Jump to content

Nattefrost

Recommended Posts

Guest Tar^Ankalime
Posted

Da li ste culi novi album frontmana Carphatian Forest-a Nattefrosta

''BLOOD AND VOMIT''.

Na knjizici koja je lepo uradjena je velikim slovima napisano da NEMA klavijatura i da je to true primitive narrow-minded black metal.

Sta vi mislite? icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

pivopije.gifpivopije.gif

Guest Tar^Ankalime
Posted (edited)

Covek je kreten.

Pesme su dobre ali textovi su ocajni: ili su o tome kako satana vlada ili kako su zene kurve itd... pukeface.gif

''whore put your shoes on,

bitch swallow my cum

slut suck me dry

cunt choke and die''

''Satanic victory death of hope, hellish sinner the earth in flames...'' musik19.gifmrred.gif

Klasika... evotigana.gif

Edited by Tar^Ankalime
Posted

pa volim Carpathian F., i da Natterfrost je primitivni seljak, ali secam se da je uvek pevao o takvim stvarima, cak i na Forest albumima, mislim da on jednostavno nema dovoljno seksa ili ribe ga mrze pa je odlucio da se oslobodi svojih misli na njegovim albumima. Dok je Nordavind radio snjim kontrolisao ga je malo, pa je on onda odlucio da napravi solo efort.

Svaka cast you sick fuck............

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Pa ono nije los album, textove nisam citao, ni ne zanimaju me, vokal nije los iako je distorziran, najveca mana su bubnjevi koji bas imaju vestacki zvuk, vidi se da su kompjuterski radjeni. Na trenutke monoton i dosadan, ali ima dobrih pesama.

• 1 year later...
Posted

Meni je Nattefrost keva, odlicna muzika i jezivo bolesni tekstovi 'You can scream all you want!!!" a i obavezne numere na kojima onaj Patalj Nattefrost pisha! To je ono na sta se misli kad se kaze mizantropija i nihilizam, Nattefrost to radi mnogo bolje od ostalih koji koriste takve izraze reklame radi. icon_rockdevil.gif

Posted

Nabacio sam novi album, cuo par stvari i nisam se nesto odusevio. Doduse nisam ni sa prvim, ali ovaj je cini mi se losiji. Ima dosta Thrasherine u sebi, ali ga to cini mi se ne cini nista boljim. Moram malo bolje jos da ga proucim.

• 4 months later...
Posted

ma njima je najjaca stvar onaj intro ili sta vec sa prvog albuma

zove se - Still Reaching For Hell

hehh koji fin mars! icon_smile.gif

bend je manje vise sranje po meni, mada nije lose za izivljavanje

nisam cuo novi album

Posted

Ja sam se fino ismejao slusajuci njegove albume. Skinuo sam ovaj terorist-nekronaut slucajno (ah, taj metal-torrents, RIP) kad se pojavio, i vristao. Ma covek se garant zajebavao.

I nije se odvojio od CF, ovo je samo solo zajebantski projekat.

Zar niko nije shvatio da se zezao? To je kao kad bi rekli da je i novi Darkthrone mrtav ozbiljan album icon_mrgreen.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

,,, s tim sto se meni novi Darkthrone svidja i zvuci dosta dobro (koliko to jedan Darkthrone moze). Zvuce kao da im je crkla telefonska sekretarica pa su bili prinudjeni da odu u studio...

No zato je Nattefrost otkrio klonju i distorziju na glasu...

• 7 months later...
  • 2 years later...
Posted

Ово је кева, бре.

Колико мрзим јебени Carpathian Forest, толико волим ово што је урадио соло.;)

• Downvote 1
  • 6 months later...
Posted

Iz zajebancije dobar projekt. Više se ističu tekstovi i poruka koju šalje nego sama muzika. Pedofilija, sadizam, mizantropija - kolko je on u tome ozbiljan je druga stvar.

Preslušao sam Blood & Vomit i Terrorist Nekronaut Part II.

Najbolje su mi sele njegove sadističke pesme, barem se razlikuju po nečemu.

Whore (Filthy Whore)

Sluts of Hell

Satanic Victory

Mass Destruction

Preteen Deathfuck

Nekronaut (Cunt Cunt Gimme More)

Hellcommander

:rockdevil:

• 2 years later...
Posted

Натефрост је бре закон и цар највећи. Не разумем што га сељанија испљува толко на претходној страници кад му је то класична тематика и на карпатиан албумима?!