VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Pa dobro, nisu oni losi, ali oni kao i full on recimo generalno su mi preko glave. U poslednje vreme slusam samo dark i ambient. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 07. 06. 2008 INFECTED MUSHROOM IN BELGRADE!!!! EVO LINKA! Smorili su do koske,najbolje je sto uvek kada imaju cert u SKC-u ona popaljena narkomanija od decurlije se posteno izdrogira u wc-u i pobaca igle na sve strane pa moram da pazim kuda hodam...(i po obicaju ce biti neka dobra metal svirka u livingu il maloj sali u to vreme) 1 Quote
Yebiggah Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 (edited) Ma meni su genijalni, i to posebno zbog eksperimentisanja na Vicious Delicious. Bamboo ili recimo Bizarre?? Edited May 18, 2008 by Pazi sad: Quote
enclave Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Pa dobro, nisu oni losi, ali oni kao i full on recimo generalno su mi preko glave. U poslednje vreme slusam samo dark i ambient. jesi preslusala Mythos? Quote
Yebiggah Posted May 18, 2008 Report Posted May 18, 2008 Smorili su do koske,najbolje je sto uvek kada imaju cert u SKC-u ona popaljena narkomanija od decurlije se posteno izdrogira u wc-u i pobaca igle na sve strane pa moram da pazim kuda hodam...(i po obicaju ce biti neka dobra metal svirka u livingu il maloj sali u to vreme) Hm, nije da nije! Ali, gde si video igle? Pa oni gutaju eksere i šmrču amfetamin! A koncert jće biti održan na Kalemegdanu... Quote
זאבים Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Smorili su do koske,najbolje je sto uvek kada imaju cert u SKC-u ona popaljena narkomanija od decurlije se posteno izdrogira u wc-u i pobaca igle na sve strane pa moram da pazim kuda hodam...(i po obicaju ce biti neka dobra metal svirka u livingu il maloj sali u to vreme) Nisi upuccen, jun je wecc uweliko otworen za open air sezonu zhurki.. Quote
Misantrophil Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Smorili su do koske,najbolje je sto uvek kada imaju cert u SKC-u ona popaljena narkomanija od decurlije se posteno izdrogira u wc-u i pobaca igle na sve strane pa moram da pazim kuda hodam...(i po obicaju ce biti neka dobra metal svirka u livingu il maloj sali u to vreme) Infectedi nikad nisu nastupali u SKCu,nego prostor kod Zindan kapije je fenomenalan super za velike zurke,prosle godine na Infectedima sam se super proveo i najverovatnije cu ici i ove Quote
Yebiggah Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Nisi upuccen, jun je wecc uweliko otworen za open air sezonu zhurki.. A meni daješ plan za jul? Quote
Lilith Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 U svoju najavu zaboravila si da ubacish Lanfranconija (Etnica, Pleiadians). 31.o5, x - Lagum Krivo mi je shto ce zhurka da bude u zatvorenom, al' kao, ne bih da ga propustim. Shto se ostalih deshavanja tiche, nishta bez OM zhurki. Moracu malo da se strpim A onom poselu, koje organizuje GS pochetkom jula, ne zhelim da prisustvujem Obzirom da se blizhi leto, bilo bi lepo da se neko od organizatora doseti i bookira neki Goa projekat Quote
זאבים Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Iz kog naftaLjina ti ispade da nam owde solish pamet :Pp Quote
Lilith Posted May 21, 2008 Report Posted May 21, 2008 Muka me naterala I, planirash li Lanfranconija, obzirom da si ga propustila proshle 'dine dva puta? Btw. obrati pazhnju na tvoj i moj datum registracije Quote
זאבים Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 Twoj datum registracie se desio pre nastanka neta ne znam dal ccu ici Quote
Rüzgar /değişik/ Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 (edited) Relativno novo: Name....: PSYCOHOLIC - Trance World Order Vol.5 Genre...: Psy Trance, Full on Year....: Jan. 2008 TRACKLIST: 01. Bizarre Contact - Run Away (Electro Sun RMX) 02. U-Recken vs. Mind Complex - No one can stop us 03. Orpheus - No others 04. Oforia - Beams of light (Onyx rmx) 05. Electro Sun & Visual Contact - Secret Sequence 06. Toast3d - High Infinity 07. Oforia - Northern lights (GMS rmx) 08. Hujaboy - Defractal (Zion rmx) 09. Hyperception - Shaking (Mr. Peculiar and Auricle rmx) 10. Lamat - Workalien 24-7 11. Toast3d - Majestic (Rmx) download Edited May 22, 2008 by Skin of the Night Quote
זאבים Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 S te liste gotivim samo toast3d. a sa run away su smorili wishe pffff Quote
Yebiggah Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 E da, bio sam na psytrance u Xlagoomu u subotu i bilo je prilično dobro! Quote
:matija Posted May 27, 2008 Report Posted May 27, 2008 ljudi treba mi pomoc, nije bas u trance sferi, ali blize je nego metalu.. dakle u pitanju je mc jon carter, koji je radio kao "monkey mafia" snimio je jedan album shoot the boss, taj album imam, e sad trebaju mi sva ostala njegova izdanja, ali ne mogu da nadjem, ako neko moze da pronadje linkove bio bih mu zahvalan. Quote
Yebiggah Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 (edited) ljudi treba mi pomoc, nije bas u trance sferi, ali blize je nego metalu.. dakle u pitanju je mc jon carter, koji je radio kao "monkey mafia" snimio je jedan album shoot the boss, taj album imam, e sad trebaju mi sva ostala njegova izdanja, ali ne mogu da nadjem, ako neko moze da pronadje linkove bio bih mu zahvalan. Probaj na myspace ili ako imas mikrotorent... Evo ti link za myspace pa probaj da nadjes da li ima neki download... LINK Edited May 28, 2008 by Pazi sad: Quote
זאבים Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Ici na infektede il ne, pitanje je sad .. ahhahaha Quote
niking Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 da, sad sam hteo da pomenem kako izgleda Infected vise nisu ni vest ovde ja se nadam da cu ici, samo ortak jos da prelomi da li mu je mnogo 800 kinti za koncert Quote
זאבים Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Bila sam na biletu danas, dobro ide prodaja, i lerdijima i biletanima.. Idi sa njima. Quote
Recommended Posts