Vlaja Buraz Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Ima li iko ovdje da smije priznati da sluša ove papke? Quote
CrniBombarder Posted April 15, 2004 Report Posted April 15, 2004 Рани радови(панк-новоталасни) су мајка али је ово после такво срање да једноставно нећу трошити тастатуру на то. Зато су песме Црно Бијели Свет,Ми плешемо,Широке Улице непревазиђене. ,,...осећам да горим, срце ми је хладно као ријека, хладно као ријека што протиче кроз град..." Quote
Mjaua Posted April 16, 2004 Report Posted April 16, 2004 Eh, kad je proslo vreme u pitanju, sve je lako priznati... Slusala sam ih dosta ranije, ali nikada mi se nije dopadala pesma Crno bijeli svet..ne znam zasto, jednostavno me iritira... ta i Mi plesemo su bile kultne u mojoj okolini, ali opet, nije ni to losa pesmica. ali opet nikad je nisam nesto posebno gotivila... drmali su mene tada neki drugi hormoni Quote
miss Penny Lane Posted May 1, 2004 Report Posted May 1, 2004 ja ih volim i to gotovo u svim fazama......... Quote
VEPAR Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 jeste da svi hvale ranu fazu benda ali se meni najvise svidja period od albuma korak od sna[83] pa do raspada SFRJ.od 83 godine njima peva covek koji zna da peva za razliku od bogovica. Quote
VEPAR Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 Riblja čorba nema. Taj im je dio karijere stvarno ... da ne tražim riječi. Zadnja ruža Hrvatska. Molim da se preskoče komentari o tome. bolje bi ti bilo da malo vise analiziras sta je covek hteo da kaze u toj pesmi.posvetio ju je preminuloj majci ali je tadasnjem politickom vrhu u hrvatskoj odgovarala i oni su je namerno napumpali kao nacionalisticku i time przili narod i budili nacionalizam. Quote
Archibald Reiss Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 pre sam ih dosta slusao... pogotovu one balade... eh sta zena moze da ucini od coveka Quote
Chlan 787 Posted May 4, 2004 Report Posted May 4, 2004 Ljiga bend, ali priznajem da volim par balada. Quote
shock! Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 Ima li iko ovdje da smije priznati da sluša ove papke? evo ja priznajem.... , Tu noc kad si se udavala - OBOZAVAM tu pesmu....Ako trazis nekoga...Marina....Moj Bijeli labude...Zaustavite zemlju...Mi plesemo...Iz nekih starih razloga.....fine stvarcice...voleo bih da ih gledam Quote
Miss Lucifer Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 imaju dobrih stvari,ali i pomalo...kako da kazem...naivnih(mi pleshemo,recimo...mada,takvo je tad bilo vrijeme) nisam neki ljubitelj Quote
шмизла Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 ja njih mnooogo volem!mogu uvek da se slusaju.... a kad se ubedacim leze mi njihove balade... omiljene pesmice-marina,kad kaze ono 'niko nije znao sakrit suze ko marina' jooj onda-ma kog me boga za tebe pitaju,s vremena na vreme,moj bjeli labude,mojoj majci,sve je lako kad si mlad,tu noc kad si se udaval,uzalud vam trud sviraci,s vremena na vreme.....i najvise mozda -iz nekih starih razloga. A za 'na badnje vece' sam posebno vezana i od starijih(sa prvih albuma-koji su apsolutno super) heroj ulice,sto je to u ljudskom bicu,crno bijeli svet,mi plesemo...itd ne mogu da se setim svih trenutno.. Quote
VEPAR Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 ,,Ma kog me boga za tebe pitaju,, je YU Rock balada sa najlepsim uvodnim razlagajem na gitari. Quote
шмизла Posted December 29, 2004 Report Posted December 29, 2004 bas ste me sada navukli,pustila sam prvi album da se podsetim sad mi ide veze i poznanstva... Quote
VEPAR Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Skolu sam upisao bez pola muke preko reda i bez buke refren: veze i poznanstva ,carobne su stvari veze zelene ,crvene i plave bez njih bi davno ostao bez slave refren: veze i poznanstva,carobne su stvari... Quote
Jessy Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Sto se tiche ranijih domacjih bendova,P.K.ima naj balade.Ne volim nesto pesme tipa rno beli svet i Mi plesemo,mnogo su mi tralala.Ali i muzika i textovi balada me obaraju s nogu iako u sustini danas manje slusam domacicu. Quote
Archibald Reiss Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Sto se tiche ranijih domacjih bendova,P.K.ima naj balade.Ne volim nesto pesme tipa rno beli svet i Mi plesemo,mnogo su mi tralala.Ali i muzika i textovi balada me obaraju s nogu iako u sustini danas manje slusam domacicu. Da ti nisi moj brat/bratica blizanac? 101% se slazem... PK su najjaci ex yu bend sto se tice balada... ne samo balada vec imaju taj neki sveCki smek... bili su zaista klasa! Quote
Jessy Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 Reci cu samo-Ma kog me boga za tebe pitaju; Marina; Badnje veche; Moj bijeli labude i naravno Tu noc kad si se udavala.Poz od "bratice" bliznakinje. Quote
miss Penny Lane Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 volim par njihovih stvari ... tu noc kad si se udavala i badnje vece ultimativne zenske balade kad te decko ostavi:) Quote
postman Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 Mene moji ortaci uvek pokopaju sa recima : " Jao,opet ti i tvoje Prljavo Kazaliste a tu si kao neki progresivac i jazzer i bivsi metalac " al' sta cu kad sam boleciv prema njima.Uz " Ma kog me boga za tebe pitaju " sam krenuo da se "zabavljam" sa sadasnjom zenom.Sad sam nabavio i njihova dva koncerta na DVD-u pa ih gledam tako kad vec ne mogu uzivo. Quote
Froiibaad Posted January 20, 2005 Report Posted January 20, 2005 E odkad tek ove likove nisam cuo jsel zivi jel sviraju Quote
VEPAR Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 E odkad tek ove likove nisam cuo jsel zivi jel sviraju Zivi su i zdravi. I dalje promovisu svoj poslednji album Radio Dubrava (izasao pre vise od godinu dana) koji kako sam cuo i nije nesto. Quote
miss Penny Lane Posted January 21, 2005 Report Posted January 21, 2005 imam album radio dubrava i relativno je ok. Quote
shock! Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Kazaliste pravi turneju posle februara sledece godine i nameravam se cimati do Zagreba....ultra mi se ide na taj cert Quote
Recommended Posts