Levithian Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 za moondance se slažem da je ruska Kiss of Judas je takođe ćirilica ali srpska
Levithian Posted April 27, 2004 Report Posted April 27, 2004 (edited) Ipak ljudi, batalimo se ćorava posla... Ako to što je snimljeno zvuči OK, zar je bitno na šta podseća i da li je ovaj deo "rip-off" od ove pesme i tome slično. Nema smisla govoriti o tome osim ako ceo aranžman nije takav ili ako je cela pesma zapravo "rip-off" Oduvek mi je na 4umu bilo smešno takvo komentarisanje... Edited April 27, 2004 by Levithian
Mizathropy Posted April 28, 2004 Report Posted April 28, 2004 A npr tema sa prve pesme Universal Migratora - Ayreon? Za Sonatu... Mizanthropy... već lupaš... pogotovu za San Sebastian (pogotovu ako je revisited). To što smo mi navikli da solaže obično sviraju gitare, a u narodnoj klavijature to je već druga priča. I šta ima lošeg u tome i da podsećaju? Kao da ljudi iz sveta kažu: "aaaa... to su narodnjaci vidi kako su smešni" Obično se oduševe jer to nikada nisu čuli do sad isto kao i mi kada čujemo npr. brazilske etno elemente (neko ikada pomislio da Brazilci dok slušaju Angru kažu: "ma to su narodnjaci ne zanimaju me") pa nisam ja rekao da se to meni ne svidja ni da je to loshe!! Samo rekoh da podseca na narodnjake, a to je evidentno!
STARSHOOTER_SUPREME Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 E vredjate narodnjake kad spominjete sonatu ))))) Finntroll ima dosta polka stvari na armoniku )))
tovar Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 E vredjate narodnjake kad spominjete sonatu ))))) Finntroll ima dosta polka stvari na armoniku ))) fintroll jeste narodnjak. ali nije cirilica. i zvuce jako dobro.
Vlaja Buraz Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 'Last Call' instrumental od Testament je totalan narodnjak.
Vic Rattlehead Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 (edited) ...kao i bilo šta od Napalm Death ili Cannibal Corpse! Edited May 9, 2004 by Vic Rattlehead
Imenjak Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 bilo koji mikicin solo to! a i maiden ako pogledas sve njihove pesme kao neki veliki solo su narodnjak... malo se salim.... ali triller je killer
Imenjak Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Megadeth - She wolf...pravi narodnjAk,BRE! da da to sigurno ali nije onakav kakvi mejdeni mogu biti ali jeste narodnjak ko razume shvatice...... GLUPI AMERI TO VOLE. Kako bih voleo da dodju malo ovde i da slusaju GRAND. Mada to mogu i bez dolaska (SATELITI I CUDA)... Valjda je PINK na satelitu?
Netherworld Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Kraj solaze u Trerritory-ju od Sepulture hehehe mada ih ima jos kol'ko 'oces
Grave Digger Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 Ili pocetak "Heavy Metal Mania" - Gamma Ray
Dowla Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Uvod u The tower od Dickinsona i Nomad od Maidena
Darkness Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Sad sam se setio........ Davno kadas sam skidao aces high od Maidena moj profesor gitare je rekao da je zavrsetak pesme cisti narodnjak........ Znaci zadnjih 15-tak sekundi Aces High................ ha
Froiibaad Posted July 23, 2004 Report Posted July 23, 2004 Bilo koji od Maidena-a I agree ali i jedan od Kamelot-a ne mogu da setim koji
Darkness Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 Bilo koji od Maidena-a E jebi ga sad...........
ba+a. Posted August 4, 2004 Report Posted August 4, 2004 metalheart Ako mislis na Accept stvarno te ne razumem...
ba+a. Posted August 8, 2004 Report Posted August 8, 2004 Moja baba je slusala tu obradu.Ne mogu da te razumem.
Rastko Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Kreator -phobia ima narodnjacki riff )))) Nightwish-moondance Za Kreator ne znam, ali ovaj moondance je bas k'o onaj pravi soferski. Powerslave je ceo k'o narodnjak. Ima jos dosta pesama, ali ne mogu da se setim.
Recommended Posts