Crusader Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Auh, evo juce sam otkrio psytrance, i mogu vam reci da sam prijatno iznenadjen. Za sada imam samo Infected Mushroom - Classical Mushroom. A skinuo sam i Hallucinogen, ali nisam jos slusao. Astral Projection je u planu skidanja... Ajde neka mi neko napise koje albume i kojim redosledom da slusam Hvala Quote
Misantrophil Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 Uh Hallucinogen obavezno preslusaj i to stvar LSD naravno to mu je najbolja stvar,Astrale obavezno skini,Astrixa isto,Domestic-art making machinesto sam vec rekao i tako Quote
Zagrivuk Posted November 7, 2006 Author Report Posted November 7, 2006 Auh, evo juce sam otkrio psytrance, i mogu vam reci da sam prijatno iznenadjen. Za sada imam samo Infected Mushroom - Classical Mushroom. A skinuo sam i Hallucinogen, ali nisam jos slusao. Astral Projection je u planu skidanja... Ajde neka mi neko napise koje albume i kojim redosledom da slusam Hvala GMS, ONYX. Chakra i Talamasca (To je isto dobro) Quote
angela287 Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 mmm trance... Definitivno Chakra,Sound Pollution,GMS,Infected Mushroom itditditd.kako je krenulo fenserica ce upropasti i trance! bila sam u barutani pre jedno 2 meseca i bilo je oko 50% fensera koji su se stalno drali na dj-a "pusti bizzare contact" jer je to jedino poznato u fancy krugovima. shta je s mozgom... Quote
Misantrophil Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Jbg,sta ces sve je prslo inace to nisu fenseri nego sabani,inace sutra u SKC YAHEL I NOMAD vidimo se Quote
Misantrophil Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Yahel@SKC 11.11 Review Stvarno odlicna zurka,dosao samo oko pola dvanaest Wolland zavrsavao svoj set,jako mi se svidele te dve stvari sto sam cuo od njega,onda posle njega dolazi neki lik ne znam koji,pusto je sve do pola dva,inace covek je cepao po elektru i elektro hausu i jako mi se dopalo stvarno dobar set,onda dolazi Yahel oko 1 i 25,sala vec nagurana totalno,sta reci fenomenalan set uglavnom stvari sa super seta,bila naravno i Voyage tad sam potpuno odlepio,pustio i neki remix za voodoo people a i pustio je Depeche Mode-Dream on isto remix.Sve u svemu stvarno SUPER SET,totalno sam crko i skroz sam bio znojav.Inace Yahel zavrsio u pola cetiri i onda poceo Nomad,cuo ga pet minuta i zapalio ne mogu ono razbijanje da slusam u pola cetiri.Sve u svemu jedna od boljih zurki koje je GS organizovao.Ozvucenje je bilo ok,ljudi tu i tamo bilo sabana kolko hoces ali svi su bili veseli to je i poenta.Ocu YAHELA PONOVO Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Ne volim Nomada.. yahel-depeche Bio neko na Altomu? Dimitri? IDe neko Quote
Misantrophil Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Ne volim Nomada.. yahel-depeche Bio neko na Altomu? Dimitri? IDe neko Pa napisao sam odmah sam zapalio kad je Nomad poceo uopste ne volim ta izdrkavanja,inace Yahel je odvalio kako je bio dobar.Ne idem na Dimitrija jedva cekam Astrale,a za Altom cuo sam da je bilo ok Quote
Misantrophil Posted January 4, 2007 Report Posted January 4, 2007 (edited) Bio na Stargateu za novu godinu u SKC i bilo bas fino,dosta ljudi za divno cudo i ne mnogo sabana najbolji bili nasi Freaked Frequency,totalna pohvala sto su pustili Depeche Mode-I Feel loved neki njihov remix koji ubija koliko je dobar,Izraelci SUB 6 odlican live ovo ostalo sto je bilo onako,nego evo vam sta sve ima za srpsku novu godinu BOOM PARTY@SKC 13.01.2007 Mainstage velika sala SKAZI LIVE!(Four men crew)-Po prvi put Skazi u Srbiji nastupa sa celokupnim bendom,on na gitari a ima jos i basistu,bubnjara i lika koji je za elektronikom i sintisajzerom VOID DJ SET Freked Frequency DJ SET Duke DJ SET Sivi DJ SET second stage mala sala Dushan DJ SET(Progressive house) Nikola Prosper DJ SET(Euro Trance ) Aca DJ SET(Progressive house) Mala sala rula SNG@CLUB PLANET BIGZ 13.01.2007 ASTRIX LIVE! Edited January 4, 2007 by Misantrophil Quote
Mr. Jack Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Moj izbor je definitivno ASTRIX. Najbolji je trenutno. Taj Skazijev live ne znam na sta ce da lici, ali mene njegove pesme smaraju gadno. Quote
Guest madmaxsrb Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Bi sam letos na tvrdjavi u Smederevu kad je gostovao skazi, mogu da kazem da nije tolko los, mada moj je izbor Talamasca Quote
Misantrophil Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Moj izbor je definitivno ASTRIX. Najbolji je trenutno. Taj Skazijev live ne znam na sta ce da lici, ali mene njegove pesme smaraju gadno. Astrix jeste fenomenalan al me nervira sto nastupa u Bigzu nikad tamo nisam voleo da idem a Skazi je u sustini sranje mada gledao sam neki njegov dvd bas kad nastupa sa celom ekipom muzicara i covek stvarno zna da digne atmosferu.Inace ako odem u SKC jebe mi se za Mainstage mala sala ce da rula Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 (edited) reche mi ortakinja Talamasca opushteno blejao na chill-u u Ana 4 pishtolja . Elem, ma Skazi smara . Obrada 'Master of puppets" . Ali do jaja je to shto donosi sve to , gitare, bubnjeve and stuff . Xerox and illumination Edited January 6, 2007 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre Quote
Hellbilly Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Bljak! Fuj! Jedino shto vishe mrzim od ovog... ovog... shkripanja i zujanja je electro gothic! Bljak... jbt... to sranje spaljuje mozak, kako neko to GOVNO mozhe da slusha!?!? mislim shta reci... muzika za nadrogirane fensere.... Quote
GirlSetsFire Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 TAKO JE MARKO!!!ELEKTRO JE MUZIKA ZA NARKO FENSI FEGETE SA GRAMOM MOZGA!TUC-TUC-TUC! A ELEKTRO GOTIK JE BUKVALNO I DOSLOVNO GAY MUZIKA!!!! Quote
GirlSetsFire Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 u vau jbt...znam da se to zna odavno, ali ono svako pljune svoje mishljenje...i chemu ta tupava ironija? Quote
niking Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 mozda zato sto: ako te ne zanima muzika, ne moras da otvaras temu... Quote
GirlSetsFire Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 eh, pa moram da ostavim komentar...ovo je forum, ne? Quote
niking Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 (edited) ne, ne moras, zaista Edited January 6, 2007 by niking Quote
niking Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 E, to je drugo... Welcome to YuMetal Quote
GirlSetsFire Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 xexe...hvala! ipak mora da bude i neko kao ja , neko ko sve ZELI da prokomentarishe! ))) Quote
Misantrophil Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Vi ste kreteni idite slusajte glupi pop punk i ska Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted January 11, 2007 Report Posted January 11, 2007 Ma chill. Naravno, njihov ukus i njihovo mishljenje, neka slushaju shta im se slusha, kao da me zabole kurac. Elem, u Fami. Serbian New Year's After Party Klub Fama, Cvijiceva 43 14.01.2007....06h-?? Quote
Recommended Posts