darthmoog Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 U shumi moze da bude samo dobra blek metal zurka Quote
-Mare Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Nije BAS u sumi, na obodu sume je. Atmosfera je kul, skroz. Malo je dalje od Bga, ali ce zurka biti mnogo dobra. Quote
זאבים Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 U subotu opet dobra trance zurka u sumi. O.M. Community PREDSTAVLJA: NASTAVAK SERIJALA ~LOAD SAVE DELETE PARTY~ with ECTIMA / TESSERACT STUDIO, GEOMAGNETIC TV, live! 03.JUL 2009. HAJDUČKA ČESMA / KOŠUTNJAK / BELGRADE / SERBIA Ectima' bio: Ectima is a progressive tech trance project created by Dalibor Delic (aka Flegma) and Nikola Kozic (aka Zyce). The dynamic duo started their collaboration in the year 2004. . Aside from signed Iono Music, Zyce and Flegma releasing tracks for Spin Twist reccords,Blue Tunes records, Millenium records, YSE... This sensational project has put their best inspiration together for truly original debute album 'NO WAY OUT'released for Geomagnetic TV (USA).Consisting of 10 tracks of pure 'technotic' madness, infused with hard basslines, twisted electric leads and complex fx works, all arranged in extraordinary way which is constantly developing into new and original sound forms that represent a true innovation. Constant sound-shifting, dynamic breaks and changes of rhythmic patterns will definitely cause some hard sonic explosions and weird seismic activities. Hypnotic progression will take you into intelligently structured labyrinth of sounds. While listening to it over and over, it takes you deeper and deeper, until you finally realize that there is no way out... Ectima allready tested the dance floors all over Europe (Russia, Germany, Austria, Greece, Croatia, Macedonia...),while preparing second album (Ground Defence) for TesseracTstudio records in 2010. Line up: ECTIMA / TESSERACT, GEOMAGNETIC TV, live! ALEK / O.M. COMMUNITY MANDA / O.M. COMMUNITY BOGY / SATTWA, O.M. COMMUNITY VISUALS, 3D & DECO BY O.M. COMMUNITY free camping secure area free parking Leave No Trace party (eco friendly) Keep it Psychedelic! dark/prog/tech/ambient + najbolja org kod nas. Quote
זאבים Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Mosh da mislis na shta god hoces, ovo je bolje od bilo koe zamisli Quote
-Mare Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 (edited) ^ True, ali ipak idem na ovu drugu, ortak pusta muziku sa jos gomilom DJeva. Neafirmisani DJ, tako da idem kao moralna podrska. Edited June 18, 2009 by Mare^^ Quote
polaris Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 EJ NARODE KO VOLI ZVUKE PINK FLOYDA VOLECE I OVO http://www.myspace.com/projectpolaris A OVDE MOZETE SKINUTI I NJIHOV ALBUM IZ 2006 http://www.megaupload.com/?d=TU514T38 EVO I PAR SPOTOVA SA PRVOG ALBUMA Quote
-Mare Posted June 22, 2009 Report Posted June 22, 2009 Hajde to postuj na temi za Psychedelic, ovako si promasio. Quote
Footog Qpoos Posted June 27, 2009 Report Posted June 27, 2009 e,ovo valja... nikada srbija bolje nije imala...najbolje odradjeni tehno kod srblja...a i sire.. Quote
זאבים Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 oni su mi tako sabanski projekat, od pocetka bili. fulj on iz fuj on, cak i sa progresiv elementima Quote
Hellbilly Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Ovo je kvalitetna psihodelija, a ne to elektro djubre koje se slusa kod nas. Psy trance je muzika za "dizele", shabane, ljude sa nizhim stepenom inteligencije, i ljude koji jednostavno vole da eksperimentishu sa raznim drogama. K'o shto bi rekao gospodin Henry... Quote
-Mare Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 (edited) Izadji. oni su mi tako sabanski projekat, od pocetka bili. fulj on iz fuj on, cak i sa progresiv elementima Nisam ja njih postavio kao nesto savrseno, vec samo da bi coveku predstavio nove srpske psychedelic projekte. Sa druge strane, dosao je ovamo da se proserava, tako da sam dzabe postovao. Edited July 2, 2009 by Mare^^ Quote
זאבים Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Ovo je kvalitetna psihodelija, a ne to elektro djubre koje se slusa kod nas. Psy trance je muzika za "dizele", shabane, ljude sa nizhim stepenom inteligencije, i ljude koji jednostavno vole da eksperimentishu sa raznim drogama. K'o shto bi rekao gospodin Henry... Kot drma droge ^^Mare, kapiram. Quote
Misantrophil Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Freaked frequency je skroz bezveze i nema veze sa progressivom, cist fuj on Quote
bezlichni Posted July 5, 2009 Report Posted July 5, 2009 (edited) Psy trance je muzika za "dizele", shabane, ljude sa nizhim stepenom inteligencije, i ljude koji jednostavno vole da eksperimentishu sa raznim drogama. Nope. Msm, transe zurke su za dizle shabane i tako te drogere. (uglavnoM) mad gotivim trens zurke gde se mrsti samo 30 % populacije. Izmedju 30 % i 50 % populacije kad se mrsti mogu da podnesem, a kad se mrsti iznad 50 % mene tamo nema. al smatram da je trens kulj muzika. Nego mi srbi seljaci ko seljaci. Trbuhom za kruhom. Edited July 5, 2009 by Bezlični Quote
Yebiggah Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 (edited) Ovo je kvalitetna psihodelija, a ne to elektro djubre koje se slusa kod nas. Psy trance je muzika za "dizele", shabane, ljude sa nizhim stepenom inteligencije, i ljude koji jednostavno vole da eksperimentishu sa raznim drogama. K'o shto bi rekao gospodin Henry... Moraš bolje da se potrudiš ako misliš da ljudima promeniš mišljenje. Ja nisam niti ''dizel'' niti ''shaban'', niti se gudram, a po gotovu nisam tip sa nižim stepenom inteligencije (pritom imam 27 godina što govori i o bogatom muzičkom iskustvu) ali volim trance jer je muzika u pitanju, pa bih te stoga zamolio da ne sernjaš. Došao si mi na ovu temu kao prodavac Kirbya na vrata kao najkompetentnija ličnost po pitanju muzike. Jebe mi se za rockabilly, jebe mi se i za tebe, kao i za tog tvog Henrya samo zato što ti je loš marketing. Zapravo, jebe mi se i za čitav ovaj siroti forum pun prepametne dečurlije, dece koja sve znaju... Sve osim da poštuju tuđe mišljenje. E pa, deco, ako ne znate to da poštujete, ne znate ništa o životu, a kamo li o muzici. Nazad kod tate u krilo na vaspitanje. I da: Scratch my balls. Bravo, Marie! Edited July 9, 2009 by Yebiggah Quote
bezlichni Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Jebe mi se za rockabilly, jebe mi se i za tebe, kao i za tog tvog Henrya samo zato što ti je loš marketing. Hah pa henry ono sto je opisao je House. Ne trens. Quote
Guest HEFEST Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 Ljudi vi pricate o ovome kao da je ovo zaista muzika. Dajte sidjite na zemlju i priznajte daje to samo obicna buka. Nikakav smisao dok se ne sine neki kser, ds ili neka sintetika. 1 2 Quote
-Mare Posted July 16, 2009 Report Posted July 16, 2009 (edited) idiote. Edited July 16, 2009 by Mare^^ Quote
bezlichni Posted July 17, 2009 Report Posted July 17, 2009 Dajte sidjite na zemlju i priznajte daje to samo obicna buka. Priznajemo. Ajde sada pusti nas lepo da slushamo buku. Quote
-Mare Posted October 17, 2009 Report Posted October 17, 2009 (edited) 2008 http://rapidshare.com/files/89601716/Ticon_-_2008_-_2AM.rar EP 2009 http://depositfiles.com/files/wqst5q8ds Fenomenalan progressive. Preporuka. Edited October 17, 2009 by Mare^^ Quote
Recommended Posts