mara! Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 Jao, oni su genijalni! Crno-bijeli televizori, Rijetki nocni tramvaj, moja bijela dijevojka... Lol I kravata!!! Quote
JD Seven Posted February 9, 2007 Report Posted February 9, 2007 Mislim da su to budalastine, iskreni sam ljubitelj muzike PK-a i svih njihovih fantasticnih pesama. Cini mi se da je PK odblo da svira sa srpskim bendovima u sloveniji na leto, tamo su bili Bajaga i instruktori, Riblja Corba itd....mada sta je sve corba "propoveda " u svojim "SRB" pesmama protiv hrvata ni ne cudi me. Mislim cinjenica je da se mrznja stvara mrznjom, a mi smo glup narod i nikada to necemo shvatiti.... btw evo linka ko nema album "zlatne godine" http://rapidshare.com/files/3703171/1985_2...ne_20godine.rar Quote
Divlji Tigar Posted May 8, 2007 Report Posted May 8, 2007 obozavam PK od albuma "Zlatn godine" pa na ovamo. "Tu noc kad si se udavala", "Moj bijeli labude", "Na badnje vece", "Ma kog me boga za tebe pitaju" su fenomenalne pesme. Quote
Mr. Big Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 obozavam PK od albuma "Zlatn godine" pa na ovamo. "Tu noc kad si se udavala", "Moj bijeli labude", "Na badnje vece", "Ma kog me boga za tebe pitaju" su fenomenalne pesme. slazem se i dodajem Kise jesenje, Iz nekih starih razloga i Mi plesemo..... Quote
shock! Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 (edited) Tihomir Fileš izjavio da novi album još nije snimljen ali je u fazi završetka. Koncert povodom 30godina prljavog kazalista održati će se 23.5.2008 ili 12.6.2008 koncert će biti u Zagrebu a točna lokacija je još nepoznata. tutututututuu Edited December 26, 2007 by shock! Quote
njiva the chick Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 @vepar ma de bre da odrze cert u bgu-nismo mi te srece... btw u zadnje vreme sam se bas nesto zalepila za 'badnje vece' ne znam koji mi je uopste, ranije mi je njihova br. 1 balada bila 'tu noc kad si se udavala'..... Quote
enclave Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 "..niko nije znao sakrit suze ko Marina" Quote
njiva the chick Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 'imala je oci boje vena'.... ocemo li pevati?! Quote
Sleaze Glammer Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Ma svima vama koji to kazete mogu samo rec: Sto sad ljubav ma sto sad ljubav ima s tim kad te vise ne volim kad te vise ne volim Ma ne placem, mama, ne rade to muskarcine o ne sve je to od dima, ma kakve emocije i to sto ne jedem, mama, to je stvar linije i sama znas da ne trpim savjete Sto sad ljubav, ma sto sad ljubav ima s tim kad te vise ne volim Ne zovi mama, ne zovi doktora jer nema lijeka protiv tog otrova ma dobro mama, preboljet cu ja to samo pusti nek svira glasno rock 'n' roll Sto sad ljubav, ma sto sad ljubav ima s tim kad te vise ne volim XD Verovatno omiljena nasa rock pesma!!! A njihova balada, moj lijepi labude... Inace poznajem momke. Moja mama je isla sa pevacem u osnovnu Quote
shock! Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 ako shvatim da sam dovoljno lud palim u Karlovac na docek.....Prljavo kazaliste live Quote
shock! Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 (edited) haha ipak idem!......zajebo sam sve varijante doceka u bg-u, sve ortake,bleje, kucne zurke, trg, klubove....zabole me....kazu ortaci da sam poludeo skroz ....i da sam najveci ex-yu rock fan na svetu Edited December 31, 2007 by shock! Quote
Sleaze Glammer Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 haha ipak idem!......zajebo sam sve varijante doceka u bg-u, sve ortake,bleje, kucne zurke, trg, klubove....zabole me....kazu ortaci da sam poludeo skroz ....i da sam najveci ex-yu rock fan na svetu ko svira sa Pozoristem? Quote
shock! Posted January 1, 2008 Report Posted January 1, 2008 (edited) niko solo su svirali....neka nebitna predgrupa nisam je ni slusao..najbolja nova godina do sad .....jedino sam se previse napio dosao u 13h u Zagreb....blejao setao pio....Ozujsko je taaaaaaaaako dobro ..u vozu za Karlovac vec cirke za medalju.....tamo se prosetao i zabo u neki kafic gde sam blejao i pricao s nekim matorcem.....koji me je iscascavao za sve pare......zapili se i zakasnio na koncert .......matori doneo onda kantu nekog do yaya vina probismo se mi u prvi red sa sve kantom pevac se smejao .....koncert bio fenomenalan toliko sam se drao glas mi prso.....na "Sve je lako kad si mlad" poludeo sam skroz na Marini potpuna euforija u publici za kraj "Uzalud vam trud sviraci" ....posle koncerta vec odvaljen upadam u pricu s nekim ljudima koji su me culi da nemam voz do pola 6 pozvali da idem s njima u neki klub na zurku.....fora je sto sam vec potrosio lovu pa sam pio na njihov racun pitaj boga koliko sam ja popio sinoc......i speed dobio takodje ..... stigao na zeleznicku u 5 voz u pola 6 ja zaspao i budim se u pola 9 Edited January 1, 2008 by shock! Quote
njiva the chick Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 mdr koji si... jbt kako ti zavidim! Quote
Karlo SE Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 niko solo su svirali....neka nebitna predgrupa nisam je ni slusao..najbolja nova godina do sad .....jedino sam se previse napio dosao u 13h u Zagreb....blejao setao pio....Ozujsko je taaaaaaaaako dobro ..u vozu za Karlovac vec cirke za medalju.....tamo se prosetao i zabo u neki kafic gde sam blejao i pricao s nekim matorcem.....koji me je iscascavao za sve pare......zapili se i zakasnio na koncert .......matori doneo onda kantu nekog do yaya vina probismo se mi u prvi red sa sve kantom pevac se smejao .....koncert bio fenomenalan toliko sam se drao glas mi prso.....na "Sve je lako kad si mlad" poludeo sam skroz na Marini potpuna euforija u publici za kraj "Uzalud vam trud sviraci" ....posle koncerta vec odvaljen upadam u pricu s nekim ljudima koji su me culi da nemam voz do pola 6 pozvali da idem s njima u neki klub na zurku.....fora je sto sam vec potrosio lovu pa sam pio na njihov racun pitaj boga koliko sam ja popio sinoc......i speed dobio takodje ..... stigao na zeleznicku u 5 voz u pola 6 ja zaspao i budim se u pola 9 Svaka cast matori, bas mi je drago sto ti je bilo toliko do jaja! Quote
shock! Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 hvala ....a kako mi se opet pali negde......za manje od mesec dana - Hladno pivo - Skoplje, Bajaga - Paracin - Prljavo kazaliste - Karlovac Quote
vladream Posted January 3, 2008 Report Posted January 3, 2008 slucajno otvorim temu i vidim najjaci potpis na svetu, Don't Stop Me Now Quote
shock! Posted January 7, 2008 Report Posted January 7, 2008 (edited) slucajno otvorim temu i vidim najjaci potpis na svetu, Don't Stop Me Now hvala .....jedna od najacih pesama svirali su na certu onu stvar od Novih fosilla "za dobra stara vremena" ..... nesto se smaram i ispisao sam domace koncerte na kojima sam bio u 2007-oj.......mnogo Hladno pivo X3 Neno Belan X3 Crvena Jabuka X2 Film X2 Laibach X2 Darko Rundek X2 Beogradski sindikat X2 Indexi i prijatelji Block Out Bajaga Riblja corba Prljavo kazaliste Van Gogh Yu Grupa Ortodox Celts Partibrejkers Vatreni poljubac Dado Topic Vlatko Stefanovski So Sabi Deca losih muzicara Psihomodo pop koncerti godine - Hladno pivo Skoplje.....Prljavo kazaliste....Neno Belan Edited January 7, 2008 by shock! Quote
shock! Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 (edited) HEROJ ULICE SA DOCEKA....ja sam onaj s belom kapuljacom u prvom redu HEROJ ULICE ahhhhahaha kako sam nasao ovu sliku ja sam onaj jedini koji stoji na sipci sa belom kapuljacom a ono pored je "kanta vina" Edited January 11, 2008 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
shock! Posted January 14, 2008 Report Posted January 14, 2008 (edited) proslo malo vremena.....koja uspomena ostala.....koji je to bio koncert.....jebote zivot "iz nekih starih......starih razloga....." Edited January 14, 2008 by shock! Quote
Recommended Posts