2011 na odmoru ne skidam sa ifoldera ali me bas zanimaju ti demosi sa starim pevacem. Quote
Recommended Posts