Oske Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Shta bre smara ??? I Maiden i Metallica su extra bendovi! A i navedene pesme otkidaju!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Dobre su pesme, ali sam ih toliko puta slusao da su me smorile... ti izgleda jos nisi prevazisao metallicu i maidene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oske Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Metallicu cu uvek da slusham, a Maidene slusham samo povremeno... ne, shvatio sam na shta mislish, jednostavno si chuo te pesme milion puta pa su ti malo i dosadile.. i meni se to deshava.. ali to ne umanjuje chinjenicu da su to metal himne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Pa, ima hiljade i hiljade bendova, sto bi Metallica bila nesto posebnija od ostalih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara! Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 ova fora je do jaja za budzenje broja postova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Metallica je po meni najveci metal bend... nije mi omiljeni, ali najveci sigurno jeste... a te pesme jesu himne, ali jednostavno pocnu da dave... mnogo su mi bolje pesme Phantom Lord, Lepper Messiah... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oske Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 kontam, kontam... i ja chesto preskachem na mp3 playeru neke pesme koje su sam vrh metala (ne mislim samo na Metallicine mesme) ali sam ih chuo oko 3445230487147 puta... Metal Militia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Na primer... Mada i danas ponekad uzmem da slusam metallicu... ali ove novije stvari tipa Invisible Kid, Sweet Amber i pesme sa Load-a i Reload-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Pa, ima hiljade i hiljade bendova, sto bi Metallica bila nesto posebnija od ostalih... Ne znam...mozhda zato shto su osnovali thrash muziku a sve ovo shto sad slushash nasalo je iz toga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oske Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Ne znam...mozhda zato shto su osnovali thrash muziku a sve ovo shto sad slushash nasalo je iz toga... ali samo "mozda" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Ne znam...mozhda zato shto su osnovali thrash muziku a sve ovo shto sad slushash nasalo je iz toga... Ok...jedni od osnivaca, a gde ti je Venom, Celtic Frost, Bathory.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Naveo sam od Venoma - Witching Hour za himnu mada sam za te stvari previshe mlad, dok za Metallicu toliko i nisam... lol malopre sam sanjao da pricham sa Hatfieldom i Hametom na srpskom neshto...bio i Kerry King ali neshto u pozadini... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Mislis on je cuo za Celtic Frost i Bathory...cuo za Venom zato sto su bili u Metal Hammeru...jednostavno izbegavaj temu da ne bi slusao ignorantne gluposti... Maideni osnovali metal, Metallica osnovala thrash...bullshit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Glas razuma.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Realno prvi koji su imali nesto tvrdji zvuk je Black Sabbath... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 (edited) Mislis on je cuo za Celtic Frost i Bathory...cuo za Venom zato sto su bili u Metal Hammeru...jednostavno izbegavaj temu da ne bi slusao ignorantne gluposti... Maideni osnovali metal, Metallica osnovala thrash...bullshit! A ti znash gde sam ja to chuo? Ajde me onda ti prosvetli ko je osnovao thrash metal? Thrash je nastao sredinom 80-ih i formirali su ga bendovi kao shto je Metallica, Slayer, Venom, Antrax i josh gomila tadashnjih bendova. E sad shto ti ne razlikujesh Heavy od Thrash-a i Hard Rocka to je tvoj problem... Edited June 5, 2007 by Dead Man Walking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Trasha! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Trasha! :) a? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 A ti znash gde sam ja to chuo? Ajde me onda ti prosvetli ko je osnovao thrash metal? Thrash je nastao sredinom 80-ih i formirali su ga bendovi kao shto je Metallica, Slayer, Venom, Antrax i josh gomila tadashnjih bendova. E sad shto ti ne razlikujesh Heavy od Thrash-a i Hard Rocka to je tvoj problem... Diskutabilno je ko ovde ima problem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Diskutabilno je ko ovde ima problem.... Ako me necesh ispraviti negde gde sam mozhda pogreshio i izneti onako kako jeste ili onako kako ti mislish da jeste onda me ne morash ni citirati i govoriti to. Naravno da je diskutabilno ali se ti nisi potrudila da diskutujesh o tome... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Naravno da je diskutabilno ali se ti nisi potrudila da diskutujesh o tome... ''Potrudila''...hahaha Ovaj, htedoh reci da je glupo da forisras 3 ofucana benda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 A ti znash gde sam ja to chuo? Ajde me onda ti prosvetli ko je osnovao thrash metal? Thrash je nastao sredinom 80-ih i formirali su ga bendovi kao shto je Metallica, Slayer, Venom, Antrax i josh gomila tadashnjih bendova. E sad shto ti ne razlikujesh Heavy od Thrash-a i Hard Rocka to je tvoj problem... E ajd izbaci se malo, molim te... Jedan od razloga sto ovaj forum tone je sto svako kome se digne ona stvar(da cenzurisem zbog zena i dece) dodje ovamo i pravi se najpametniji...izbaci se malo, iznesi svoja misljenja, ali ih malo i sredi...obrazuj se pa onda seri... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 ''Potrudila''...hahaha Ovaj, htedoh reci da je glupo da forisras 3 ofucana benda... Ako mislish za Slayer, Metallicu i Panteru da su 3 ofucana benda onda stvarno ni ne vredi diskutovati. Ukusi se razlikuju... Ja se tu naravno necu slozhiti sa tobom nikada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Kad sazres kasce ti se samo...ajd da se vidimo za 2-3 godine, ako ti se misljenja promene pushtash pivo...ja sam siguran hoces... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 E ajd izbaci se malo, molim te... Jedan od razloga sto ovaj forum tone je sto svako kome se digne ona stvar(da cenzurisem zbog zena i dece) dodje ovamo i pravi se najpametniji...izbaci se malo, iznesi svoja misljenja, ali ih malo i sredi...obrazuj se pa onda seri... Pa evo ja zahtevam od tebe da me ti obrazujesh kad si tako pametan. Ja se ne pravim najpametniji ja sam ovo sve izneo po poslednjem trash metal dokumentarcu koji sam gledao i koji josh imam ovde na kompu, ako hocesh mogu ti ga pozajmiti da se i ti malo obrazujesh nema problema. Ovaj forum mozhde jedino da "tone" zbog takvih kao ti koji chekaju svaku priliku da upucuju lichne prozivke bez iznoshenja argumenata... Sa takvima se ne vredi raspravljati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts