teodorica Posted October 5, 2007 Report Share Posted October 5, 2007 A gitarista ima onu steve vai gitaru . Mislis na onog maskirnog JEM-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Jel gledao ko Acu Lukasa & band u zadnjim grand showovima? Jebote, bubnjar izgleda ko da svira Death tribute, klavijaturista ko da je u norveškom black bendu itd. Zlaja izgleda ko da svira Death tribute?! Možda je Aca Lukas okupio ekipu koja izgleda kao neki predrkani metalci koji sviraju narodnjake preko kurca, ali veruj mi, znam sve te likove (osim klavijaturiste) i mogu ti reći da je njima u srcu narodno i da im iz dupeta viri praziluk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmi Posted October 6, 2007 Report Share Posted October 6, 2007 Početak pesme Tunnel Vision od John Petrucci-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Routasydän Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Obaj cuveni prelaz u Iron Maiden - Powerslave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wlad Posted October 9, 2007 Report Share Posted October 9, 2007 Pocetak "Don't Stop At The Top" u interpretaciji Children of Bodom-a. Ono k'o da su radili Aca Lukas i Mira Skoric zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Najjaci narodnjak u istoriji metala je Token Of Time od Ensiferum-a, ona melodija u refrenu koju sviraju solo gitara i klavijature, pola granda bi dupe dalo za tu melodiju (mada, dali bi ga oni i za manje)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted November 22, 2007 Report Share Posted November 22, 2007 AUDIOSLAVE Yesterday to Tomorrow zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntiDope Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Fight fire with fire - Metallica ...... mozda je vec neko pisao, ali neda mi se citati sve iz pocetka..... nema veceg narodnjaka, znate na koji dio mislim. Kolce pravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triad_1 Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 Fight fire with fire - Metallica ...... mozda je vec neko pisao, ali neda mi se citati sve iz pocetka..... nema veceg narodnjaka, znate na koji dio mislim. Kolce pravo. :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Fight fire with fire - Metallica ...... mozda je vec neko pisao, ali neda mi se citati sve iz pocetka..... nema veceg narodnjaka, znate na koji dio mislim. Kolce pravo. Potpuno si u pravu!!! Dodao bih još uvodni solo u Annihilator - Never, Neverland... to je tek narodnjak - crnjak. Power Metal izbegavam, ali verujem da ti bendovi imaju gomilu veselih folk solaža! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 http://hk.youtube.com/watch?v=s9f1iCoLILc&...feature=related I original http://hk.youtube.com/watch?v=0MM3Xyll25E NE zna se koje je bolje\m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke Of Borca Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Jel ovo skolnik u drugom videu haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 haahaah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Megadeth - She wolf...pravi narodnjAk,BRE! E ozbiljno i mene to podseca na narodnjak,pogotovo kraj,al je mocna pesma i dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Zlaja izgleda ko da svira Death tribute?! Možda je Aca Lukas okupio ekipu koja izgleda kao neki predrkani metalci koji sviraju narodnjake preko kurca, ali veruj mi, znam sve te likove (osim klavijaturiste) i mogu ti reći da je njima u srcu narodno i da im iz dupeta viri praziluk. ja na koju god svadbu da odem ta ekipa tuče narodnjake - a bili su kul tipovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAVOC Posted December 4, 2007 Report Share Posted December 4, 2007 Fight fire with fire - Metallica ...... mozda je vec neko pisao, ali neda mi se citati sve iz pocetka..... nema veceg narodnjaka, znate na koji dio mislim. Kolce pravo. EEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE KOJI SI CAR! I to onaj drugi deo soloa? Stvarno nije bash kolce al tu je... OnTopic Meni ubedljivo najveci narodnjak koji sam cuo u metalu uopste (al nije solo) Je drugi deo uvoda Trooper-a od Maiden-a! Evo cak i sad zivopisno zamishljam nekog lika kako harmonikom sa kezom na licu i drmanjem glave u napred svira taj deo! :) :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IronTooth Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Krisiun - Crosses Toward Hell Obozavam Krisiun, ali me ova solaza toliko podseca na neku harmoniku da to nije normalno I Blasphemy od Morbida (sa Lord Of All Feavers and Plagues), ali je vrh solaza. Da se zna, ja volim ove bendove, nije pljuvanje, samo mi je smesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damage Inc. Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Mogao bih se kladiti da su onu temu iz Pulp Fictiona maznuli od Stanise Stosica - Volela me jedna Vranjanka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudini Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Nema šta da se kladiš, Dick Dale je priznao da je to "jedna tradicionalna pesma sa Balkana". Link to comment Share on other sites More sharing options...
cutak Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 (edited) http://hk.youtube.com/watch?v=s9f1iCoLILc&...feature=related I original http://hk.youtube.com/watch?v=0MM3Xyll25E NE zna se koje je bolje\m/ Ja sam mislio da je uvod zapravo od nightwish-a posto sam gledao samo verziju sa nightwish-om haha lol I izgledalo je prilicno kao da sviraju taj masniji deo, a onda ide taping... Edited December 23, 2007 by Loshme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voyager Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 super je ovaj topik nego jel neko od vas pomislio zašto je arapska skala toliko korišćena u metalu. meni je to uvek bila zanimljiva pojava, i kad sam god pitao neke gitariste otkud to toliko nisu imali prestavu o tome sem zato što zvuči egzotično, mračno ili epski. možda bi mogo od toga da se napravi zaseban topik, samo što sam malo prso s mozgom pa ne mogu da sročim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Nekoliko pesama system of a down-a ima melodije narodnjacke a i solaze,mrzi me da pisem,ali ljudi koji su upoznati sa diskografijom doticnih znace na koje pesme mislim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower... Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Onaj glavni riff u pesmi Under A Funeral Moon od Darkthronea je TAKO JEBENO NARODNJAČKI!!! ČISTA SVADBA!!! Tačno zamišljam onako šabane kako pucaju u vazduh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yggdrasil Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 Onaj glavni riff u pesmi Under A Funeral Moon od Darkthronea je TAKO JEBENO NARODNJAČKI!!! ČISTA SVADBA!!! Tačno zamišljam onako šabane kako pucaju u vazduh... Istina, istina samo sto nije solo, no... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 intro na Yearning albumu - Plaintive Scenes, je definitivno srpska narodnjacina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts