Natasha! Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 04.03-Talamasca Live! & Dj set(poseydon) Talamasca je strava! Ići ću sigurno ako budem bila pri kešu. Samo će ulaz da odvale jedno 800din minimum+cirka itd. Nek neko vidi na netu da li i kad dolaze Astrix, Astral, Infected Mushroom, Gms, Alien Project i sl. Meni nešto neće da očita onaj goasapiens sajt. Quote
Misantrophil Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 meni hoce,pa astrali su bili u decembru tako da nece skoro dolaziti,Astrix je bio za srpsku,Infectedi su veoma skupi postali sad im live od sat i po vremena kosta 12 000 evra,Gms isto jedino mozda alien project mogu trenutno da dovedu Quote
Natasha! Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Ja se nadam da ćeš nam ti ovde odgovorno dati obaveštenja kad dolaze Alien Project i Gms (ako dođu) Quote
Misantrophil Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Jao koja juce ispala u skc Electric universe trebao da bude Live a na kraju bio dj set no dobro bilo je ok samo sto je bilo mnogo sabana ali sta da se radi.Evo da najavim dve predstojece zurke 8.04-Ticon Live(sweden)+ Peter Digital(sweden)-Skc-Progressive Trance 15.04-Atmos Live+ Dj Set(sweden)-Skc-Progressive trance Quote
Natasha! Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Sale šta je progressive trance? Ja znam da je ovo što ja obožavam psychedelic trance pa me zanima u čemu je razlika.... Quote
Misantrophil Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 evo sad cu sve da ti lepo objasnim i napisem podelu posto je Trance sirok pojam. Goa Trance-Nastao pocetkom 90 iz EBM u Goi Indija,za Goa Trance je karakteristicno istocnjacke melodije,melodicnost i pa cak i neka duhovnost.Tipicni predstavnici goa trance zvuka su Astral Projection,Shakta,Man with no name,Hallucinogen znaci stara skola Full on trance ili ti Psytrance-Razvio se sredinom devedestih u Izraelu za ovaj pravac je karakteristika jaki basevi cesti prelazi i ne mnogo velika melodicnost.Kod nas se ovaj pravac najvise i slusa.Tipicni Predstavnici Astrix,Talamasca,1200 micrograms,Infected Mushroom Euro trance/melodic trance-U sustini pravac koji najvise volim nazalost kod nas se evropski trance uopste ne slusa a u Evropi je totalni mainstream.Karakteristika ovog pravca je melodicnost,ne mnogo jaki basevi,jako pamtljive melodije cak se u nekim pesmama pojavljuju vokali.Predstavnici pravca su Paul van Dyk,Tiesto,Blank & Jones,Johan Gielen... Progressive Trance-Pravac koji je nastao iz Progressive House muzike,najvise se razvio u Svedskoj karakteristike zvuka su ne mnogo jaki basevi ali veoma dobre melodije cesto svaki izvodjac ovog pravca ima svoj neki karakteristican zuvk.Tipicni predstavnici Ticon,Atmos,Son Kite,Andromeda... Dark Trance-Pravac koji je najmracniji najvise se razvio u Rusiji za ovaj pravac je karakteristicno veoma agresivna muzika uzasno jaki basevi i cesta ponavljanja cesto ubacivanje vriskova i ostalih semplera,morbidna atmosfera Tipicni predstavnici Penta,Xenomorph,Kindzadza,Fungus Funk...... Quote
Natasha! Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Iz ovog zaključujem da ha volim goa i psy trance Jupiiiiiiiiiiiiiiii Quote
Misantrophil Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 ja najvise volim euro,gou i dark Quote
Mephistophilus Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Slusham kad me uhvati raspolozenje. (Infected Mushrooms, Bizzare C, Miranda i sl.) Ovde mogu da se skinu ovi dark trance "mikseri" http://www.psychedelic.ru/music/index.shtml Quote
Misantrophil Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 (edited) da znam za taj sajt mislim da sam i ostavio link ali bolji ti je http://www.fullon.ru/ Edited March 30, 2006 by Misantrophil Quote
Nightwing Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Iz ovog zaključujem da ha volim goa i psy trance Jupiiiiiiiiiiiiiiii ja najvise volim da popijem pa mi je svejedno koji je trance u pitanju Quote
Mikkah_Pickkah Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 A ja najvise volim kad odem kod mog ortaka na kaficu, a on prikachi komp na ogromno pojachalo i odvrne progressive da se trese pola grada. Ima nas svakakvi' Quote
Natasha! Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 ja najvise volim da popijem pa mi je svejedno koji je trance u pitanju meni s etrance svidja kad sam strejt. ne vidim poentu da se razvalim ko dupe pa posle da ne znam ni na sta sam dosla.... na trance desavanja idem ili strejt ili malo pripita i to je ok da mi ne bude smor... Quote
Misantrophil Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 ja sam uvek strejt a nazalost vecina ljudi na trance zurke dolazi zobg droge i ostalih sranja a ne muzike Quote
niking Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 ja sam uvek strejt a nazalost vecina ljudi na trance zurke dolazi zobg droge i ostalih sranja a ne muzike Quote
Nightwing Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 dobar je progressive mhm...jer ne znas sta mozes ocekivati od DJa... prosli progresive u Plasticu je bio bas do jaja... Quote
Nightwing Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 meni s etrance svidja kad sam strejt. ne vidim poentu da se razvalim ko dupe pa posle da ne znam ni na sta sam dosla.... na trance desavanja idem ili strejt ili malo pripita i to je ok da mi ne bude smor... ma OK..i ja idem pripit a ne otkinut ko svinja... retko se kad ja i napijem..mada cesto pijem ja sam uvek strejt a nazalost vecina ljudi na trance zurke dolazi zobg droge i ostalih sranja a ne muzike ja mislim da su to predrasude....nema tu droge ni manje ni vise nego na drugim desavanjima/koncertima Quote
niking Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 pa da, svi na ovoj temi smo se izjasnili antidrogiraski (???) ... @bestia's avatar Quote
Nightwing Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Tu se slazemo. ez olvejz e jel imamo temu o drumicu??? ajde neko nek otvori ako nema :trep: :trep: Quote
Natasha! Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 hm, ne volim drum'n'base..... samo psy Quote
Misantrophil Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 ni ja nisam neki ljubitelj Druma vise mi se svidja Break beat Quote
Recommended Posts