Misantrophil Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Infectedi su premesteni u bastu sava centra,mislio sam da cu i ove godine otici ali izgleda nista od toga Quote
Lilith Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Nevidjeno se premishljam da li da idem ili ne Jeste da sam se smorila proshle godine za sve pare, ali mi opet djavo ne da mira. Obzirom na to da sutra idem u Sava centar na koncert Tiger Lillies, spusticu se do bashte na Infected, ako bash ne budem mogla da se smirim A podrshka? Pretpostalvjam da ce raditi Duke, Sivi i, eventualno, Akvaseronja, m? Quote
Misantrophil Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Pretpostalvjam da ce raditi Duke, Sivi i, eventualno, Akvaseronja, m? Da i Micha iz Freaked Frequencija Quote
niking Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Ja kupio danas kartu ipak, najzad sam se organizovao za neki psy Quote
Misantrophil Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Ja kupio danas kartu ipak, najzad sam se organizovao za neki psy Hehe Infectedi odavno nisu psy Quote
Lilith Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Da i Micha iz Freaked Frequencija Nja, nije bash po mom ukusu, al' nema veze. Prezhivecu Malopre sam se bash chula sa drushtvom, ipak cu da zaglavim tamo Drugarka ce sutra da nam pazari karte, pa kud puklo Quote
Yebiggah Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Bilo je sjajno! pokidali su! Gitarista je jebeni car!!!! Kako se zove onaj ćelavi baja što je puštao pre njih? On je bio vrh! Previše me je obradovao sa Techno widows! Quote
זאבים Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 ccelawi/debeli je Aquapajp [goasapiens] i uwek pussta hiticce :-P Quote
Yebiggah Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 ccelawi/debeli je Aquapajp [goasapiens] i uwek pussta hiticce :-P Sila je! Uostalom, ne mož' laik da najavljuje Infectede:) Quote
זאבים Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Ewo recimo jednog finog prog izdanja. Posebna poslastica je shto se u prwoj pesmi chuje semplowana APC-Pet wub.. PhasePhour - Fun From Far Away is a progressive psychedelic masterpiece for the ears, mind and body. From begining to end you are taken on a journey both deep and groovy as well as up-lifting and meloding yet never cheesy. This multi-genre work of art is influenced by many schools of music and it always manages to take the best and most hypnoticly addicting parts and weave together a synthesis of the harmonies to create a compelling a richly diverse tapestry of sound. Artist: PhasePhour Title: Fun From Far Away Genre: Progressive Psychedelic Trance Quality: VBR / 44,1kHz Mode: Joint-Stereo Tracks: 10 Length: 62:02 Size: 89,24 MB Link: http://rapidshare.com/files/99026290/phase...-2008-psycz.rar Tracklist: 01. Fun from far away 08:03 02. Scary close up 04:30 03. Too Sexy 08:05 04. Flowting away 04:39 05. What 06:28 06. Still no flying cars 06:25 07. The worlds biggest midget 06:15 08. Think of you was a 05:44 09. Nothing Man 08:12 10. The Land 03:41 Quote
Yebiggah Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 LJUDI, DOLAZI DEEDRAH ! ! ! Da, SILA! Quote
זאבים Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 dark zhurka [OM comm.] na hajduckoj cesmi 19.-og OPSY aka Kanc radi na debeljachi 26.og. da ne zaborawim i Rising sun celebration sad za weekend ako se ne waram, na Kalisu Quote
זאבים Posted July 19, 2008 Report Posted July 19, 2008 Ovogodišnji “Green Beat” koji će se održati na Kalimedanskoj Tvrđavi 29. i 30. Avgusta, po kompletiranom line up-u je definitivno i najveći događaj iz ovog mini fest serijala. U dva dana nastupiće čak 14 inostranih izvođača od kojih su neki sam svetski vrh. Gostovanje Sashe, Asian Dub Foundation-a, Steve Lawler-a, Kelis, Dave Seaman-a, Satoshi Tomiie-a, Plump DJS i drugih samo potvrđuju da se radi o veoma jakom dogadjaju. Kao i prošle godine festival će biti održan na terenima teniskog kluba “Partizan”, a cenu ulaznica i gde se one mogu nabaviti objavićemo vrlo uskoro. Kompletan line up možete pogledati u nastavku. 29|08|2008 ASIAN DUB FOUNDATION SASHA STEVE LAWLER DAVE SEAMAN SANDY RIVERA SCARLET ETTIENE NEIL QUIGLEY 30|08|2008 KELIS live SATOSHI TOMIIE THE CUBAN BROTHERS live CAGEDBABY live PLUMP DJ’S GOLDIE ft. MC LOWQUIE MARCUS JAMES Quote
Rüzgar /değişik/ Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 ADF? Inace, Ephedrix u Valjevu 26.7., Astral Projection u Krusevcu 29.8. Quote
זאבים Posted July 20, 2008 Report Posted July 20, 2008 ADF se ne uklapaju u koncept, ali ne bunim se. Quote
זאבים Posted August 8, 2008 Report Posted August 8, 2008 JESUS RAVES i KANIBAL HOLOKAUST 23. na Olympicu!! :rockdevil: Quote
Теша Тешановић Posted August 19, 2008 Report Posted August 19, 2008 ja bi otisao tamo samo zbog adf ostalo me ne zanima Quote
enclave Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 prometheus-live bendzi jebe mame jedan od boljih na ozori juno reactor. akva pajp je debeo i celav. Quote
VoivodBG Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Genre: Drum & Bass Label: Metalheadz Quality/Size: 192kbs/114.22 (62.46 / 51.75) Mb Tracklist 01. Don't Give In 02. Letting Go 03. Say You Love Me 04. I Know Who I Am 05. Breakin Glass 06. Something About You 07. Rhythm Killa 08. Inside Your Soul 09. Never Still 10. Latin Skin 11. Invisible 12. Truez String 13. Chances http://depositfiles.com/files/7720222 http://depositfiles.com/files/7720360 Quote
זאבים Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Dobar je Goldie. / 20.sept je otwaranje X LaGuMa, uz Zen Mechanics! Quote
Guest Sektangel Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 ortak koji je inace metalac mi je rekao za ovu diskusiju na vasem forumu pa sam se zato i reg....predrasude,prerasude,mislim ne razumem neke likove odavde,cekaj znaci svi rejveri su narkosi pa ako je tako onda i o vama postoje predrasude da ste svi vi smrdljivci sa dugim i masnim kosama aka totalni raspadi....dakle to hocu da vam kazem,to sto glupavi klinci dolaze da bi se samo odradili jel su culi jelte da se na rejv zurkama to radi ne znaci da smo svi takvi...isto vazi i za vas zar ne? na kraju krajeva evo vam link http://www.goasapiens.com/forums/index.php...31.new.html#new gde smo otvorili na nasem trance forumu raspravu o vama...kao sto ce te videti mnogi od nas vole metal (i ja sam jedan od njih) tako da je potpuno besmisleno raspravljati o muzickim pravcima...na kraju krajeva neku ziku ili volis ili ne volis,ne moras imati predrasude o toj muzici,ja sam bas pokusao da na nasem forumu objasnim onima koji misle da ste svi vi prljavi i masni da nije tako i da naravno kao i kod nas i kod vas ima otpada...ajd zivi bili i PLUR braco Quote
Recommended Posts