Angelystor Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 K'o sto rece Jaroslav gore, standardan, dakle odlican Aura Noir album, fun violent thrash sa black duhom. Mene favoriti Abbadon, The Grin From The Gallows, Priest's Hellish Fiend. Quote
Grobodan Posted April 3, 2012 Report Posted April 3, 2012 Yep, slažem se i ja sa obojicom, bolji mi je od Hades rise koji me nije baš oduševio back in the day. Favoriti isti, pa i Trenches je tu mada kod albuma od pola sata i 8 pesama je malo nezahvalno izdvajati favorite sve u svemu, kad podvučem crtu dobar album skroz ali zemljaci Nekromantheon su ih ipak ušili ove godine. Quote
HeLLsarma Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 (edited) Edited September 29, 2012 by HeLLsarma 1 Quote
Demon Seed Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Sta ga kacis koj kurac ako nema Srbije, citao sam datume bezveze 1 Quote
Demon Seed Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Fenilcikloheksil-piperidin. Quote
Talvi Posted October 24, 2012 Report Posted October 24, 2012 https://www.burningshed.com/store/peaceville/product/224/4168/ Quote
Angelystor Posted July 13, 2013 Report Posted July 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ATxu670jSaI&feature=player_embedded Nemam problema da ovako otvore i na Festu Quote
I'm Calmer Than You Are Posted July 13, 2013 Report Posted July 13, 2013 Ovo mi je postao omiljeni bend 1 Quote
I'm Calmer Than You Are Posted October 16, 2014 Report Posted October 16, 2014 Hades Rise se okrenuo danas. Boli koliko je dobar. Quote
Demon Seed Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Ovaj bend kida. Najbolji thrash iz Norveške (for better or worse xD) Može na thrash podforum, ovo je samo posoljeno black metalom. Taman možda i bude zabavnih komentara redovnih posetilaca thrash podforuma 1 Quote
Kumodraski Vo Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Jedan od onih bendova koje me uvek mrzelo da slusam zbog thrash taga (Destroyer 666, Nifelheim, Sabbat...).. Quote
Demon Seed Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 (edited) Nifelheim Ozbiljno Nifelheim slobodno pomeri skroz pozadi na listi prioriteta thrasha za slušanje... Ako na kraju čuješ pa ti se ne dopadne, znaćeš što sam ti ovo reko, a ako ti se dopadne (ti ipak nisi normalan), bićeš oduševljen što ćeš moći po prvi put da otkrivaš Nifelheim... Da Koji nub zaobilazi bendove jer su thrash? (ok ae i ja sam godinama Auru Noir tako xD) I to mi došlo iz dupeta u glavu da Czral svira i opet sam se razvlačio da poslušam. Slušaj ovo klanje, da ne filozofiram, prva pesma s najjačeg albuma: http://www.youtube.com/watch?v=4SkNst7w4H4 Ne pamtim kad sam poslednji put čuo ovako ukusne prelaze Kad zakuca ovaj na 0:25, ozbiljan problem da se ne headbanguje dok slušaš Edited April 8, 2017 by Demon Seed Quote
Kumodraski Vo Posted April 8, 2017 Report Posted April 8, 2017 Ok znaci Nifelheim prvi sledeci za slusanje.. Pa ne volim da mesam toliko.. Ne znam da li je do mojih sjebanih zvucnika al se dobos i ostatak bubnjeva cuje glasnije od svega ostalog na toj pesmi.. Nije toliko thrash, vise je tnbm.. Quote
Recommended Posts