vegeta Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 Bolje je bilo prosle god!!! Dosao sam oko 12 i cekao sam 3 sata da krene Astral! Cepali su jako kratko, do 5-5 i 15... ozvucenje je bilo lose, nisam neke pesme mogao da prepoznam ljudski. i velika zamerka sto nisu pustali Enlightened Evolution, Searching For UFO i bilo sta sa Dancing Galaxyja! svaka cast za mahadevu, people can fly i let there be light! otprilike da sam se samo uz te tri pesme uziveo. ove ostale su me smorilie posto ih i neznam tolko dobro a i nisam ljudski mogao da ih prepoznam. covek pomenu da je bio pusten Kabalah, al ja nisam bio izvalio... inace secam se prosle god da su poceli oko 1, trajali do 5 i pustili brdo dobrih stvari! a i ozvucenje je bilo extra tada! I VELIKI MINUS ZATO STO STE DIGLI CENU KARTE SA 650 NA 1000 DIN!!! Quote
enclave Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 (edited) Ako je bilo bolje prosle godine onda ne mogu da zamislim na sta je licila ova zurka sinoc.... edit: mahadevu i people can fly su moral ida psutaju jer su to himne Edited December 2, 2007 by enclave Quote
vegeta Posted December 2, 2007 Report Posted December 2, 2007 to stoji, al ipak brate gde je Searching For Ufos pa ako to nije himna onda neznam sta je xD i jos da nista ne puste sa Dancing Galaxyja a secam se prosle god su pustil. Quote
זאבים Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Zauwek ce ostati misterija 4 me, zashto se swi metalci lozhe samo na 1. Astral 2.Skazi 3. Infectede 4.even2alno SUN Project i tako se za2pe, ne odu dalje.a toliko toga ima.. Kao da ne postoi i dark trance.. Quote
enclave Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Jel neko sluso Younger Brother projekat Simona. Covek je legenda..Spongl, Halusanogen...LEGENDA! Dark trance mraci mnoge ljude i nemaju zivaca da ga slusaju. Meni je to omiljeni pravac... Quote
Misantrophil Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Evo bas upravo slusam Younger brother,inace fenomenalan projekat novi album Last days of gravity je fantastican stvarno spoj svega i svacega Sto se tice Astrala sad u subotu bilo mi je do jaja,mnogo bolje nego prosle godine,Wizard isto do jaja pustao i tako Quote
enclave Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 (edited) Brutalno je dobro...Novi album Prometheus-a poslusajte odlican je. Edited December 5, 2007 by enclave Quote
זאבים Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 YB je zakon misliss na Koridor of Mirrors, Prometheus ? Quote
enclave Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Aha. Novi Penta mi je onako sta znam....ma meni je Pentafiles nezamenljiv.... Quote
זאבים Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 (edited) Aha. Ja gresskom obrisala nowu Pentu, i kontam, razmisljam dal da je skidam 05. Odgowor je - nE Edited December 6, 2007 by luciDream Quote
Misantrophil Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 ma meni je Pentafiles nezamenljiv He he slazem se najaci je Leave a Message i Collaboration najace stvari sa tog albuma,a novi album osecam da je bezveze Quote
enclave Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 Leave a message ima nenadjebivu atmosferu...collaboration je dobra ali leave a message je amin! Quote
enclave Posted December 14, 2007 Report Posted December 14, 2007 Evo onako na tenane preslusam novi Prometheus i fenomenalan je, ali fenomenalan. Ja konkretno primecujem malo dark-a... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 nabavih dosta trance-a novog - sub6, lamat, cannibal cookbook, bamboo forest...... Quote
זאבים Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 sub6 ima remix Rihanne nego, nowi B. Forest dosta wrtim. Mada owiju dana slussam uglanom euro trnes i dark. Nowi Xenomorph ne prestaje da me odusewljawa. Quote
enclave Posted December 20, 2007 Report Posted December 20, 2007 euro trance dark i progresive se slusa u poslednje vreme.... Quote
זאבים Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Meni je prog koi pushtaju na zurkama isti kao gej house. Quote
זאבים Posted December 23, 2007 Report Posted December 23, 2007 Zato trance propada.... Dae samo zabog toga ... Quote
enclave Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Prosle godine je Talamasca pusto za novu. Ko ove godine pusta? Nisam u toku... Quote
זאבים Posted December 26, 2007 Report Posted December 26, 2007 Shta te to sad zanima kad su swe to 'raspali narkomani' [ kako ti kazesh ] Izvin' te. Quote
enclave Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 (edited) Sto si se ti uvredila? Kad si pljuvala Guardiana mi smo cutali, cak si ih na Goasapiensovom forumu ispljuvala pa te zanimao review. Tako i mene sad zanima uostalom ne bitno zaboravi. edit: i nije kako ja kazem ako malo bolje pogledas svi se jebeno gudraju i sama znas. Edited December 27, 2007 by enclave Quote
SATAN-iz Batajnice Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Najjaca slika Btw bas me briga za trens ali sam morao Quote
זאבים Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Sto si se ti uvredila? Kad si pljuvala Guardiana mi smo cutali, cak si ih na Goasapiensovom forumu ispljuvala pa te zanimao review. Tako i mene sad zanima uostalom ne bitno zaboravi. edit: i nije kako ja kazem ako malo bolje pogledas svi se jebeno gudraju i sama znas. Pa, shto si ccutao ? MOje sweto prawo je da kazhem kada mi se neshto ne swidja, a joss swetije da ismewam to isto Ne budi takaw bukwalista, nie zdrawo. Za smisao za humor je potrebno ipak malo wisse wijooga. Bespotrebno h8owanje niakd necu podrzawati Dodji na trens, budi deo mase koju si uprawo deklarisao kao raspalu, udji sebi u usta : ) Ima Stargate u skcu [ alien project i space caT plus techno stage dole : )], ima u X Lagumu XPerimenT DJewi plus after, a ona brodu Olympic je OM komjunity zzurka, dark trance plus after od 6h.. Karta za Star je 1300 u pp, za XLagum je bila 900, a za Olympic 1200, after 400kinti. Happy New Trance Year Quote
Recommended Posts