Misantrophil Posted May 13, 2007 Report Posted May 13, 2007 Da bio je Psysex,nisam bio jer ga ne volim nimalo a cuo sam da je zurka bila teski krs Quote
Guest Ace Of Spades Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 Danas sam nabavio nesto mnoho dobro Psychotrip i Zion Linguist. Od ovih drugih imam samo jednu pesmu remix super beast-a od Rob Zombie-a. Jel zna neko jos neke psy obrade metal pesama? Quote
Misantrophil Posted May 23, 2007 Report Posted May 23, 2007 U slucaj kise Infectedi ce nastupiti u Expo centru Quote
Zagrivuk Posted May 23, 2007 Author Report Posted May 23, 2007 Ma taj fesifal gde treba kao da nastupi Tiesto ti je onaj road fest samo sa novim nazivom sad se zove pure fest i to je cista laz Sta je onda ovo? http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...b9-6c8eb58f7334 Quote
Misantrophil Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Pa ima za sve izvodjace,al ajde objasni mi kao prvo karte se samo prodaju preko interneta,nerelano je da se na jednom festivalu nadju tako jaka imena,pod tri Cult koji svira na tasu je kao potvrdjen i za taj phantom fest,onda nema nikakve reklame nigde za taj festival,a kao peto sajt festivala ne radi vise. Quote
Zagrivuk Posted May 26, 2007 Author Report Posted May 26, 2007 Pa ima za sve izvodjace,al ajde objasni mi kao prvo karte se samo prodaju preko interneta,nerelano je da se na jednom festivalu nadju tako jaka imena,pod tri Cult koji svira na tasu je kao potvrdjen i za taj phantom fest,onda nema nikakve reklame nigde za taj festival,a kao peto sajt festivala ne radi vise. Ma nemam pojma, tako pise, verovatno si u pravu :confused: Quote
Misantrophil Posted May 26, 2007 Report Posted May 26, 2007 Danas sam video da kao taj festival se prebacuje na usce iz Zrenjanina,mislim nebuloze Quote
yohca Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 ok je psy... ja inace slusam reggae... moj 1. rejv je bio u poseidonu 7.04.(shakta) a 2. u bigzu 14.04(elecktrik univerce) Quote
Misantrophil Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Dobar izbor za zurke,pogotovo Shakta Quote
yohca Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 znam, hvala hvala a kada ima jos neka dobra zurka? bas mi se ide.... Quote
Misantrophil Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Pa imas sad u petak Infected Mushroom na kalisu radice live znaci pored njih dvojice za elektronikom i klavijaturama imace i dvoje gitarista i bubnjara bice ludilo. Quote
yohca Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 znam ici cu nemam kartu ali idem da kampujem...... Quote
Misantrophil Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Samo da kazem da su Infected Mushroom rasturili sinoc,parti je bio prosto fantastican,prostor kod desptot kapije je prosto fenoemnalan za vece zurke,ozvucenje bilo ekstra,ljudi preko 5000,sam nastup infecteda odlican radili su live 2 sata a plus su jos imali i gitaristu koji je odlican,sve u svemu super sam se proveo. Quote
Guardian OfThe Blind Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Stvarno je bilo fenomenalno sve, ali mi reci jedno, jel baš 100% sve bilo live? Pošto sam bio skroz napred i u jednom trenutku mi se učinilo da gitarista uopšte nije priključen na pojačalo (video sam drugi kraj kabla?) i to me malko smorilo... A i malo se nerealno gubio u nekim trenucima (kapiram skroz prikladno za klasične "trensere", bez uvrede ikome ). Ne pamtim kad sam video toliko crnih naočara noću, al' ono, bio sam tamo zbog odlične muzike i nastupa pa sam gledao da ne obraćam previše pažnju :cool: Quote
Misantrophil Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Stvarno je bilo fenomenalno sve, ali mi reci jedno, jel baš 100% sve bilo live? Pošto sam bio skroz napred i u jednom trenutku mi se učinilo da gitarista uopšte nije priključen na pojačalo (video sam drugi kraj kabla?) i to me malko smorilo... A i malo se nerealno gubio u nekim trenucima (kapiram skroz prikladno za klasične "trensere", bez uvrede ikome ). Ne pamtim kad sam video toliko crnih naočara noću, al' ono, bio sam tamo zbog odlične muzike i nastupa pa sam gledao da ne obraćam previše pažnju Pa pazi i ja mislim da je bilo malo laziranja,recimo Duvdev celavi je celo vreme samo pevao a nije nista radio za elektronikom a nemoguce je sve one zvuke praviti samo na klavijaturama,a sto se tice gitare mislim da tu nije bilo laziranja. Quote
dusk Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Bolji su bili u Pioniru pre... uh, kad god je to bilo. Otisla sam kad se vec razdanilo jel sam se taaaaaako smrzla. Smor Quote
RokateLi Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Infectedi su bili super, svideo mi se nastup, prostor je fenomenalan, jedino sto se ja uvek smorim na ovakvim desavanjima, ne znam, valjda je to zbog onih Sumahera u publici koji zrace iz svojih zatamnjenih naocara... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Dusha me boli shto sam odustala bukvalno u poslednjem trenutku....samo sam se zaokrenula i odustala, jebo mater, al' ajd , bar su me zvali da chujem 'becoming insane' Quote
Misantrophil Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Becoming insane mi je njihova najgora stvar a svi se loze na nju Quote
yohca Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 meni je ok... ali in je definitivno najgora stvar ikada ja sam blejala kod kapije od 8 pa do kraja zurke Quote
זאבים Posted June 12, 2007 Report Posted June 12, 2007 (edited) Alt Ctrl, Andromeda, Audiotec, Black n White, Cosma, Cosmic Tone, Cosmosis, CPU, Domestic, Etnica, Penta, Wizzy Noise, dark Nebula, Nexus, Iron Madness, Shift, Joti, Melicia, Painkiller, Power Source, Zen mechanics, prometheus, X&I.............. a jooooooooj shto wolim trance ps. pisse se Psychedelic. Edited June 12, 2007 by dreaminion Quote
Arucard Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Snimci sa koncerta Infected Mushrooma: http://rapidshare.com/users/DXY7KI ;-) Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Da, pishe se sajhedelik . Inache- Tristan? Quote
זאבים Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Da, pishe se sajhedelik . Inache- Tristan? TRistan je poslednjim albumom otishao u neke druge wode. . nisam bila. chuwam se za X&I Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 Ja idem na gms obavezno... nadam se da cu biti tu . Quote
Recommended Posts