זאבים Posted June 13, 2007 Report Posted June 13, 2007 (edited) Ja idem na gms obavezno... nadam se da cu biti tu . ako te zanimaJu dobre zzurke u skorije wreme, slobodno me pitaj Edited June 13, 2007 by dreaminion Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Upucena sam kol'ko tol'ko, ali Fala . Reci shta ima u skorije vreme, mozda za neshto nisam chula da dolazi ? Quote
mimi Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Cao svima Zanima me gde su bili infected kako se zove mesto? Quote
Misantrophil Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 Pa bili su na kalemegdanu Beogradskoj tvrdjavi-prostor kod despot kapije inace prostor koji moze da primi 4000-4500 ljudi. Quote
mimi Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 A kad je bila zurka? Koje su sad uskoro da ne znas mozda? Quote
Misantrophil Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 pa bila je 1 juna i bilo je ekstra,nego zar nisu kod vas u Skoplju bili Infectedi 31 maja nego evo ti sta ima od sledecih zurki Psytrance 16 jun-Xerox & Illumination-kalemegdan prostor kod vojnog muzeja 21 jun-Atmos Live-Kalemegdan prostor kod vojnog muzeja(ulaz samo uz flajer) 23 jun-Bizzare Contact DJ set-Kalemegdan prostor kod vojnog muzeja 29 jun-Menog DJ Set-Avala 07 jul-Shanti live-Kalemegdan prostor kod despot kapije Quote
mimi Posted June 15, 2007 Report Posted June 15, 2007 pa bila je 1 juna i bilo je ekstra,nego zar nisu kod vas u Skoplju bili Infectedi 31 maja nego evo ti sta ima od sledecih zurki Psytrance 16 jun-Xerox & Illumination-kalemegdan prostor kod vojnog muzeja 21 jun-Atmos Live-Kalemegdan prostor kod vojnog muzeja(ulaz samo uz flajer) 23 jun-Bizzare Contact DJ set-Kalemegdan prostor kod vojnog muzeja 29 jun-Menog DJ Set-Avala 07 jul-Shanti live-Kalemegdan prostor kod despot kapije oks hvala mozda odem na neku . Da bili su 31og maja infected kod nas. Quote
Misantrophil Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Najavio bih jos jednu zurku iako nema veze sa psytranceom Zbog velikog interesovanja, Composite predstavlja: For The Love Of Music LAURENT GARNIER In Concert - LIVE! 30 jun 2007, 22-06 podrška Božidar Podunavac, Vladimir Janjić, Gordan Paunović Beograd Kalemegdan prostor kod despot kapije,u slucaju kise Expo cenatr Inace sta reci o Garnieru jedan od osnivaca techno muzike,sada eksperimentise sa raznim pravcima najvise mesa Jazz i elektroniku i to sjajno zvuci u svom nastupu pored njega ima saksofonistu i klavijaturistu a i bice dosta vizuelnih efekata,ko voli da cuje nesto zanimljivo totalna preporuka Quote
mimi Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Misantrophil, da ne znas mozda kad su GMS i gde? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 A..........xerox vecheras!!!!? ja sam permutovala da je sledeca subota, kurac > Quote
Misantrophil Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Misantrophil, da ne znas mozda kad su GMS i gde? Pa to se jos nista ne zna ja sam cuo mozda u julu u smederevu A..........xerox vecheras!!!!? Da veceras ali ne idem jos sam umoran od Chemical brothersa a i treba mi kinta za neke druge stvari Quote
זאבים Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Menoga ne propushtam wecheras, ko prezziwi, swaka chas' Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Kako sam jebeno loshe isplanirala, josh vecheras sedim gajbi iz drugih razloga, a mogla sam da idem na xerox-a.....sranje. 'Al 'ajd lepo se provedi Quote
mimi Posted June 17, 2007 Report Posted June 17, 2007 Menoga ne propushtam wecheras, ko prezziwi, swaka chas' Kako je bilo na Xeroxa? Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted June 20, 2007 Report Posted June 20, 2007 Gms je 7og septembra u Bg-u . A jebote , na Bizzaru sam bila pre godinu dana, bio je isto u ovo neko vreme. Mozda odem , malo lozachkog full ona Quote
Supergalactic Lover Posted June 21, 2007 Report Posted June 21, 2007 jel menog onaj bolesnik.. mislim da je neka njegova stvar nesto " you see now, nothing happened. your god is dead"? frik totalni. Quote
זאבים Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 na kraJu Menog necce biti na Avali zbog nekih komplikacija sa prostorom .. predoseccam da cce biti i otkazano . na Xeroxu bilo extra, iako su najavljivaLi LIVE, bio je just a set, ceo nowi album je izvrten, dobro je zezanje bilo .. zashto cekati chak septembar do GMS_a ? bicce mLogo toga dobrog do tad ! Bizzare je poslednji put bio zimus u Bigziju, uwek naprawi dobru atmos.idem i owaj puT, imam ufur za DZ pa zashto ne propustiti Quote
kuruz Posted June 24, 2007 Report Posted June 24, 2007 Da li iko od vas slusha D Devils? Imam samo 6 Gates i tri video snimka snimljena dok "izvode" tu pesmu i nishta vishe od toga, pa me zanima ima li neko odavde josh neshto njihovo. Quote
enclave Posted June 28, 2007 Report Posted June 28, 2007 (edited) Gde njih nadje sunce mu? To nije trance. Ljudi nama ovde treba jedan dobar dark trance.Kada bi dosao PENTA to bi bilo razvaljivanje. Edited June 28, 2007 by enclave Quote
זאבים Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Gde njih nadje sunce mu? To nije trance. Ljudi nama ovde treba jedan dobar dark trance.Kada bi dosao PENTA to bi bilo razvaljivanje. Penta je zaKon, ali.. kako, nema ? .. ?!?! Mubali na Avali, prwomajski .. kidanje Circular party na hajduchkoj cesmi .. kidanje sad Menog na Utopiji .. bicce kidanje .. Quote
enclave Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Pa da ali nije to to.Uglavnom je full on a ne MENOG-a idem 100%. Quote
kuruz Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Знам да није тренс, али ово је једина тема о електронској музици, па рек'о да питам. Quote
Misantrophil Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 Penta je zaKon Jeste stvarno kvalitetan artist,najvise mi se svidja njegov prvi album Pentafiles posto je nekako najmelodicniji a i novi Horn please je sasvim ok,inace Menoga ne volim tako da ko ide nek se lepo provede a ja sutra idem na Laurenta Garniera na kalisu to ce biti i audio i vizuelni spektakl. Quote
זאבים Posted June 29, 2007 Report Posted June 29, 2007 (edited) jesi bio na Mubaliju, Enclave ? ako je ono bio full on .. : FIJUUU : Menog obawezno Edited June 29, 2007 by dreaminion Quote
Recommended Posts