Guest Tar^Ankalime Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Da li ste culi novi album frontmana Carphatian Forest-a Nattefrosta ''BLOOD AND VOMIT''. Na knjizici koja je lepo uradjena je velikim slovima napisano da NEMA klavijatura i da je to true primitive narrow-minded black metal. Sta vi mislite? Quote
Ol' Scratch Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 Mislim da je taj lik stvarno narou-majnded... I da je seljak... Kao shto jeste... Mada mozhda je muzika na kraju krajeva dobra... 1 Quote
Guest Tar^Ankalime Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 (edited) Covek je kreten. Pesme su dobre ali textovi su ocajni: ili su o tome kako satana vlada ili kako su zene kurve itd... ''whore put your shoes on, bitch swallow my cum slut suck me dry cunt choke and die'' ''Satanic victory death of hope, hellish sinner the earth in flames...'' Klasika... Edited April 30, 2004 by Tar^Ankalime Quote
Iz Pakla Posted April 30, 2004 Report Posted April 30, 2004 pa volim Carpathian F., i da Natterfrost je primitivni seljak, ali secam se da je uvek pevao o takvim stvarima, cak i na Forest albumima, mislim da on jednostavno nema dovoljno seksa ili ribe ga mrze pa je odlucio da se oslobodi svojih misli na njegovim albumima. Dok je Nordavind radio snjim kontrolisao ga je malo, pa je on onda odlucio da napravi solo efort. Svaka cast you sick fuck............ Quote
militant Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 (edited) Ne vidim poentu slushati ovakve grupe...ovo je odvratno... Edited September 16, 2004 by Frankenchrist Quote
Hornburg Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Kao da je hteo da se totalno izivi. Ustvari ocekivao sam mnogo vise od Nattefrosta na muzickom polju. Carpathian forest su mnogo bolji. Quote
Frankenchrist Posted September 16, 2004 Report Posted September 16, 2004 Pa ono nije los album, textove nisam citao, ni ne zanimaju me, vokal nije los iako je distorziran, najveca mana su bubnjevi koji bas imaju vestacki zvuk, vidi se da su kompjuterski radjeni. Na trenutke monoton i dosadan, ali ima dobrih pesama. Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 17, 2004 Report Posted September 17, 2004 CF rulezzz, ali je izgubio duh u zadnje vrijeme S te fignje su tekstovi dobri, ali muzika smorna Mislim da se to ne odnosi filosofic-narrow pravcu Quote
Frankenchrist Posted January 25, 2006 Report Posted January 25, 2006 Jel slusao neko novi album? Nije doduse bas nov, ali noviji je od Sataninih Terorista. Quote
Svarozic Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Meni je Nattefrost keva, odlicna muzika i jezivo bolesni tekstovi 'You can scream all you want!!!" a i obavezne numere na kojima onaj Patalj Nattefrost pisha! To je ono na sta se misli kad se kaze mizantropija i nihilizam, Nattefrost to radi mnogo bolje od ostalih koji koriste takve izraze reklame radi. Quote
Frankenchrist Posted January 27, 2006 Report Posted January 27, 2006 Nabacio sam novi album, cuo par stvari i nisam se nesto odusevio. Doduse nisam ni sa prvim, ali ovaj je cini mi se losiji. Ima dosta Thrasherine u sebi, ali ga to cini mi se ne cini nista boljim. Moram malo bolje jos da ga proucim. Quote
kasapin Posted June 5, 2006 Report Posted June 5, 2006 ma njima je najjaca stvar onaj intro ili sta vec sa prvog albuma zove se - Still Reaching For Hell hehh koji fin mars! bend je manje vise sranje po meni, mada nije lose za izivljavanje nisam cuo novi album Quote
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted June 7, 2006 Report Posted June 7, 2006 nije lose, ali mislim da nije trebao da se odvaja od CF(koji je do jaja). Quote
SableTroll Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 meni je nattefrost totalno ok, mogu reci i da mi je ok njegova muzika, primitvna, jednostavna i ok. Quote
Demonic_Alliance Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Ja sam se fino ismejao slusajuci njegove albume. Skinuo sam ovaj terorist-nekronaut slucajno (ah, taj metal-torrents, RIP) kad se pojavio, i vristao. Ma covek se garant zajebavao. I nije se odvojio od CF, ovo je samo solo zajebantski projekat. Zar niko nije shvatio da se zezao? To je kao kad bi rekli da je i novi Darkthrone mrtav ozbiljan album Quote
Demonic_Alliance Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 ,,, s tim sto se meni novi Darkthrone svidja i zvuci dosta dobro (koliko to jedan Darkthrone moze). Zvuce kao da im je crkla telefonska sekretarica pa su bili prinudjeni da odu u studio... No zato je Nattefrost otkrio klonju i distorziju na glasu... Quote
Desecrator Posted February 1, 2007 Report Posted February 1, 2007 Carski bend!!!! MASS DESTRUCTION!!!! Quote
Narsil Posted September 9, 2009 Report Posted September 9, 2009 Ово је кева, бре. Колико мрзим јебени Carpathian Forest, толико волим ово што је урадио соло. 1 Quote
Александар Posted March 22, 2010 Report Posted March 22, 2010 Iz zajebancije dobar projekt. Više se ističu tekstovi i poruka koju šalje nego sama muzika. Pedofilija, sadizam, mizantropija - kolko je on u tome ozbiljan je druga stvar. Preslušao sam Blood & Vomit i Terrorist Nekronaut Part II. Najbolje su mi sele njegove sadističke pesme, barem se razlikuju po nečemu. Whore (Filthy Whore) Sluts of Hell Satanic Victory Mass Destruction Preteen Deathfuck Nekronaut (Cunt Cunt Gimme More) Hellcommander Quote
HeLLsarma Posted July 23, 2012 Report Posted July 23, 2012 SLUTS OF HELL , CUNTS OF EVIL ! SLUTS OF HELL , SLAVE OF SATAN ! Quote
Сале Posted July 23, 2012 Report Posted July 23, 2012 Натефрост је бре закон и цар највећи. Не разумем што га сељанија испљува толко на претходној страници кад му је то класична тематика и на карпатиан албумима?! Quote
S.R.T. Posted July 25, 2012 Report Posted July 25, 2012 Tako je brate. Sta stoka zna sta je Black Metal. Samo Primitivni Crni Metal!!! 666 Satanic Victory 1 Quote
Recommended Posts