Zagrivuk Posted May 7, 2004 Author Report Posted May 7, 2004 izbacim iz mozga sve gluposti koje sam imamo tokom nedelje Quote
Agarth Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 Shabanerija! Drumbas i minimal! A i bas me zabole, na kraju krajeva... Quote
Le Prrrrrrrr Posted May 9, 2004 Report Posted May 9, 2004 ma trance zna da bude ok..., mada me uvek podseti na scene iz crtanih kada neko bezi ,a trci u mestu. Tako je i sa tranceom, cujesh neshto i posle dva sata slusanja kao da nisi nishta cuo. Nema tu emocija. Mozda nisam u pravu.... Quote
darijus Posted May 11, 2004 Report Posted May 11, 2004 ovo? pa koji deo ti nije jasan...??? ovo "mozak"...??? ili "caos"...??? Quote
Zagrivuk Posted May 11, 2004 Author Report Posted May 11, 2004 pa koji deo ti nije jasan...??? ovo "mozak"...??? ili "caos"...??? alo darijus cuvaj svoj mozak osnovni cilj posto vidim volis da bijes decu flasama nisu svi deca a mozgu cao.......... ima vise nacina za to ne samo kroz trance meni su stvari jasne volis da budes agresivan hahahahahahahahahahahahhaahhahahaahahah a ja volim da budem agresivan nad agresivnima samo pazi i deca imeju da uzvrate flasama ............ mrak je cudo ha-ha Quote
Dolly Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 trance nikad bolje opustanje moze da bude.... Quote
Мајор Гашпар Posted May 14, 2004 Report Posted May 14, 2004 Gde nadje Psychodelic? Dobro..u svakom slucaju..ja to ne volim Quote
Мајор Гашпар Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Samo iskreno...Ajd mi kazi sta te je zainteresovalo kod PT Quote
Мајор Гашпар Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Ja udaram glavom u zid kad se nadjem u takvoj situaciji Sta je tvrdje? glava ili zid? cista filozofija.... samo smireno Quote
Zagrivuk Posted May 15, 2004 Author Report Posted May 15, 2004 hahahahahahhahhahahahahhahah pa dobro, zamisli bacili nam temu u djubre mislim na onu " Najmladja I Najstarija Osob..." taman kad smo lepo zapevali Quote
Gothic Angel Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 nista lepo ne mislim o PT, ali se trudim da ne mislim uopste o njemu Quote
Мајор Гашпар Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Jedva ti prepoznah avatar..nije lose..nije lose... Pevacemo..sta mislis da otvorimo temu..."A sad svi slozno zapevajmo"? Quote
Natasha! Posted May 17, 2004 Report Posted May 17, 2004 Psy trance je najjača mjuza na svetu. Astral Projection prosto obožavam. Jedva čekam Astrix sad! Mnogo se bolje provedem na nekom takvom dešavanju nego npr na hitu 202. Ne podnosim ljude koji seru da je trance ispiranje mozga itd. Mnogo su glupi. To je savršena muzika i ne moze svako to da radi. Quote
rebel_grunge Posted May 17, 2004 Report Posted May 17, 2004 Whatever, ja kad odem na elektroniku, ja se... SMORIM. Sve se trudim da razumem... Ali me na kraju zaboli glava... Quote
BodyRemover Posted May 17, 2004 Report Posted May 17, 2004 Ne podnosim ljude koji seru da je trance ispiranje mozga itd. Mnogo su glupi. To je savršena muzika i ne moze svako to da radi. < tesko je zamisliti da moze, no ljudi mi to iz dana u dan dokazuju. poz Quote
Recommended Posts