Zagrivuk Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 ja gotivim psychedelic trance!!!!!!!!!!!!! Quote
Zagrivuk Posted April 29, 2004 Author Report Posted April 29, 2004 mislim techno mi je bas super Quote
Vlaja Buraz Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Kyuss - e tu se ne zna ko je ko. A mislim da je bila tema o AP. Quote
Branislav Stankovic Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Thumbs Up For Trance Music!!! Quote
Herr_Wolf Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Treba imati celichne nerve ili sprzen mozak (ili pak da ga sprzis u procesu) da bi mogao da slusas tako nesto, tako da ja mislim da je to sranje i nije mi jasno bas sta tu trazi termin 'psychodellic'... Quote
Zagrivuk Posted April 30, 2004 Author Report Posted April 30, 2004 meni izuzetno prija mozda zato sto sam lud a nisam narkoman 1 Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ...ja imam chelichne nerve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bash mi je prijalo kad su pustili u KST-u Astral,Skazi & co. Quote
Zagrivuk Posted April 30, 2004 Author Report Posted April 30, 2004 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ...ja imam chelichne nerve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bash mi je prijalo kad su pustili u KST-u Astral,Skazi & co. uuuuuuuuuuuuuuuuuuu kako ti je super avatar!!!!!!!!!!! svaka cast a kad je astral bio u kst-u hoce li biti ponovo???????? to bi bilo super!!!!!!!!!! Quote
Mr. Smarty Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Treba imati celichne nerve ili sprzen mozak (ili pak da ga sprzis u procesu) da bi mogao da slusas tako nesto, tako da ja mislim da je to sranje i nije mi jasno bas sta tu trazi termin 'psychodellic'... Slazem se Quote
AZRAEL Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Pa psychodelic jer deluje na psihu .Is it not obvioss?A ko voli da ga tucaju u glavu slobodmo i dlje neka slusa techno i psiho ... Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 hehehehe...me too Pustili su astral u petak,ne znam tachno koji...Naravno pustio je Bane machor... Pa sachekaj da on pushta mjuzu i dovuci se do kst-a,kao ja... Quote
marcoman Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 cek, cek, to se bese "svira" preko tastature?? dodje covek, pritrisne Enter i dalje sve masine odrade same Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 cek, cek, to se bese "svira" preko tastature?? dodje covek, pritrisne Enter i dalje sve masine odrade same NE! Quote
Cypher Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 (edited) mislim techno mi je bas super TECHNO i Psy nisu jedno isto. Interesantno je da se psy trance jos uvek slusa samo ovde i u Izraelu;a sto se tice prodaje elektronske muzike,u inostranstvu gotovo nigde ne moze da se nadje na mediju nesto sto bi se muzicki moglo tako okarakterisati. Edited May 2, 2004 by Cypher Quote
Kakashi Posted May 2, 2004 Report Posted May 2, 2004 Inace, za ove nepismene, pise se: psychedelic. Quote
Zagrivuk Posted May 3, 2004 Author Report Posted May 3, 2004 TECHNO i Psy nisu jedno isto. Interesantno je da se psy trance jos uvek slusa samo ovde i u Izraelu;a sto se tice prodaje elektronske muzike,u inostranstvu gotovo nigde ne moze da se nadje na mediju nesto sto bi se muzicki moglo tako okarakterisati. ??????????? Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 ' date='3. 5. 2004, 01:08'] Machor ili ne spasio si mi veche pustivshi mjuzu za djusku...TNX! Quote
Branislav Stankovic Posted May 3, 2004 Report Posted May 3, 2004 Ma nema frke...sada u maju nesto necu raditi (zbog enkih koncerata), ali za jun spremam jedan opasan mix cim se otvori basta pa dobijem klub na raspolaganju ... A ti slobodno svrati kada budem radio i trazi netso da ti pustim...nije neophodno da bude talme ili trance... ... E da..i sto machor majke ti? Quote
_lazarus Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 TECHNO i Psy nisu jedno isto. Interesantno je da se psy trance jos uvek slusa samo ovde i u Izraelu;a sto se tice prodaje elektronske muzike,u inostranstvu gotovo nigde ne moze da se nadje na mediju nesto sto bi se muzicki moglo tako okarakterisati. gomila glupih postova od ljudi koji su chuli mozda jednu do dve pesme.... ne pisite o nechemu shto ne slusate... trance i techno su totalno dve razlicite stvari ... a sto se tice prodaje ... biseri do bisera... AKO SE KOD NAS PRODA NEKI ORIGINAL CD VAN CITY RECORDSA ubi me na mestu Quote
^DJAVOLA^ Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 gomila glupih postova od ljudi koji su chuli mozda jednu do dve pesme.... ne pisite o nechemu shto ne slusate... trance i techno su totalno dve razlicite stvari ... a sto se tice prodaje ... biseri do bisera... AKO SE KOD NAS PRODA NEKI ORIGINAL CD VAN CITY RECORDSA ubi me na mestu joj...muz.........sad si im pokazao Quote
Recommended Posts