Jump to content

Recommended Posts

Posted
07. 06. 2008

INFECTED MUSHROOM IN BELGRADE!!!!

EVO LINKA!

Smorili su do koske,najbolje je sto uvek kada imaju cert u SKC-u ona popaljena narkomanija od decurlije se posteno izdrogira u wc-u i pobaca igle na sve strane pa moram da pazim kuda hodam...(i po obicaju ce biti neka dobra metal svirka u livingu il maloj sali u to vreme)

• Downvote 1
Posted (edited)

Ma meni su genijalni, i to posebno zbog eksperimentisanja na Vicious Delicious.

Bamboo ili recimo Bizarre??

Edited by Pazi sad:
Posted
Pa dobro, nisu oni losi, ali oni kao i full on recimo generalno su mi preko glave.

U poslednje vreme slusam samo dark i ambient.

jesi preslusala Mythos?

Posted
Smorili su do koske,najbolje je sto uvek kada imaju cert u SKC-u ona popaljena narkomanija od decurlije se posteno izdrogira u wc-u i pobaca igle na sve strane pa moram da pazim kuda hodam...(i po obicaju ce biti neka dobra metal svirka u livingu il maloj sali u to vreme)

Hm, nije da nije!

Ali, gde si video igle? Pa oni gutaju eksere i šmrču amfetamin!

A koncert jće biti održan na Kalemegdanu...

Posted

Nisi upuccen, jun je wecc uweliko otworen za open air sezonu zhurki..

Posted

Infectedi nikad nisu nastupali u SKCu,nego prostor kod Zindan kapije je fenomenalan super za velike zurke,prosle godine na Infectedima sam se super proveo i najverovatnije cu ici i ove

Posted

U svoju najavu zaboravila si da ubacish Lanfranconija (Etnica, Pleiadians). 31.o5, x - Lagum :P

Krivo mi je shto ce zhurka da bude u zatvorenom, al' kao, ne bih da ga propustim.

Shto se ostalih deshavanja tiche, nishta bez OM zhurki. Moracu malo da se strpim :(

A onom poselu, koje organizuje GS pochetkom jula, ne zhelim da prisustvujem :D

Obzirom da se blizhi leto, bilo bi lepo da se neko od organizatora doseti i bookira neki Goa projekat :wub:

Posted

Muka me naterala :mrgreen:

I, planirash li Lanfranconija, obzirom da si ga propustila proshle 'dine dva puta? :P

Btw. obrati pazhnju na tvoj i moj datum registracije :zuba:

Posted (edited)

Relativno novo:

Name....: PSYCOHOLIC - Trance World Order Vol.5

Genre...: Psy Trance, Full on

Year....: Jan. 2008

TRACKLIST:

01. Bizarre Contact - Run Away (Electro Sun RMX)

02. U-Recken vs. Mind Complex - No one can stop us

03. Orpheus - No others

04. Oforia - Beams of light (Onyx rmx)

05. Electro Sun & Visual Contact - Secret Sequence

06. Toast3d - High Infinity

07. Oforia - Northern lights (GMS rmx)

08. Hujaboy - Defractal (Zion rmx)

09. Hyperception - Shaking (Mr. Peculiar and Auricle rmx)

10. Lamat - Workalien 24-7

11. Toast3d - Majestic (Rmx)

download

Edited by Skin of the Night
Posted

ljudi treba mi pomoc, nije bas u trance sferi, ali blize je nego metalu.. dakle u pitanju je mc jon carter, koji je radio kao "monkey mafia" snimio je jedan album shoot the boss, taj album imam, e sad trebaju mi sva ostala njegova izdanja, ali ne mogu da nadjem, ako neko moze da pronadje linkove bio bih mu zahvalan.

:pivopije:

Posted (edited)
ljudi treba mi pomoc, nije bas u trance sferi, ali blize je nego metalu.. dakle u pitanju je mc jon carter, koji je radio kao "monkey mafia" snimio je jedan album shoot the boss, taj album imam, e sad trebaju mi sva ostala njegova izdanja, ali ne mogu da nadjem, ako neko moze da pronadje linkove bio bih mu zahvalan.

:pivopije:

Probaj na myspace ili ako imas mikrotorent...

Evo ti link za myspace pa probaj da nadjes da li ima neki download... LINK

Edited by Pazi sad:
Posted

da, sad sam hteo da pomenem kako izgleda Infected vise nisu ni vest ovde :D

ja se nadam da cu ici, samo ortak jos da prelomi da li mu je mnogo 800 kinti za koncert <_<