Archibald Reiss Posted June 3, 2004 Report Posted June 3, 2004 Sta mislim? Sve najgore. Zakonom zabraniti. Quote
Zagrivuk Posted June 6, 2004 Author Report Posted June 6, 2004 Sta mislim? Sve najgore. Zakonom zabraniti. uh pa i ja bi to voleo za jazz ali ko sam ja da se pitam sta treba zabraniti zakonom Quote
ZorGe Posted February 22, 2005 Report Posted February 22, 2005 Infected Mushroom,Bitmonx,Walhalla,Yahel... Quote
Zagrivuk Posted February 22, 2005 Author Report Posted February 22, 2005 Infected Mushroom,Bitmonx,Walhalla,Yahel... Etnica, Chakra, Spacefisf itd...... Quote
Villain Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 ja imam neki grdan psy kuci no ne znam shta je...sem AP-a. Uzivam...shto se toga tyiche. Quote
.alex. Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 ...shakta,demented,electirc universe... Quote
amy_mccoy Posted February 27, 2005 Report Posted February 27, 2005 Meni samo nije jasno zasto u naslovu teme stoji astral projection??? Psy je toooooliko vishe od APa...generalno volim psy, odem na zhurku jednom u dva tri meseca i super se provedem....ima nesto sto me podizhe u toj muzici (i samo muzici ), izdivljam se i oraspolozhim u sekundi Quote
IRA Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 Ume da bude zanimljivo... Igrati satima ne razmisljajuci ... Ritam koji ne pusta ... Mislim da problem nastaje ako se previse ide na takve zurke .... Quote
Villain Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 vidim ima ovde nekih preporuka...a koliko vidim mnogi AP svrstavaju u GOA Trance stoga bice puno promashaja..blago meni Quote
.alex. Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 prvi put kad sam uzela da preslusham trance-mislim da je u pitanju bila talamasca- te iste vecheri sam imala takvu nocnu moru, tj.sanjala sam tu istu pesmu,pa nisam mogla da spavam...znachi dokazano ubija mozak ko shto rekoh,volim da odslusham i trance i psy Quote
Vuk Posted March 4, 2005 Report Posted March 4, 2005 lichno - prezirem kompjutersku muziku + ritmovi i melodije koje se ponavljaju po 5 minuta... ali nek ljudi slushaju shta hoce, samo dok mene ne teraju da to slusham svrstavam u istu kategoriju kao i turbo dzihad und r'n'b - za shiroke narodne mase Quote
Zagrivuk Posted March 20, 2005 Author Report Posted March 20, 2005 ~' date='4. 3. 2005, 12:17'] prvi put kad sam uzela da preslusham trance-mislim da je u pitanju bila talamasca- te iste vecheri sam imala takvu nocnu moru, tj.sanjala sam tu istu pesmu,pa nisam mogla da spavam...znachi dokazano ubija mozak Pa sad ako tako utice na tebe i nije neki dokaz Quote
Buddha Posted March 20, 2005 Report Posted March 20, 2005 AP je pop u tehnu.. to je za strejtere koji slushaju tehno Astrix su mi super Electric Universe - The Prayer .... ova pesma im je najbolja ubedljivo.. ostalo im je dosta loshije Infected Mushroom ql.. 1200 mg ok Quote
Yebiggah Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 (edited) AP je pop u tehnu.. to je za strejtere koji slushaju tehno Astrix su mi super Electric Universe - The Prayer .... ova pesma im je najbolja ubedljivo.. ostalo im je dosta loshije Infected Mushroom ql.. 1200 mg ok Astrix TI JE super,on je jedinka ... What about Talamasca,GMS,Sesto Sento,Dynamic,Fly Agaric,Psydrop,Alien Project,Dino Psaras,Eskimo,Datora,Deedrah itditd? Prayer jebe kevu,da da i ne mogu da verujem da ti se ne svidja Acidance A 1200 je srz i nezaobilazan kult Psychedelic Trancea ... Edited March 25, 2005 by R i d d l e R Quote
Yebiggah Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 ~' date='4. 3. 2005, 12:17'] prvi put kad sam uzela da preslusham trance-mislim da je u pitanju bila talamasca- te iste vecheri sam imala takvu nocnu moru, tj.sanjala sam tu istu pesmu,pa nisam mogla da spavam...znachi dokazano ubija mozak ko shto rekoh,volim da odslusham i trance i psy to se samo tebi desilo,sto znaci da je problem u tebi,a ne u muzici. ko zna sta si uzela pre toga Quote
Yebiggah Posted March 25, 2005 Report Posted March 25, 2005 (edited) ~,4. 3. 2005, 12:17] prvi put kad sam uzela da preslusham trance-mislim da je u pitanju bila talamasca- te iste vecheri sam imala takvu nocnu moru, tj.sanjala sam tu istu pesmu,pa nisam mogla da spavam...znachi dokazano ubija mozak ko shto rekoh,volim da odslusham i trance i psy to se izgleda samo tebi desilo sto znaci da je problem u tebi a ne u muzici. Sledeci put manje sintetike u organizam i sanjaces karanfile Edited March 25, 2005 by R i d d l e R Quote
.alex. Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 to se izgleda samo tebi desilo sto znaci da je problem u tebi a ne u muzici. Sledeci put manje sintetike u organizam i sanjaces karanfile hm...chek se setim...NISHTA i shto bi bio problem u meni? mozda je jednostavno takav utisak ta muzika ostavila na mene Quote
Zagrivuk Posted March 29, 2005 Author Report Posted March 29, 2005 Astrix TI JE super,on je jedinka ... What about Talamasca,GMS,Sesto Sento,Dynamic,Fly Agaric,Psydrop,Alien Project,Dino Psaras,Eskimo,Datora,Deedrah itditd? Prayer jebe kevu,da da i ne mogu da verujem da ti se ne svidja Acidance A 1200 je srz i nezaobilazan kult Psychedelic Trancea ... Sve odlicno, mada i malo straije vode su dobre. Quote
amy_mccoy Posted March 29, 2005 Report Posted March 29, 2005 Astrix TI JE super,on je jedinka ... on je opako przio u oktobru u Hangaru...mada je kratko pustao, komirao se od droge respect za Talamascu...dj Lestate, odlicnu muziku pravi, omiljena mi je stvar u koju je ubacio delove iz Excalibura, ne znam kako se zove Infected mushroom...my favourite, novi album extra, steta sto je ovogodisnja zurka otkazana od ostalih gotivim Dina Psarasa (cale ), Eskima, GMS, Goa Gill, Nomad itd. Quote
Zagrivuk Posted April 2, 2005 Author Report Posted April 2, 2005 Chakra, i dan danas ultra dobra. Mada slabo izbacuju na diskove Quote
Dani Posted April 3, 2005 Report Posted April 3, 2005 Aaa, kako razbija ovo... strava, slusam Nick Tornetta-u... fali mi jos samo Quote
Zagrivuk Posted April 4, 2005 Author Report Posted April 4, 2005 fali mi jos samo He-he a meni zabranjeno, mada ja slusam i uzivam bez toga Quote
Yebiggah Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 dj Lestate, odlicnu muziku pravi, omiljena mi je stvar u koju je ubacio delove iz Excalibura, ne znam kako se zove What the...? Quote
Yebiggah Posted April 4, 2005 Report Posted April 4, 2005 (edited) bio sam sinoc u Akademiji na nekoj svirci,koja je bila do jaja. Posle toga Gavra je toliko rasplakao masu muzikom da vise nije ostalo nikoga koga poznajem,pa sam pobegao u mali klub,kad ono... Psytrance!! Da,da! Da ste bili tamo mogli ste da cujete Mushroom,GMS,Psydrop,Aztec,Bamboo Forest,Dynamic itd. Edited April 4, 2005 by R i d d l e R Quote
Recommended Posts